2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

400-500 müüü yok ya bunlar çok abartı fiyatlar bence elbet bulabilirsin iyi ve daha uyguna yapacak
Çok uçuk tabi ki ünlü bi kuaför olduğu için böyle.
Ama cidden o dip rengini yapabilen çok az yani. Sinir oluyorum bu duruma O kadar paraya saç boyatamam zaten, hayır dibim gelmicek olsa yine neyse de haha

Çok uçuk tabi ki ünlü bi kuaför olduğu için böyle.
Ama cidden o dip rengini yapabilen çok az yani. Sinir oluyorum bu duruma O kadar paraya saç boyatamam zaten, hayır dibim gelmicek olsa yine neyse de haha

Tabi canım 1 ay sonra dipler çıkacak Valla araştırmacı ruhunu ortaya çıkart bulursun bence kuzu

O kırıklardan uzamıyormuş saç, bir saç telimden 3 4 saç çıkıyordu artık hızlı uzatan bir şey yok mu ya

Aaa o kısma da geldiniz demek. Ay ben de o aşamalara geçmek istiyorum yaaa
Ama şahsen benim o fiyatlar hakkında şuan hiç bilgim yok kuzu malesef
evet canım o aşamaya geldikte bunlar sinir bozucu aşamaları 20 hazirandan önce boya badana ve temizlik işlerinin bitmesi lazımki eşyalar gelecek

evet canım o aşamaya geldikte bunlar sinir bozucu aşamaları 20 hazirandan önce boya badana ve temizlik işlerinin bitmesi lazımki eşyalar gelecek
Öyledir tabi kuzuu, zaman da daralıyor olacak o kadar sinir bozulması
İnşallah hepsi vakitlice hallolur

Hadi dostum yapabilirsin bunu Su durumda 400-500 lira kaçırmaya değermi he onu düşün
Ayy yooook asla değmez
Zaten nişanlıcıım bilse ya kendini asar ya beni hahah
Dur ya tamam olacak bu iş
Amaa ben o saçı düğün zamanı için istemiştim. Şimdi o zamana kadar aynı saçla beklicekmiyim yani Çokd a sıkılmıştım saç rengimden

Düğüne daha az zaman kala yaptır bence sürekli işlem görürse saçın yıpranır yanar manar allah korusun kestirmek zorunda kalma sonraa

Düğüne daha az zaman kala yaptır bence sürekli işlem görürse saçın yıpranır yanar manar allah korusun kestirmek zorunda kalma sonraa
Ay bu çok feci bi senaryo amaaaa.
Yani şimdi boyasam zaten tek renk bişey istiyorum o kadar tehlikeli olmaz ama yıpranır tabi yine durduk yere.
Dip boyamaya devam diyosun yani Ne olurdu ki bi bal köpüğü yapsaydım

Ay bu çok feci bi senaryo amaaaa.
Yani şimdi boyasam zaten tek renk bişey istiyorum o kadar tehlikeli olmaz ama yıpranır tabi yine durduk yere.
Dip boyamaya devam diyosun yani Ne olurdu ki bi bal köpüğü yapsaydım
Olası bir durum amaa senbilirsin tabi canım yine de Hangi kürü uyguluyorsunn ?

Ben aslında hiç boyatmak istemiyorum, çok yıprattı boya saçımı..sarı olan kısımlar uçlara yaklaştı ama çok kötü bir renk oldu..diplere dokunmadan uçları kendi doğal rengine boyattım..yine açıldı,eski halini aldı. o yüzden ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…