2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

TAbiii diğer günlere oranla :KK70: En azından 5-10 dk sonra ben servise demeyeceksindir :KK70:

Yok yahu daha 2 saat var servise :) Ama gün bana erken başlıyor 6 da uyanıp 7 de şantiyedeyim lütfen göz ardı etmeyelim :KK53::KK45:

size ilginizi çekecek yeni bir konu açayım bari :) tv aldınızmı :)

bizi mi dinledin dedim içimden :KK53:
Biz çok erken aldık televizyonu , hatta bugün ofiste tüm gün bizim televizyonu konuştuk :KK45:

Hoşbuldum ortak :cool:

Yok yahu daha 2 saat var servise :) Ama gün bana erken başlıyor 6 da uyanıp 7 de şantiyedeyim lütfen göz ardı etmeyelim :KK53::KK45:

Biz çok erken aldık televizyonu , hatta bugün ofiste tüm gün bizim televizyonu konuştuk :KK45:

Napıyosun :) tv ünitesi krizi yaşıyorum bende senin gibi şu aralar

Hahah şuna bak ya :KK70:
Aldık aldık neyseki :KK70:

Yaaa kızlaar, ben bir elbiseye vuruldum! Ama kesin çok pahalı :KK43: Allahım kınada onu giymek istiyorum :KK70:

Napıyosun :) tv ünitesi krizi yaşıyorum bende senin gibi şu aralar

curlygirl curlygirl kızzz aldıkk diye konuşmuyomusun ? sesin çıkmıyo :KK70: :KK70:

Direk dalıyorum bizde aldık curlygirl curlygirl
Elbise hani neredeee Mrs Pink Mrs Pink :rolleyes:
tek almayan bizmi kaldık ya :D trip atıp konuşmayacam dediğin gibi :D ozman hemencecik bana model kod bilmemne bişiler gönderin bakım çabuk çabuk. ayrıca o elbisenin fotosunu da görmek istiyorum :D

Back
X