- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Onların mobilya rengide var canım onlardan düşenebilirsin kremleri varsa o da olabilir :)bu beyaz olanı ben beğeniyorum ama nişanlım pek beğenmiyor. birde sence renk olarak beyaz olurmu
canım içine baza konuldu. kenarına travers mi neymiş işte :) o ahşap şeyini dönecekler. dediğin gibi iki tür baza vardı japon olanı sipariş verdim. komidinden 10 cm falan yüksek olucak sanırım yatak.
işyerine yakın bir mağazada görmüştüm kremini bir soruyum bakalım nekadar dicekler :)Onların mobilya rengide var canım onlardan düşenebilirsin kremleri varsa o da olabilir :)
ohh iyi bari canım istediğin gibi olmuş tam aşkla kullanbu beyaz olanı ben beğeniyorum ama nişanlım pek beğenmiyor. birde sence renk olarak beyaz olurmu
canım içine baza konuldu. kenarına travers mi neymiş işte :) o ahşap şeyini dönecekler. dediğin gibi iki tür baza vardı japon olanı sipariş verdim. komidinden 10 cm falan yüksek olucak sanırım yatak.
teşekkür ederim canım :) gerçektende istediğimiz gibi oldu inş bir aksilik çıkmaz. şimdide avize bakınıyorum :) seninkilerin fotosu varmıohh iyi bari canım istediğin gibi olmuş tam aşkla kullan
ben bir zigona bukadar vermek istemiyorum ama yaaaahttp://www.n11.com/lima-zigon-sehpa-gok-mavi-cappucino-pembe-P53836086 kızlar bunu çok beğendim sizce nasıl ? Fiyat vs.
Bu modellerde çok güzelll :)http://www.n11.com/lima-zigon-sehpa-gok-mavi-cappucino-pembe-P53836086 kızlar bunu çok beğendim sizce nasıl ? Fiyat vs.
Dediğim yerlere bak bence canım fuarda çok uygundu diye hatırlıyorum çünkühttp://www.n11.com/lima-zigon-sehpa-gok-mavi-cappucino-pembe-P53836086 kızlar bunu çok beğendim sizce nasıl ? Fiyat vs.
Ya evet bana da fazla aslında ama daha ucuza bulamıyorum ki bu modelleriben bir zigona bukadar vermek istemiyorum ama yaaaa
Salonuma çok uyuyor renkleriiii dediğin yerlere de bakıcam canım inşallah daha ucuza bulurumBu modellerde çok güzelll :)
İnşallah canım ben kafamda belirledim de evi bi toparlayalım öyle alırız dedim alsak koycak yer yok :)Ya evet bana da fazla aslında ama daha ucuza bulamıyorum ki bu modelleri
Salonuma çok uyuyor renkleriiii dediğin yerlere de bakıcam canım inşallah daha ucuza bulurum
İnşallah canım ben kafamda belirledim de evi bi toparlayalım öyle alırız dedim alsak koycak yer yok :)
Senin ev ne durumda canım :) perdeler falan geldimiTabi canım yer yoksa almaya gerek yok şimdiden :)
Daha ölçü almaları için randevu veremedim canım hafta içi muhtemelen o olur. Aksilik olmazsa çarşamba yatak odası geliyor. Onun dışında bir değişiklik yokSenin ev ne durumda canım :) perdeler falan geldimi
Anladım canım oo hadi bakalım gelsin de görelim :)Daha ölçü almaları için randevu veremedim canım hafta içi muhtemelen o olur. Aksilik olmazsa çarşamba yatak odası geliyor. Onun dışında bir değişiklik yok
Ayy ne zaman yatak odası geliyor desem ertelendiğini öğreniyorum şaka gibiAnladım canım oo hadi bakalım gelsin de görelim :)
Zaten istediğin bişeyi duyurunca hep böyle olurAyy ne zaman yatak odası geliyor desem ertelendiğini öğreniyorum şaka gibi
Bize ilk veridkleri tarih 10 uydu zaten gecikmedi aslında ama erkene çekmişlerdi yine 10u demişler
Ayy ne zaman yatak odası geliyor desem ertelendiğini öğreniyorum şaka gibi
Bize ilk veridkleri tarih 10 uydu zaten gecikmedi aslında ama erkene çekmişlerdi yine 10u demişler
Ayy bugün çok kaçırdım konuları yahuu
Zaten istediğin bişeyi duyurunca hep böyle olur
Olsun söz verdikleri tarihte gelsin dee
Evet yerleştikten sonra söylücem artık size resimle belgeyle gelicemeve gelmeden konuşma artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?