2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ozaman sen eşyalar geldikten sonrada bakabilirsin bence. temmuz 25den sonra baksan seçsen dikilmesi 15 gün desem ki ağustos 10da sendeler yeter bence. beyaz eşyada bana söyledikleri depolarında olanları hemen gönderebiliyorlar. olmayanlar içinde bir iki gün süre istiyorlar. mağazanın dediği saat aralığı veriyorlarmış şu saatte geelcek diye. eşyaları getiriyorlar arkasından da servisi onlar gönderiyormuş ben aramayacakmışım. onunda saatini bildireceklermiş. yani eşyalar gelsin dediğimde 2-3 güne hepsi tamam ıolur gibi konuştular.

Evet ya ben model bakayım yavaştan gördükçe, ne istediğimi bilirsem daha rahat seçerim..eşya geldikten sonrada dikime başlanır..şimdi fon seçsem uyum olmaz , deli olurum ben :)

çift kişilik yorgan sığmıyor 9 kg al diyorlar bana yaaaa bende 7 kg seçmiştim değiştiricem ama kaç kg seçsem
Bilemedim canım ya ablamın makinede gayette yıkanıyordu diye hatırlıyorum ama..
Araştır tabii 8 le 9 arasında çok fiyat farkı var mı ki hatırlamıyorum şuan onu alalı oldu çünkü

Bilemedim canım ya ablamın makinede gayette yıkanıyordu diye hatırlıyorum ama..
Araştır tabii 8 le 9 arasında çok fiyat farkı var mı ki hatırlamıyorum şuan onu alalı oldu çünkü
çok fazla yok ama şimdi 7 almışken birden 9 a çıksammı bilemedim neyse bakıcam artık bu akşam sağol kuzum

Akşamları kimse olmuyor kız, çalışma saatlerimiz 07:00 19:00 arası Günaydın bu arada :) ne yaptın gelinlik işini?

Canim bugun izinliydim umraniyeye baktik ablamla. Bitane baska gelinlik begendim. Aslinda model olarak digerine yakin ama daha gosterisli parlak duruyor. Fiyat da 2bin tl

Kadikoye biraz daha bakicam sonra karar vericem

Kizlar bu arada beyaz esyada 9taksitle pesin odeme arasinda 200-300tl fark var. Oraya toplu verecegim parayi altina dolara yatirsam 9ay icinde daha cok kara gecerim

Kizlar bu arada beyaz esyada 9taksitle pesin odeme arasinda 200-300tl fark var. Oraya toplu verecegim parayi altina dolara yatirsam 9ay icinde daha cok kara gecerim
Biz aldığımızda hiç fark olmadı öyle direk karta taksit yapabiliyolardı

çift kişilik yorgan sığmıyor 9 kg al diyorlar bana yaaaa bende 7 kg seçmiştim değiştiricem ama kaç kg seçsem

canım benimki 9 kg yorgan programı var ama şahsen yıkamayı düşünmüyorum.makinenin ömrünü azaltır ne kadar yıkamaya uygun olsada öyle düşünüyorum.bazı makinelerde de yorgan yıkayınca kazanı düşüyomuş zaten.yani istediğin kiloda al bence yorganı falan düşünme.7-8-9 kaç istersen hangisini önerirlerse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…