- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hoşgeldin canmmerhabayın
Ayy yemin ederim sabrımı zorluyolar ya bugün birini öldürebilirimAyyy vallahi seni iyi dellendiriyolar yaa. Zor müşterilerin insanısın demek kiiii
Yessssize ilginizi çekecek yeni bir konu açayım bari :) tv aldınızmı :)
Hahah şuna bak yaize ilginizi çekecek yeni bir konu açayım bari :) tv aldınızmı :)
Sakin kuzu sakiiin. Söylemesi ayıp ben de bugün boşluktan öleceğim yani. Canım sıkıldı ayolAyy yemin ederim sabrımı zorluyolar ya bugün birini öldürebilirim
Bende öyle olmak istiyorumSakin kuzu sakiiin. Söylemesi ayıp ben de bugün boşluktan öleceğim yani. Canım sıkıldı ayol
Höstt deseydin keşkeBende öyle olmak istiyorumyaa geçen gün biri akşamın 10 nunda model yollamış whatsapdan
TAbiii diğer günlere oranlaEn azından 5-10 dk sonra ben servise demeyeceksindir
size ilginizi çekecek yeni bir konu açayım bari :) tv aldınızmı :)
Hoşgeldin canm
Höstt deseydin keşke
Haha heyecandan dayanamamış ama demek ki garibim, bir de öyle düşünmek gerek
hani nerde ?Yaaa kızlaar, ben bir elbiseye vuruldum! Ama kesin çok pahalıAllahım kınada onu giymek istiyorum
Napıyosun :) tv ünitesi krizi yaşıyorum bende senin gibi şu aralarYok yahu daha 2 saat var servise :) Ama gün bana erken başlıyor 6 da uyanıp 7 de şantiyedeyim lütfen göz ardı etmeyelim
bizi mi dinledin dedim içimden
Biz çok erken aldık televizyonu , hatta bugün ofiste tüm gün bizim televizyonu konuştuk
Hoşbuldum ortak
Artık albümdehani nerde ?
albümee gidiniz
Elie saab elbiselerine benziyor çok güzel nereden buldunalbümee gidiniz
instagramda bir butikden. Fiyatını bilmiyorum am yüksek ihtimalle gayet pahalııElie saab elbiselerine benziyor çok güzel nereden buldun
Hahah şuna bak ya
Aldık aldık neyseki
Yaaa kızlaar, ben bir elbiseye vuruldum! Ama kesin çok pahalıAllahım kınada onu giymek istiyorum
Yok yahu daha 2 saat var servise :) Ama gün bana erken başlıyor 6 da uyanıp 7 de şantiyedeyim lütfen göz ardı etmeyelim
bizi mi dinledin dedim içimden
Biz çok erken aldık televizyonu , hatta bugün ofiste tüm gün bizim televizyonu konuştuk
Hoşbuldum ortak
Napıyosun :) tv ünitesi krizi yaşıyorum bende senin gibi şu aralar
tek almayan bizmi kaldık ya
albümee gidiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?