2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yatak konusu benimde sinirimi bozuyor İşbirde baktım 4bin küsür nasıl ama

O da bir şey mi Yatsan/tempur denen marka 7 bin yazmış

Ben kelebeğe güvenemedim ya nedense, dün alalım diyordum, bugün vazgeçtim. Yataştan bakıyorum şimdi en azından daha makul fiyatlar var

O da bir şey mi Yatsan/tempur denen marka 7 bin yazmış

Ben kelebeğe güvenemedim ya nedense, dün alalım diyordum, bugün vazgeçtim. Yataştan bakıyorum şimdi en azından daha makul fiyatlar var
7 binmii ben yatak odamı bile o fiyata almadım
Ya benim annem mobilya firmasında çalışıyor aslında yatak öneriyor bir tane fiyatı da iyi 750ye falan gelecek bize ama emin olamıyorum divan marka

7 binmii ben yatak odamı bile o fiyata almadım
Ya benim annem mobilya firmasında çalışıyor aslında yatak öneriyor bir tane fiyatı da iyi 750ye falan gelecek bize ama emin olamıyorum divan marka

Kullanıcı yorumu çok önemli canım..yani biraz göreceli bir şey aslında da..mesela o bahsettiğim yataktan da bir sürü şikayet var ..annen öneriyorsa bir değerlendir bence

tv ünitelerine ne kadar para verdiniz siz ?
Kullanıcı yorumu çok önemli canım..yani biraz göreceli bir şey aslında da..mesela o bahsettiğim yataktan da bir sürü şikayet var ..annen öneriyorsa bir değerlendir bence

Ben toplu aldım canım o yüzden bişey diyemicem

Ya hiç şikayet gelmemiş aslında nette de araştırmak lazım.
ama bunu beklemiyordum evin badanası temziliği bitsin bak gör onlarıda halletcem
HEhehe hadi bakalım görücezz ne kadar zorlanıcaksın seçerken

Ben toplu aldım canım o yüzden bişey diyemicem

Ya hiç şikayet gelmemiş aslında nette de araştırmak lazım.

HEhehe hadi bakalım görücezz ne kadar zorlanıcaksın seçerken
düz bir tül alıcam canım zorlanmıcam inş haha fon falan takacak yerim yok çünkü

Bende cumartesi gunu ilk girdigim ve ilk giydigim gelinlikle dusuyordum ablam tuttu onune bastigim gibi sendeledim

Hopppp gittimi herkes

Ben gelmistim ama telefonumun sarji bitti yolda

Kizlar kinada organizasyonla anlasan veya dj tutacak olan var mi? Sabah yaziverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…