2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya ben böyle bi gelinlik giysem ne olur kii. Herkes elbise gibi diyor ama beğendim yani
Çok gizeell. Kabarık olmayanı gelinlikten saymazlar pek nedense Belki biraz doğruluk payı var ama senin hangisiyle mutlu olacağın daha mühim.
Bunu çok şık bi mekanda giymek gerekir. Her gelinlik de her yere olmuyo sanki

davetiyeni koltuk takımlarını tv ünitesini yemek masasını çok beğendim güle güle kullan canım :)

şimdi gördüm albümde ev çok şirinmiş.fiyatı da uygunsa istanbul için çok iyi gördüklerim kadarıyla.albüme ekle fotoğrafını merak ettim şimdiden :)
Zaten özellikle fiyatına vuruldum kuzu. Yani hiç yok bu fiyata hele ki bizim civarda imkansız gibi bişey.
Bulmuşken değerlendirmek istiyorum aslında bi konuşalım da.
Ah bi gideyim de provaya o işi de halledicem zaten kimseye gösteremedim gelinliği annem ve ablam dışında

Ya birazcıcık çok hafiften kabarık olabilir aslında ama ne bileyim bunun modeli de iyi yani. Huf bilemedim çok güzel ama bilemedim

Ya ben böyle bi gelinlik giysem ne olur kii. Herkes elbise gibi diyor ama beğendim yani

çok güzel ama mrs pink gibi düşünüyorum bende yeride önemli.ben giysem çok basit durur üzerimde tabi düğün yeri içinde uygun değil.ama sende güzel durabilir bilemiycem.beğendiysen niye olmasın :)

Ya birazcıcık çok hafiften kabarık olabilir aslında ama ne bileyim bunun modeli de iyi yani. Huf bilemedim çok güzel ama bilemedim
Buna da katılıyorum azcık kabarıklığı olsa iyi olur hiç yoktan biraz daha gelinliğimsi olur
Ay sen istersen olur kuzu, gelinlikte sınır yok yani. Ne hayal edersen o!
Tabii çevreyi ikna etme kısmısını bilemiciiim

merak ettim fiyatını.forumdan kızlarla da konuşuyoruz da baya bi bilgi sahibi oldum istanbuldaki evler ve fiyatları hakkında

Çevre ben karar verince uyar da aklıma girmesin yeter

Hahah ay senin gelinlik olayının sonucunu da çok merak ediyorum ben ya, sırf o sebepten bile peşini bırakmciiim
Hahaha valla ben de çok merak ediyorum sonunda böyle kafamdaki gibi (pardon henüz kafamda bile olmayan) farklı bir şey olmazsa üzülürüm artık Hayır ilginç yanı nasıl o etkiyi yarattım insanlarda bilmiyorum herkes merak eder oldu ne anlattım da böyle oldu acaba Bırakmayın peşimi hepiniz evlenip gidiceksiniz bi başıma buralarda evcilik oynamayayım

Haha bi tane de standart gelinlik alıp koymadın ki şuraya bunu istiyorum diye ne yapalım
Hayır herkes farklı bişey arıyor da seninki bi tık önde o konuda demek ki
Yek ya burdayız artık , seni yalnız bırakmiciiiz

Gelinlik önemli ama ucuz olsun diye belki de standart bir şey giyerim Hayır ama işin kötü yanı geçenlerde greenandblue da demişti bi gelinlik göstermiştim de bana yakıştıramadı kızcağız O yüzden sordum nasıl bi etki olmuş diye
Ayrıca bu cümlelerin hepsini delil olarak saklıyorum gidenin yüzüne yapıştırıcam utansın

bölgeyi bilemiyorum ama gördüklerim kadarıyla hem fiyatı hemde evin kendisi çok iyi.kaçırma bence.inşallah anlaşır tutarsınız canım :)
İnşallah kuzu ya. Şöyle diyim bizim burada zaten pek kiralık ev yok olanlarda meseleen düşük 950 lira ve bodrum kat. Kaba bir tabir ama köpek bağlasan durmaz vaziyetteler üstüne üstlük ..
O yüzden baya ilgi çekici oldu bu umarım bir orta yol bulunur.
Şuan erken çünkü aslında ama tek derdim frsatı kaçırmamak bir daha bulamam çünkü.

Hahaha çakal delil topluyo bi deee
Ben de olmaz öyle şey arkadaş hiç korkmadımm

Mrs Pink ev çok güzel ya inşallah ulaşabilirsiniz amca beye
H happy__ gelinlik çok güzel bende başta balık tarzı bakmıştım ama bana bunu her zaman giyebilrsin sünnette yakının düğününde vs dediler fikrimi değiştirdiler
kafein_ evin çok güzel olmuş güle güle oturun özellikle banyon çok şık

Aslında zamanında bulamama ihtimaline karşı bir ay fazladan 650 de ödenebilir. Sonuçta 1 ay sonra tutacaksınız her türlü. Her ay 950 fazladan ödeyeceğine bir kere 650 ödemekten zarar gelmez.

bazı albümleri daha yeni keşfediyorum daha.
Mrs Pink suplan çok güzel bende istiyorum kahvaltı takımının altına böyle bişey.ortaya servis olarak da kullanılabilir.ama alamıyorum parasızlıktan. yastık kılıfınla o pembe yağdanlıklarda çok güzel
H happy__ çatal kaşıkların canlı canlı daha güzel görünüyo.a101 ganimetlerini bende kaçırmadım.
@Conchiglia herşeyin çok güzel.perdelerini nevresimlerini ve süpürgeni özellikle çok beğendim.
ne çok şey almışsınız bak bak bitiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…