2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ekledim o zaman. Çok mühim şeyler ama yani görün bakın Ekmek sepeti ve silikon bardak kapağı

çok şirinler kız benimde bir ekmek sepetim yok burada sende görünce aklıma geldi :) güle güle kullan inş :)
Ekmek sepeti çok mühim Sağol kuzu bunu ben 10 tlye falan aldım sanırım.
Hihhi çok sevimliler, bol bol da silikon kapak almış
Bi kısmını işe getiricektim de unutuyorum kaç gündür Tanesi 1.20den kaptım

Mühim tabi bak benim ekmek sepetim yokmuş güle güle kullan canım
Ya aslında orada çeşit çeşit sepet dolu ve 50 tlye kocaman çamaşır sepetleri vardı güzellerdi de oradan taşıyamam hem erken dedim almadım. Ama işte sen de İzmir'desin.

Şu garanti kadar saçma banka yok. Essedeki seti alabilmek için limit yükseltmek istemiştim olumsuz yanıt verdiler. Şimdi sürekli mesaj atıyorlar limit yükseltelim diye. Kusura bakmasınlar valla hiiç girişemem o işe Ben isteyince olmuyor da onlar isteyince mi olacakmış peh

ayyy bana bütün hepsi aynı kredi işlemlerinde kızı öldürüveriyodum ben özellikle mi yapıyolar napıyolar

Hahah bi de gurur yapmış bankaya deli yaaa
Ay bana da değerli bir müşterimizsiniz diye herşeyi kakalamaya çalışıyor o garanti. Tabi değerliyim zaten bence de. Her ay bir dünya şey
Ay sonunda ben batık, onlar mutlu

Yaa ne güzel izmirde olan bi mağaza değilmi niye herşeycikler orada
Ya değil aslında ama şimdi baktım online alışverişi varmışş :)

ayyy bana bütün hepsi aynı kredi işlemlerinde kızı öldürüveriyodum ben özellikle mi yapıyolar napıyolar
Dalga geçiyorlar bence. Ben maaşımı sallamıştım mesela onlara, şimdi benim onlara salladığım maaş miktarını yazıp yollamışlar limiti şu kadar yapalım mesaj atın diye. He canım bi de mesaj atayım sana oldu tabi.
Yaparım tabi oyun mu oynatıyorlar sinir oldum. Ayrıca paracıklar paracıklarr görmüşler paracıları değerli oluvermişsin

Ne bu böyle akıllı linkler falan havalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…