Çok gizeell. Kabarık olmayanı gelinlikten saymazlar pek nedenseYa ben böyle bi gelinlik giysem ne olur kii. Herkes elbise gibi diyor ama beğendim yani
Zaten özellikle fiyatına vuruldum kuzu. Yani hiç yok bu fiyata hele ki bizim civarda imkansız gibi bişey.şimdi gördüm albümde ev çok şirinmiş.fiyatı da uygunsa istanbul için çok iyi gördüklerim kadarıyla.albüme ekle fotoğrafını merak ettim şimdiden :)
Ya birazcıcık çok hafiften kabarık olabilir aslında ama ne bileyim bunun modeli de iyi yani. Huf bilemedim çok güzel ama bilemedimÇok gizeell. Kabarık olmayanı gelinlikten saymazlar pek nedenseBelki biraz doğruluk payı var ama senin hangisiyle mutlu olacağın daha mühim.
Bunu çok şık bi mekanda giymek gerekir. Her gelinlik de her yere olmuyo sanki
Ya ben böyle bi gelinlik giysem ne olur kii. Herkes elbise gibi diyor ama beğendim yani
Buna da katılıyorum azcık kabarıklığı olsa iyi olur hiç yoktan biraz daha gelinliğimsi olurYa birazcıcık çok hafiften kabarık olabilir aslında ama ne bileyim bunun modeli de iyi yani. Huf bilemedim çok güzel ama bilemedim
Zaten özellikle fiyatına vuruldum kuzu. Yani hiç yok bu fiyata hele ki bizim civarda imkansız gibi bişey.
Bulmuşken değerlendirmek istiyorum aslında bi konuşalım da.
Ah bi gideyim de provaya o işi de halledicem zaten kimseye gösteremedim gelinliği annem ve ablam dışında
Çevre ben karar verince uyar da aklıma girmesin yeterBuna da katılıyorum azcık kabarıklığı olsa iyi olur hiç yoktan biraz daha gelinliğimsi olur
Ay sen istersen olur kuzu, gelinlikte sınır yok yani. Ne hayal edersen o!
Tabii çevreyi ikna etme kısmısını bilemiciiim
650 lira resmen ya baya şaşırtıcı bencemerak ettim fiyatını.forumdan kızlarla da konuşuyoruz da baya bi bilgi sahibi oldum istanbuldaki evler ve fiyatları hakkında
Hahah ay senin gelinlik olayının sonucunu da çok merak ediyorum ben ya, sırf o sebepten bile peşini bırakmciiimÇevre ben karar verince uyar da aklıma girmesin yeter
Hahaha valla ben de çok merak ediyorum sonunda böyle kafamdaki gibi (pardon henüz kafamda bile olmayan) farklı bir şey olmazsa üzülürüm artıkHahah ay senin gelinlik olayının sonucunu da çok merak ediyorum ben ya, sırf o sebepten bile peşini bırakmciiim
Haha bi tane de standart gelinlik alıp koymadın ki şuraya bunu istiyorum diye ne yapalımHahaha valla ben de çok merak ediyorum sonunda böyle kafamdaki gibi (pardon henüz kafamda bile olmayan) farklı bir şey olmazsa üzülürüm artıkHayır ilginç yanı nasıl o etkiyi yarattım insanlarda bilmiyorum herkes merak eder oldu ne anlattım da böyle oldu acaba Bırakmayın peşimi hepiniz evlenip gidiceksiniz bi başıma buralarda evcilik oynamayayım
650 lira resmen ya baya şaşırtıcı benceBölgeye göre özellikle öyle yani
Gelinlik önemli ama ucuz olsun diye belki de standart bir şey giyerimHaha bi tane de standart gelinlik alıp koymadın ki şuraya bunu istiyorum diye ne yapalım
Hayır herkes farklı bişey arıyor da seninki bi tık önde o konuda demek ki
Yek ya burdayız artık , seni yalnız bırakmiciiiz
İnşallah kuzu ya. Şöyle diyim bizim burada zaten pek kiralık ev yok olanlarda meseleen düşük 950 lira ve bodrum kat. Kaba bir tabir ama köpek bağlasan durmaz vaziyetteler üstüne üstlük ..bölgeyi bilemiyorum ama gördüklerim kadarıyla hem fiyatı hemde evin kendisi çok iyi.kaçırma bence.inşallah anlaşır tutarsınız canım :)
Çok güzel olmuş canım güzel günlerde oturun :)yükledim kızlar albüme :)
Hahaha çakal delil topluyo bi deeeGelinlik önemli ama ucuz olsun diye belki de standart bir şey giyerimHayır ama işin kötü yanı geçenlerde greenandblue da demişti bi gelinlik göstermiştim de bana yakıştıramadı kızcağız O yüzden sordum nasıl bi etki olmuş diye
Ayrıca bu cümlelerin hepsini delil olarak saklıyorum gidenin yüzüne yapıştırıcam utansın
Aslında zamanında bulamama ihtimaline karşı bir ay fazladan 650 de ödenebilir. Sonuçta 1 ay sonra tutacaksınız her türlü. Her ay 950 fazladan ödeyeceğine bir kere 650 ödemekten zarar gelmez.İnşallah kuzu ya. Şöyle diyim bizim burada zaten pek kiralık ev yok olanlarda meseleen düşük 950 lira ve bodrum kat. Kaba bir tabir ama köpek bağlasan durmaz vaziyetteler üstüne üstlük ..
O yüzden baya ilgi çekici oldu bu umarım bir orta yol bulunur.
Şuan erken çünkü aslında ama tek derdim frsatı kaçırmamak bir daha bulamam çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?