2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyyy niye fiyatını az yazıyosunuz diye çemkirmek lazım

Kızım italyan kesimmiş tişört demek ki
Benim de değil almadım diyorum ayrıca yaaaa
Git şu spora
allasen bakta söyle .
Ben böyle renkli çıktıyı pvc kaplamışlar gibi hayal ettim haha
Ama tabi öyle bir paspas şekli yoktur inşallah
Hahah pvc var pvc var ama sen de Olabilir gibi sanki ya ama yine de klasik paspastan yanayım ben @Conchiglia paşabahçede çok güzellerini görmüştüm

ayyyy niye fiyatını az yazıyosunuz diye çemkirmek lazım
Aaa ayıp ettin onu da yaptım arkadaşım
Toptan fiyatı o dedi
Araştırdım normal bildiğimiz paspas tabanları pvc oluyomus genelde hepsinin zaten
Allah allah ya bu bi ilginç geldi bana üstten de paspasa benzetemedim ben ama .
Hayal gücü fena
Haha ivit biraz
Ben gideyim de sen gitme.
Gün gelir lazım olur gaffur deyip geçmemek gerek
Hahah pvc var pvc var ama sen de Olabilir gibi sanki ya ama yine de klasik paspastan yanayım ben @Conchiglia paşabahçede çok güzellerini görmüştüm
Paşabahçedeki kaç paraydı ondan haber ver

Ben gideyim de sen gitme.
Gün gelir lazım olur gaffur deyip geçmemek gerek
Gaffur sporu sevmiyormuş kaçar giderim dedi kırmadım ben de
Paşabahçedeki kaç paraydı ondan haber ver
Ya ne bileyim parasına mı bakıcam ayol fakir gibi ne o öyle, atarım sepete alırım yani Şaka bi yana nişan bile yapmamıştık gördüğümde ama sayenizde beynimin derinliklerindeki yerinden uyandı, kendime alacak bir şey arıyordum gidip onu alırsam şaşırmayın

Artize bak linki de saklamış oraya , ben ona takıldım şuan
Ay çok tatlılar ama
HAhahaa nasıl da biliyorum ona takılıcağını HAhaah çok eğlendim Havamı da yaparım Denedim bakalım ne olucak diye Artık kkyı pro seviyede kullanıyorum

Paspas önemlii al bence kesinn !
Ayy bizim komşumuz bi teyze vardı Keşanlı Anneme bana " Oşgeldin paspası" alırmısın demişti aklıma geldi bak şimdi.
Ay çok tatlı ya hahah
HAhahaa nasıl da biliyorum ona takılıcağını HAhaah çok eğlendim Havamı da yaparım Denedim bakalım ne olucak diye Artık kkyı pro seviyede kullanıyorum
Haha ay biliyo da takılacağımı. Bize de öğret biz dostun değilmiyiz ? değilsek söyleme tabii..

Hahah dalga geçiyodun ama az önce artiz noldu Linkleyeceğin yazıyı seçiyosun yukarıda zincir var ya ona tıklayınca linki yapıştıracağın kutu çıkıyor. Oldu bitti. Dost muymuşuz
İnanmayı reddediyorum ben de işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…