- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ayy ne zaman yatak odası geliyor desem ertelendiğini öğreniyorum şaka gibi
Bize ilk veridkleri tarih 10 uydu zaten gecikmedi aslında ama erkene çekmişlerdi yine 10u demişler
Ayyy hadi hayırlı olsun :)Kızçeler benim kır düğünümsü kına da iptal bu aradaa :)
Bizim belediyede torpil bulduk nikah memuru tanıdığımızın arkadaşıymış, gittik halletik ve düğünde istediğimiz saatte kıyılacak inşallah . Sanırım bu sefer başardııııımmm
Aaa ama bu çok güzel bir haber allah gönlüne göre verdi bak gözün aydınnKızçeler benim kır düğünümsü kına da iptal bu aradaa :)
Bizim belediyede torpil bulduk nikah memuru tanıdığımızın arkadaşıymış, gittik halletik ve düğünde istediğimiz saatte kıyılacak inşallah . Sanırım bu sefer başardııııımmm
anlamadım ben şimdi kına olmayacakmı yaniKızçeler benim kır düğünümsü kına da iptal bu aradaa :)
Ayyy hadi hayırlı olsun :)
Ay teşekkür ederimm, çok şükür kuzular yaaa, vallahi torpil olmazları olduruveriyormuş. Mecbur kaldım bu yola başvurdum ben deaa ama bu çok güzel bir haber allah gönlüne göre verdi bak gözün aydınn
Olacak tabi ki kuzu. Ben nikah düğünde olsun istiyordum ama yer bulamamıştım, bulsam da çok geç saate gelecekti memur olmayacaktı. Ben de kına mekanım açık alan , e madem salonda da yapamicam diye düşündüğümden kına öncesi nikah yapacaktık o mekanda.anlamadım ben şimdi kına olmayacakmı yani
Hallolmuş ya olsun :)Ay teşekkür ederimm, çok şükür kuzular yaaa, vallahi torpil olmazları olduruveriyormuş. Mecbur kaldım bu yola başvurdum ben deSonunda olduuu!
Olacak tabi ki kuzu. Ben nikah düğünde olsun istiyordum ama yer bulamamıştım, bulsam da çok geç saate gelecekti memur olmayacaktı. Ben de kına mekanım açık alan , e madem salonda da yapamicam diye düşündüğümden kına öncesi nikah yapacaktık o mekanda.
Ama belediyeden torpil bulduk sonunda , nikah memuru tanıdığımızın arkadaşıymış konuşmuş, gittik halletik ve düğünde istediğimiz saat için ayarladık.
Ah ben bunun için ne üzülüp ne savaşmıştım. Artık torpille de olsa halloldu
kına normal kına olacak bu durumdaAy teşekkür ederimm, çok şükür kuzular yaaa, vallahi torpil olmazları olduruveriyormuş. Mecbur kaldım bu yola başvurdum ben deSonunda olduuu!
Olacak tabi ki kuzu. Ben nikah düğünde olsun istiyordum ama yer bulamamıştım, bulsam da çok geç saate gelecekti memur olmayacaktı. Ben de kına mekanım açık alan , e madem salonda da yapamicam diye düşündüğümden kına öncesi nikah yapacaktık o mekanda.
Ama belediyeden torpil bulduk sonunda , nikah memuru tanıdığımızın arkadaşıymış konuşmuş, gittik halletik ve düğünde istediğimiz saat için ayarladık.
Aynen kuzu sonuca bakıyorum artık, nasıl olduğu pek de öenmli değilHallolmuş ya olsun :)
Heh aynen öyle kuzu normal kına olacakkına normal kına olacak bu durumdaşimdi anladım. kız ne azimli çıktın he hayırlısı olsun
Ay teşekkür ederimm, çok şükür kuzular yaaa, vallahi torpil olmazları olduruveriyormuş. Mecbur kaldım bu yola başvurdum ben deSonunda olduuu!
canım benim bütün odalar tavanlar led ışıklı küçük oturma odam hariç oyüzden sadece oraya avize aldımteşekkür ederim canım :) gerçektende istediğimiz gibi oldu inş bir aksilik çıkmaz. şimdide avize bakınıyorum :) seninkilerin fotosu varmı
aavize işide zormuş yacanım benim bütün odalar tavanlar led ışıklı küçük oturma odam hariç oyüzden sadece oraya avize aldım
http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/18110
buna benziyo ama benimki ahşap açık kahverengi rengi bauhaus sitesinde benimkinin modelini bulamadım
Teşekkür ederim canımm, amiiin :)Çok sevindim canım ya, hayırlı olsun
Aynen biraz tuzludaaavize işide zormuş ya
Benimde led ışık var küçük odam dışında ama avize için yer var yinede almayı düşnüüyorum senin boşmu kalacak canım orası ?canım benim bütün odalar tavanlar led ışıklı küçük oturma odam hariç oyüzden sadece oraya avize aldım
http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/18110
buna benziyo ama benimki ahşap açık kahverengi rengi bauhaus sitesinde benimkinin modelini bulamadım
masraflı olmayan bi adımı göremedim ben zaten. hangi adıma geçsek para gidiyorAynen biraz tuzluda
masraflı olmayan bi adımı göremedim ben zaten. hangi adıma geçsek para gidiyor
Aynen ve deli paralar bu avizelermasraflı olmayan bi adımı göremedim ben zaten. hangi adıma geçsek para gidiyor
Ayy çok güldüm bu mesajınaAyy ben hala yatağa karar veremedim ya , ne alaka benim mesajımı alıntıladın diceksin ama
para diyince aklına yatak gelmiş olabilirAyy ben hala yatağa karar veremedim ya , ne alaka benim mesajımı alıntıladın diceksin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?