canım ozaman sen eşyalar geldikten sonrada bakabilirsin bence. temmuz 25den sonra baksan seçsen dikilmesi 15 gün desem ki ağustos 10da sendeler yeter bence. beyaz eşyada bana söyledikleri depolarında olanları hemen gönderebiliyorlar. olmayanlar içinde bir iki gün süre istiyorlar. mağazanın dediği saat aralığı veriyorlarmış şu saatte geelcek diye. eşyaları getiriyorlar arkasından da servisi onlar gönderiyormuş ben aramayacakmışım. onunda saatini bildireceklermiş. yani eşyalar gelsin dediğimde 2-3 güne hepsi tamam ıolur gibi konuştular.Canım benim eşyalar 25 temmuzda gelecek...Araya ramazan giriyor dediğin gibi..o yüzden haziran ayı benim için pertbeyaz eşyaları da temmuzda alalım diyoruz, teslim süresi ne olur bilmiyorum ama , ben düğüne en az iki hafta varken herşey hazır olsun istiyorum. Bu durumda 20 ağustosta ev bitmeli bence
çamaşır makinesini kaç kg almayı düşünüyosunuz kızlar
yok 8 kesin değiştiricemde 9 a çıksammı kararsız kaldım canım o zamanda fiyat baya artıyoren az 8 kg olmalı bence , ama ben henüz bakmadım :)
canım ozaman sen eşyalar geldikten sonrada bakabilirsin bence. temmuz 25den sonra baksan seçsen dikilmesi 15 gün desem ki ağustos 10da sendeler yeter bence. beyaz eşyada bana söyledikleri depolarında olanları hemen gönderebiliyorlar. olmayanlar içinde bir iki gün süre istiyorlar. mağazanın dediği saat aralığı veriyorlarmış şu saatte geelcek diye. eşyaları getiriyorlar arkasından da servisi onlar gönderiyormuş ben aramayacakmışım. onunda saatini bildireceklermiş. yani eşyalar gelsin dediğimde 2-3 güne hepsi tamam ıolur gibi konuştular.
Aynen canım yok onları ev olmadan halledemem birebir görmek lazım bakalımmeşya var perde seçebilirsin ama bu sefer de cam yok
Bilemedim canım ya ablamın makinede gayette yıkanıyordu diye hatırlıyorum ama..çift kişilik yorgan sığmıyor 9 kg al diyorlar bana yaaaa bende 7 kg seçmiştim değiştiricem ama kaç kg seçsem
Tabi yaaaa :) Güle güle kuzuben çıkıyorum kızlar
çok fazla yok ama şimdi 7 almışken birden 9 a çıksammı bilemedimBilemedim canım ya ablamın makinede gayette yıkanıyordu diye hatırlıyorum ama..
Araştır tabii 8 le 9 arasında çok fiyat farkı var mı ki hatırlamıyorum şuan onu alalı oldu çünkü
Akşamları kimse olmuyor kız, çalışma saatlerimiz 07:00 19:00 arasıGünaydın bu arada :) ne yaptın gelinlik işini?
Biz aldığımızda hiç fark olmadı öyle direk karta taksit yapabiliyolardıKizlar bu arada beyaz esyada 9taksitle pesin odeme arasinda 200-300tl fark var. Oraya toplu verecegim parayi altina dolara yatirsam 9ay icinde daha cok kara gecerim
çift kişilik yorgan sığmıyor 9 kg al diyorlar bana yaaaa bende 7 kg seçmiştim değiştiricem ama kaç kg seçsem
Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?