Haha güzel olan birçok şey gibi bu da bir hayal olarak kalacak..Ay ben yeni gördümm ne güzelmiş tam elie saabAma gelinlik fiyatı bu yaa
Diimi ya bulunsun bencede nolcakHer renginden alalım o zaman
Hepimiz aynı fikirdeysek 3'er renk alırız bence??3000tl cik nelere vermiyoruzki bunada veririz
Ayrıca bir sarı elbise vardı ki sorma, yıkılıyoduAy ben yeni gördümm ne güzelmiş tam elie saabAma gelinlik fiyatı bu yaa
Yek yeaa hiç sokma aklıma sarı elbiseyi napıcam hem değil mi. Ben kırmızı elbise beğendim tamamım o konuda daAyrıca bir sarı elbise vardı ki sorma, yıkılıyodu
Lakin onun da fiyatı ya buduur, ya daha fazla
hepimiz bir araya gelip anca bir tane alırız dönüşümlü giyeriz gibi bu gidişleHaha güzel olan birçok şey gibi bu da bir hayal olarak kalacak..
Diimi ya bulunsun bencede nolcak
Hepimiz aynı fikirdeysek 3'er renk alırız bence??
Hahah kesinlikleeeYek yeaa hiç sokma aklıma sarı elbiseyi napıcam hem değil mi. Ben kırmızı elbise beğendim tamamım o konuda da
Ayy çok mantıklı aslında hahahahepimiz bir araya gelip anca bir tane alırız dönüşümlü giyeriz gibi bu gidişle
Uyku tulumu mu alsakAyy çok mantıklı aslında hahaha
Pamuk eller cebe hadiyiinnn
Bu da başka bir boyut tabiii..Uyku tulumu mu alsak
Enee fotograf geliyorr. Bak ben de haftasonu bişeyler almıştım ama çok üşeniyorum fotoğraf koymaya :/Bu da başka bir boyut tabiii..
Kıııızlaaar,
siz benim kuaför tişörtümü gördünüz müüüü?
Dün spor dönüşü önünden geçtim, görünce bi komiğime gitti güldüm, sonra kafamda şimşekler çakınca geri geri geldim
Az sonra albümde! Azcık büyük ama annem halleder onu
Haha güzel olan birçok şey gibi bu da bir hayal olarak kalacak..
Diimi ya bulunsun bencede nolcak
Hepimiz aynı fikirdeysek 3'er renk alırız bence??
BendeeeDaha çok uyumam lazım uyku istiyorum ben
Ee şimdi böyle yakası dar olunca kafadan çıkarmak zor olmayacak mıBu da başka bir boyut tabiii..
Kıııızlaaar,
Dün spor dönüşü önünden geçtim, görünce bi komiğime gitti güldüm, sonra kafamda şimşekler çakınca geri geri geldim
Yaaa gelin yazanlardan mıı :)Bu da başka bir boyut tabiii..
Kıııızlaaar,
Kahve içsem açılırım belki ama onu içmeye de üşeniyorumBendeee
Kahve içsem açılırım belki ama onu içmeye de üşeniyorum
üşenmekEnee fotograf geliyorr. Bak ben de haftasonu bişeyler almıştım ama çok üşeniyorum fotoğraf koymaya :/
Haha ben de öyle düşünüyorumtakipten çıkar hemen onu daha fazla görme
Yok yok yakası dar değil yahu. Çok rahat çıkıyor. Ben şey ederim onu.Ee şimdi böyle yakası dar olunca kafadan çıkarmak zor olmayacak mı
Gelin yazmıyor kuzu, o amaçla üretilmemiş zatenYaaa gelin yazanlardan mıı :)
Anammm çok şekermişşş :)Haha ben de öyle düşünüyorum
Yok yok yakası dar değil yahu. Çok rahat çıkıyor. Ben şey ederim onu.
Gelin yazmıyor kuzu, o amaçla üretilmemiş zatenAma o tipe başka bi konsept olmazdı yani
Yazı ekletirim belki o kolay da gerek var mı bilemedim yeterince şapşal zaten
Hihi tişikirler :)Anammm çok şekermişşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?