- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
gördüm canım tebrik ederim seni gayet başarılı olmuşssunhava atma konusunda üstüme yok şekerim napalım
iyi geldin canımbu eylül gelinleri birlik olup isyan çıkartacaklardıkiii benim tehditlerimde geri pustular hahah ağustosta sadece senle benmi varız şimdi
Neden korktun dimi panik yaptın ama sakin ol yetişicek :) aslında perdelerini seçebilirsin bence bi halılarını eşyadan sonraya bırakÇok bişey farketmeyecek ama eşya teslimini 1 hafta öne çektim ben
ev zaten belli canım bencede ne kadar erken gelrse okadar iyi. iyi yapmışsın.Çok bişey farketmeyecek ama eşya teslimini 1 hafta öne çektim ben
sevdim bu sevimli şeyleri :)gördüm canım tebrik ederim seni gayet başarılı olmuşssunevet ikimiz varız :)
ev zaten belli canım bencede ne kadar erken gelrse okadar iyi. iyi yapmışsın.
sevdim bu sevimli şeyleri :)
Çok bişey farketmeyecek ama eşya teslimini 1 hafta öne çektim ben
Neden korktun dimi panik yaptın ama sakin ol yetişicek :) aslında perdelerini seçebilirsin bence bi halılarını eşyadan sonraya bırak
ev zaten belli canım bencede ne kadar erken gelrse okadar iyi. iyi yapmışsın.
sevdim bu sevimli şeyleri :)
büyük cam büyük masraf demek şekerim :)ya evet tırstım birazcıkperde konusuna hiç kafa yormadım ya nasıl olsun diye, çok büyük camlar, yani şöyle ki odanın bir duvarı komple boydan boya cam
İyi yapmışsın 1 hafta 1 haftadır
Ne güzel çok aydınlık olur :) yani kafanda bir kaç renk belirle yada direk git perdeciye gözüne hoş gelenleri seç, ben mesela renk model belirlemiştim az çok ona göre kolay hallolduya evet tırstım birazcıkperde konusuna hiç kafa yormadım ya nasıl olsun diye, çok büyük camlar, yani şöyle ki odanın bir duvarı komple boydan boya cam
Perdeyi daha önceden belirleyebilirsin canıme eşyaların gelmesini beklemene gerek yok kio bir haftada perde halı işini hallederim belki :)
Ne güzel çok aydınlık olur :) yani kafanda bir kaç renk belirle yada direk git perdeciye gözüne hoş gelenleri seç, ben mesela renk model belirlemiştim az çok ona göre kolay halloldu
ne yapıcam yahu
bencede eşyaları bekleme şimdide girip halledebilrisin. son zamanlarda birsürü iş olacak onlarla uğraşmazsın hemPerdeyi daha önceden belirleyebilirsin canıme eşyaların gelmesini beklemene gerek yok ki
Pof ben çok geride kaldım o zaman yiaaaahaklısınız kızlar , ben ufaktan perde bakmaya başlayayım o zaman
Evet çok aydınlık olur da, perde masrafı batırır beniFon perde olmayacak büyük ihtimalle, duvar yok çünkü ?
Evi halledince bakıceksin sende amcam açmadımı telefonu ?Pof ben çok geride kaldım o zaman yiaaaa
Eylül gelinleri de perde bakıyor ben ne ediciim
Ben seçtim bileePof ben çok geride kaldım o zaman yiaaaa
Eylül gelinleri de perde bakıyor ben ne ediciim
Yok ye deli etti beniEvi halledince bakıceksin sende amcam açmadımı telefonu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?