evet canım iyi oldu böylesi :)Hahah mesai yapıyoruz resmen
Ne güzel bak o da moda girmiş demek ki :)
biz aceleci davranmışız demekki biraz :) ben bu hali sevdim ama :)doğru söylüyo ama , e ne güzel iste bırak araştırsın ama bi süre sonra dediğin gibi roller değişiyo eskiden ben panik yapardım hep şimdide o yapıyo
Rahata geç tadını çıkar :)evet canım iyi oldu böylesi :)
biz aceleci davranmışız demekki biraz :) ben bu hali sevdim ama :)
hhiiih sanırım öyle olduRahata geç tadını çıkar :)
hhiiih sanırım öyle olduakşam tvlere bakmış bi kaç tane bana diyor gelsene gösterim ay dedim işim var dur bakarız evde dolandım durdum ya diyor gelsene bakalım sonrada herşeyle ben ilgileniyorum ama olmuyorki böle haha ay dedim nasılmışşş gerçekten rahata geçtim heralde
ben dedim biz boyayalım. fazla nakitimiz kalmayacak sıkışıcaz çünkü. nişanlı bey pek yanaşmıyordu ama bir nalbura girdik. adam dedi bir odaysa kendiniz boyayım . hem çok keyiflidir sonra başka yerleride boyamak istersiniz dedi. bunu duyunca gaza geldi ben boyucam diyorayyy ne güldüm boyacıyı hallettinizmi
Ooo hadi bakalım :) bizim sözde ev yeni daha ama duvarlar çokta yeni gibi değildi boyancak mecburenben dedim biz boyayalım. fazla nakitimiz kalmayacak sıkışıcaz çünkü. nişanlı bey pek yanaşmıyordu ama bir nalbura girdik. adam dedi bir odaysa kendiniz boyayım . hem çok keyiflidir sonra başka yerleride boyamak istersiniz dedi. bunu duyunca gaza geldi ben boyucam diyorboyanması gereken zaten bir oda var. diğer taraf boyanmasada olur yani temiz çünkü. hesapladık 100tl ye mal olucak bu pazar boyuyacak bakalım :) pek hevesli
mecbur alıcaz bizde sanırım :) nişanlım tv ünitesini almayı istemiyordu. ben diyordum bak led leri var. akşamları ışıkları kapatıp ledleri açarız öyle izleriz tv falan diyordum şimdi o bana diyorledleri açıcaz ya tv izlicez ya tv dandikmi olsun 3d li olsun bak ledlerle film izleriz roller değişti biraz
kızlar birde ne dicem. ben hep benimkinin bi şeylerle ilgilenmediğinden yakınırdım ya :) evi tutuğumuzdan beri bakıyorum sürekli duvar kağıdı-tv-boya evle ilgili birşeyler araştırıyor :)
usta iyi yapmadıysa. olsun ama kendi evine yapıyorsun sen ne yaparsanda. öyle düşünOoo hadi bakalım :) bizim sözde ev yeni daha ama duvarlar çokta yeni gibi değildi boyancak mecburen
Hahah ay ben buna bayıldım yaa süpermişhhiiih sanırım öyle olduakşam tvlere bakmış bi kaç tane bana diyor gelsene gösterim ay dedim işim var dur bakarız evde dolandım durdum ya diyor gelsene bakalım sonrada herşeyle ben ilgileniyorum ama olmuyorki böle haha ay dedim nasılmışşş gerçekten rahata geçtim heralde
bikinide zor iş yaGünaydın kızlarrcurlygirl tvler malesef pahalı her zaman alınan birşey değil ama öyle düşün. Nişanlın da heveslenmiş ilgilenmeye başlamış ne güzel maşşallah de
Bende dün bikini üstü aldım altını bulamadım çünkü alt uydurucam artıkKoton da çok güzel bikiniler varr buarada
haklısınız kızlar maşallah diyim vallaBizim tam tersi ya, televizyon var sehpası yok
Artık evde tutuldu , daha net olmuştur herşey , eşyalarda alındı falan..heyecan yapmıştır :) aman nazar değmesin ne güzel :) En zevkli kısmı zaten beraber araştırıp kendi evimiz için alış veriş yapmak
kesinlikle çok eğlenceli canım :) günaydınHahah ay ben buna bayıldım yaa süpermiş
Roller değişmiş çok da güzel olmuş, aman maşallah diyelim de eski haline dönmesin. Uzaktan dinlemesi bile eğlenceli
Bu arada herkeslere Güünaydııın!
Üzülme bende aynı durumdayım tv var sehpası yokBizim tam tersi ya, televizyon var sehpası yok
Artık evde tutuldu , daha net olmuştur herşey , eşyalarda alındı falan..heyecan yapmıştır :) aman nazar değmesin ne güzel :) En zevkli kısmı zaten beraber araştırıp kendi evimiz için alış veriş yapmak
Kotonu duymuştum bende indirim falan vardı devam ediyo demekki :)Günaydın kızlarrcurlygirl tvler malesef pahalı her zaman alınan birşey değil ama öyle düşün. Nişanlın da heveslenmiş ilgilenmeye başlamış ne güzel maşşallah de
Bende dün bikini üstü aldım altını bulamadım çünkü alt uydurucam artıkKoton da çok güzel bikiniler varr buarada
ya ikiside olmasaydı buda birşeydir benceÜzülme bende aynı durumdayım tv var sehpası yok
ahahhaya ikiside olmasaydı buda birşeydir bence
Ay ben yeni gördümm ne güzelmiş tam elie saabKızlaaaar bu arada dün albüme koyduğum elbisenin fiyatını öğrendim!
Sadece 3000 TL imiş!
Her renginden alalım o zamanKızlaaaar bu arada dün albüme koyduğum elbisenin fiyatını öğrendim!
Sadece 3000 TL imiş!
3000tl cik nelere vermiyoruzki bunada veririzKızlaaaar bu arada dün albüme koyduğum elbisenin fiyatını öğrendim!
Sadece 3000 TL imiş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?