Ya bana da öyle dediler ama kabul etmiyorum yaa bunu ben giymem yani düğünde falan. Giyenlerle de dalga geçiyorlar geçenlerde vardı böyle bi başlık bdvde hatta
Ay evet canlısı cidden güzel hele fiyatı iyice cezbedici bi unsurbazı albümleri daha yeni keşfediyorum daha.
Mrs Pink suplan çok güzel bende istiyorum kahvaltı takımının altına böyle bişey.ortaya servis olarak da kullanılabilir.ama alamıyorum parasızlıktan. yastık kılıfınla o pembe yağdanlıklarda çok güzel
H happy__ çatal kaşıkların canlı canlı daha güzel görünüyo.a101 ganimetlerini bende kaçırmadım.
@Conchiglia herşeyin çok güzel.perdelerini nevresimlerini ve süpürgeni özellikle çok beğendim.
ne çok şey almışsınız bak bak bitiremedim
Ya tabi ki bu kadar abartılı ve beyaz giyemeyiz de kız kardeşimin düğünü olunca elbet abartı giyebilriim ahahahYa bana da öyle dediler ama kabul etmiyorum yaa bunu ben giymem yani düğünde falan. Giyenlerle de dalga geçiyorlar geçenlerde vardı böyle bi başlık bdvde hattaAy bilemiycem çok beğenir karar kılarsam diktirebilirim yani
Teşekkür ederim canım :)bazı albümleri daha yeni keşfediyorum daha.
Mrs Pink suplan çok güzel bende istiyorum kahvaltı takımının altına böyle bişey.ortaya servis olarak da kullanılabilir.ama alamıyorum parasızlıktan. yastık kılıfınla o pembe yağdanlıklarda çok güzel
H happy__ çatal kaşıkların canlı canlı daha güzel görünüyo.a101 ganimetlerini bende kaçırmadım.
@Conchiglia herşeyin çok güzel.perdelerini nevresimlerini ve süpürgeni özellikle çok beğendim.
ne çok şey almışsınız bak bak bitiremedim
İnşallah canımm yaa beklemedeyiiiz@Mrs Pink ev çok güzel ya inşallah ulaşabilirsiniz amca beye
Ben de öyle düşünüyorum aslında da çok erken diyolar ona rağmen hangiasi doğru bilemedim cidden.Aslında zamanında bulamama ihtimaline karşı bir ay fazladan 650 de ödenebilir. Sonuçta 1 ay sonra tutacaksınız her türlü. Her ay 950 fazladan ödeyeceğine bir kere 650 ödemekten zarar gelmez.
Teşekkür ederim kuzu. Onu ben supla olarak değil de servis tabağı olarak kullanırım diye aldım. Ay diğer türlü çok pahalı oluyo yabazı albümleri daha yeni keşfediyorum daha.
@Mrs Pink suplan çok güzel bende istiyorum kahvaltı takımının altına böyle bişey.ortaya servis olarak da kullanılabilir.ama alamıyorum parasızlıktan.yastık kılıfınla o pembe yağdanlıklarda çok güzel
İnşallah kuzu ya. Şöyle diyim bizim burada zaten pek kiralık ev yok olanlarda meseleen düşük 950 lira ve bodrum kat. Kaba bir tabir ama köpek bağlasan durmaz vaziyetteler üstüne üstlük ..
O yüzden baya ilgi çekici oldu bu umarım bir orta yol bulunur.
Şuan erken çünkü aslında ama tek derdim frsatı kaçırmamak bir daha bulamam çünkü.
Çok güzel olmuş canım güzel günlerde oturun :)
Mantıklı diyosunuz kuzular. Ay bakalım artık hayırlısı yaa.tahmin edebiliyorum canım.bi arkadaşımda senin evinden biraz daha güzel olmayan bi evi 700-800 arası bişeye tutmuştu.pixiebellanın dediği gibi her ay 950 vermektensen bi ay 650 vermek daha iyi aslında.hayırlısı olsun artık.
burda kira fiyatları o kadar uçuk değil semte göre eve göre değişiyo.benim oturduğum yerde merkeze biraz uzak olduğundan hem kira olarak hemde satış fiyatları uygun.birde genişler tabi.istanbul bambaşka
Mantıklı diyosunuz kuzular. Ay bakalım artık hayırlısı yaa.
Hele yeni yapılan evlerin bir çoğu cidden toto kadar yaniSinirleniyorum
Ay amin kuzu yaa valla öyleeeben burdan sinir oluyorumistanbulda oturanlara kolaylık diliyorum herşey çok pahalı
evi ben çok beğendim canım. fiyatta süper. aman evi görmeden sakın kaparo falan vermeyin. hakkınızda hayırlısı olsun. eğer herşey doğruysa bir ay sonra tutacağına şimdiden tutup uyguna tutmak mantıklı bence.nasıl sizce bi baksanıza
canım evin baya geniş ve güzelmiş. ve bende banyoya bayıldım. nişanlım salona duvar kağıdı alalım diye bakıyor ben karar veremiyorum kız sen nasılda karar verebildin her yerde ayrı duvar kağıdı hayran kaldım valla. aydınlatmalarda süper olmuş buarada. beyaz eşyana da çok güzel. sen haksızlık yapıp kızmışsın boşuna :)yükledim kızlar albüme :)
bencede elbise gibi. böyle bir gelinliği kızların dediği gibi giyeceğin yer önemli. bizler anca düğün salonlarında düğün yapabilecğeimiz için :) bu gelinlik olmaz arkadaşım :) ayrıca emin ol şuan hayalimdeki gelinlik bu desende gün gelince fikir değişiyor başka bişi çıkıyor ortaya :)Ya ben böyle bi gelinlik giysem ne olur kii. Herkes elbise gibi diyor ama beğendim yani
saol canımcım :) hepimiz huzurla kullanalım inş.davetiyeni koltuk takımlarını tv ünitesini yemek masasını çok beğendim güle güle kullan canım :)
Ekstra kararsız bir insan olarak her gün fikrim değişiyor zatenbencede elbise gibi. böyle bir gelinliği kızların dediği gibi giyeceğin yer önemli. bizler anca düğün salonlarında düğün yapabilecğeimiz için :) bu gelinlik olmaz arkadaşım :) ayrıca emin ol şuan hayalimdeki gelinlik bu desende gün gelince fikir değişiyor başka bişi çıkıyor ortaya :)
bence sen kafaya koyma boşver :)Ekstra kararsız bir insan olarak her gün fikrim değişiyor zatenAma kafaya koyarsam salonda da giyerim ben
Yok kuzu Metin Şentürk gibi bakmadan almıyorum ben deevi ben çok beğendim canım. fiyatta süper. aman evi görmeden sakın kaparo falan vermeyin. hakkınızda hayırlısı olsun. eğer herşey doğruysa bir ay sonra tutacağına şimdiden tutup uyguna tutmak mantıklı bence.
arkadaşımın 13 haziranda düğünü var buna benzer bir şey giyecek :)Ya ben böyle bi gelinlik giysem ne olur kii. Herkes elbise gibi diyor ama beğendim yani
Hahah ona acımıyosan kendine acı kuzu, etme!Akşam ikeaya gitmeyi planlıyorum zavallı k.kartım ne hallere düşecek acaba
Çok merak ettim gelinliğini :)arkadaşımın 13 haziranda düğünü var buna benzer bir şey giyecek :)
ben de merak ediyorum, istanbulda 5.000 TL ye diktirmiş. Düğüne gidince görücem artıkÇok merak ettim gelinliğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?