- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Kızım italyan kesimmiş tişört demek kiBenim gaffur bile o kadar değil
Şirinmiş ama dimi nasıl olduna bakıcam güzelse alırım :)Haha buna bende çok şaşırmıştımm
Bir dee içi cammış ama istersen kenarındaki malzemeden de yapılabilirmiş o kısım.mantıklıı
allasen bakta söyle .Şirinmiş ama dimi nasıl olduna bakıcam güzelse alırım :)
Bir dee içi cammış ama istersen kenarındaki malzemeden de yapılabilirmiş o kısım.
Bir de bunun kenarı döküm olanı varmış o 40 liraymış.
Çok ucuzmuş ama ben döküm sevmem çok ağır oluyo tişikirler dedim
Araştırdım normal bildiğimiz paspas tabanları pvc oluyomus genelde hepsinin zatenallasen bakta söyle .
Ben böyle renkli çıktıyı pvc kaplamışlar gibi hayal ettim haha
Ama tabi öyle bir paspas şekli yoktur inşallah
Hayal gücü fenaallasen bakta söyle .
Git şu sporaKızım italyan kesimmiş tişört demek ki
Benim de değil almadım diyorum ayrıca yaaaa
Hahah pvc var pvc var ama sen deallasen bakta söyle .
Aaa ayıp ettin onu da yaptım arkadaşımayyyy niye fiyatını az yazıyosunuz diye çemkirmek lazım
Allah allah ya bu bi ilginç geldi bana üstten de paspasa benzetemedim ben ama .Araştırdım normal bildiğimiz paspas tabanları pvc oluyomus genelde hepsinin zaten
Haha ivit birazHayal gücü fena
Ben gideyim de sen gitme.Git şu spora
Paşabahçedeki kaç paraydı ondan haber verHahah pvc var pvc var ama sen deOlabilir gibi sanki ya ama yine de klasik paspastan yanayım ben @Conchiglia paşabahçede çok güzellerini görmüştüm
Ben aldımmm
Artize bak linki de saklamış oraya , ben ona takıldım şuan
Gaffur sporu sevmiyormuş kaçar giderim dedi kırmadım ben deBen gideyim de sen gitme.
Gün gelir lazım olur gaffur deyip geçmemek gerek
Ya ne bileyim parasına mı bakıcam ayol fakir gibi ne o öyle, atarım sepete alırım yaniPaşabahçedeki kaç paraydı ondan haber ver
HAhahaa nasıl da biliyorum ona takılıcağınıArtize bak linki de saklamış oraya , ben ona takıldım şuan
Ay çok tatlılar ama
Demiyodur ya demez öyle80 lira diyor nette bu paspaslaraaaaa
Paspas önemlii al bence kesinn !Ya ne bileyim parasına mı bakıcam ayol fakir gibi ne o öyle, atarım sepete alırım yaniŞaka bi yana nişan bile yapmamıştık gördüğümde ama sayenizde beynimin derinliklerindeki yerinden uyandı, kendime alacak bir şey arıyordum gidip onu alırsam şaşırmayın
Haha ay biliyo da takılacağımı. Bize de öğret biz dostun değilmiyiz ? değilsek söyleme tabii..HAhahaa nasıl da biliyorum ona takılıcağınıHAhaah çok eğlendim Havamı da yaparım Denedim bakalım ne olucak diye Artık kkyı pro seviyede kullanıyorum
Demiş işte!Demiyodur ya demez öyle
Hahah dalga geçiyodun ama az önce artiz nolduPaspas önemlii al bence kesinn !
Ayy bizim komşumuz bi teyze vardı KeşanlıAnneme bana " Oşgeldin paspası" alırmısın demişti aklıma geldi bak şimdi.
Ay çok tatlı ya hahah
Haha ay biliyo da takılacağımı. Bize de öğret biz dostun değilmiyiz ? değilsek söyleme tabii..
İnanmayı reddediyorum ben de işte..Demiş işte!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?