2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya bana da öyle dediler ama kabul etmiyorum yaa bunu ben giymem yani düğünde falan. Giyenlerle de dalga geçiyorlar geçenlerde vardı böyle bi başlık bdvde hatta Ay bilemiycem çok beğenir karar kılarsam diktirebilirim yani

Ay evet canlısı cidden güzel hele fiyatı iyice cezbedici bi unsur a101 o hafta çok iyiydi :)

Ya tabi ki bu kadar abartılı ve beyaz giyemeyiz de kız kardeşimin düğünü olunca elbet abartı giyebilriim ahahah

Teşekkür ederim canım :)

@Mrs Pink ev çok güzel ya inşallah ulaşabilirsiniz amca beye
İnşallah canımm yaa beklemedeyiiiz
Aslında zamanında bulamama ihtimaline karşı bir ay fazladan 650 de ödenebilir. Sonuçta 1 ay sonra tutacaksınız her türlü. Her ay 950 fazladan ödeyeceğine bir kere 650 ödemekten zarar gelmez.
Ben de öyle düşünüyorum aslında da çok erken diyolar ona rağmen hangiasi doğru bilemedim cidden.
Yani en kötü ihtimalle buradan olmayacak da başka yine düzgün bi semtte 850 en aşağı 800 vericez kiraya. Her iki şekilde de fark var yani. Kira bu neticede sabit de kalmayacak ki . Bunun 3 senelik artışı diğerlerinin şimdiki hali neredeyse
Teşekkür ederim kuzu. Onu ben supla olarak değil de servis tabağı olarak kullanırım diye aldım. Ay diğer türlü çok pahalı oluyo ya Suplaya henüz ben de bütçe ayıramadım .

tahmin edebiliyorum canım.bi arkadaşımda senin evinden biraz daha güzel olmayan bi evi 700-800 arası bişeye tutmuştu.pixiebellanın dediği gibi her ay 950 vermektensen bi ay 650 vermek daha iyi aslında.hayırlısı olsun artık.
burda kira fiyatları o kadar uçuk değil semte göre eve göre değişiyo.benim oturduğum yerde merkeze biraz uzak olduğundan hem kira olarak hemde satış fiyatları uygun.birde genişler tabi.istanbul bambaşka

Çok güzel olmuş canım güzel günlerde oturun :)

teşekkür ederim inşallah :)

nişanlım yaptı orayı teşekkür ederim

Mantıklı diyosunuz kuzular. Ay bakalım artık hayırlısı yaa.
Hele yeni yapılan evlerin bir çoğu cidden toto kadar yani Sinirleniyorum

nasıl sizce bi baksanıza
evi ben çok beğendim canım. fiyatta süper. aman evi görmeden sakın kaparo falan vermeyin. hakkınızda hayırlısı olsun. eğer herşey doğruysa bir ay sonra tutacağına şimdiden tutup uyguna tutmak mantıklı bence.
yükledim kızlar albüme :)
canım evin baya geniş ve güzelmiş. ve bende banyoya bayıldım. nişanlım salona duvar kağıdı alalım diye bakıyor ben karar veremiyorum kız sen nasılda karar verebildin her yerde ayrı duvar kağıdı hayran kaldım valla. aydınlatmalarda süper olmuş buarada. beyaz eşyana da çok güzel. sen haksızlık yapıp kızmışsın boşuna :)
Ya ben böyle bi gelinlik giysem ne olur kii. Herkes elbise gibi diyor ama beğendim yani
bencede elbise gibi. böyle bir gelinliği kızların dediği gibi giyeceğin yer önemli. bizler anca düğün salonlarında düğün yapabilecğeimiz için :) bu gelinlik olmaz arkadaşım :) ayrıca emin ol şuan hayalimdeki gelinlik bu desende gün gelince fikir değişiyor başka bişi çıkıyor ortaya :)
davetiyeni koltuk takımlarını tv ünitesini yemek masasını çok beğendim güle güle kullan canım :)
saol canımcım :) hepimiz huzurla kullanalım inş.

Ekstra kararsız bir insan olarak her gün fikrim değişiyor zaten Ama kafaya koyarsam salonda da giyerim ben

Yok kuzu Metin Şentürk gibi bakmadan almıyorum ben de
Önce bi ailecek gider bakarız anca o şekilde olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…