Hahah @Conchiglia ben de güldüm vallahi senin gibiAyy ben hala yatağa karar veremedim ya , ne alaka benim mesajımı alıntıladın diceksin ama
Uyku tutmaz vallahi o yatakta benceYatak konusu benimde sinirimi bozuyorİşbirde baktım 4bin küsür nasıl ama
Evet yaa ama ben parasını çıkarayım diye hiç çıkmam yataktanUyku tutmaz vallahi o yatakta bence
Allahım ne korkunç rakamlar yaaa
ben aldım yatağımı kurdum ohhhhavamı atam size
Yatak konusu benimde sinirimi bozuyorİşbirde baktım 4bin küsür nasıl ama
7 binmii ben yatak odamı bile o fiyata almadımO da bir şey miYatsan/tempur denen marka 7 bin yazmış
Ben kelebeğe güvenemedim ya nedense, dün alalım diyordum, bugün vazgeçtim.Yataştan bakıyorum şimdi en azından daha makul fiyatlar var
ama bunu beklemiyordumEvet yaa ama ben parasını çıkarayım diye hiç çıkmam yataktan
Hııı bizde perdeleri hallettik naabeerr
7 binmii ben yatak odamı bile o fiyata almadım
Ya benim annem mobilya firmasında çalışıyor aslında yatak öneriyor bir tane fiyatı da iyi 750ye falan gelecek bize ama emin olamıyorum divan marka
tv ünitelerine ne kadar para verdiniz siz ?
Kullanıcı yorumu çok önemli canım..yani biraz göreceli bir şey aslında da..mesela o bahsettiğim yataktan da bir sürü şikayet var ..annen öneriyorsa bir değerlendir bence
HEhehe hadi bakalım görücezz ne kadar zorlanıcaksın seçerkenama bunu beklemiyordumevin badanası temziliği bitsin bak gör onlarıda halletcem
düz bir tül alıcam canım zorlanmıcam inş hahaBen toplu aldım canım o yüzden bişey diyemicem
Ya hiç şikayet gelmemiş aslında nette de araştırmak lazım.
HEhehe hadi bakalım görücezz ne kadar zorlanıcaksın seçerken
Fotoğraf diyince koştum geldimsaçlarımı boyatcamalbüme foto koyuyorum fikir veririmisniz bana
Fotoğraf diyince koştum geldim
Çok iddialı bi renk seçmişsin ama aynı zamanda güzel. Neden olmasın diyorumm ben! :)
kesinlikle gelinlikle süper oluyorcurlygirl renk harika gelinlikle mükemmel olurrr
Buna karar vermek kolay değil ama seninle karşılaştırdım bence yakışııırr! :)kesinlikle gelinlikle süper oluyorama bana yakışırmı karar veremiyorum
çok az kaldı hemdee zaman çok çabuk geçiyo durduramıyorum
garip bi duygu canım hala şaka gibi geliyo bana sanki gerçek değilmiş gibi
koltuklarım geldicumartesi günü alışverişe çıktık kına alışverişi bohça alışverişi hepsini hallettik halılarımıda seçtim bugün gelcek onlarda çok şükür halloluyo herşey
kızlar dün akrabamızın düğününe gittim gelinle damat içeri girdi tam sahneye çıkarken gelin bi düştüiçim okadar kötü oldu ki çok kötü bi durum hiç birimizin başına gelmesin sanki kendim düşmüşüm gibi oldum ağlicaktım nerdeyse gelinde etkisinden baya kurtulamadı çok üzüldüm yaa
Hopppp gittimi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?