- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ay aynısı bana da olduaynen heves ettim en azından tatlı çatalını kaşığını alıcam.bence bundan iki tane al dediğin gibi 500 çok pahalı.ben tek tek seçip almıştım 200 küsüre gelmişti.sonradan bakmıştım 200 ve altında tek parça halinde de varmış
Evet english homedan canımm bunun pudrasını istiyorum işte.
Ay şaka gibi kadına bak sinsii
aynen heves ettim en azından tatlı çatalını kaşığını alıcam.bence bundan iki tane al dediğin gibi 500 çok pahalı.ben tek tek seçip almıştım 200 küsüre gelmişti.sonradan bakmıştım 200 ve altında tek parça halinde de varmış
Ay aynısı bana da olduBen de tek tek aldım 200küsür oldu. Aldıktan sorna biraz daha uyguna tek takım halinde görmeye başladım.
O kadar da incelemiştim öncesinde halbuki
O kadar gidiyorum hiç denk gelmedim ben bakayım bir daha ki seferecanım bunlar englısh home da vardı..Hatta ben buna benzer runner almıştım
Ben evin yakınlarında bu tarz şeyler satan bi yerden almıştım ya adı yok yani mağazanın eminönü pazarı diye geçen yerlerden biriAy bana da deyiverin nerelerden aldınız siz?
Ay bana da deyiverin nerelerden aldınız siz?
Koydum bilee, büyüklerinin ve bıçağının fotosunu bulamadım da model o yani :)Ay bana da deyiverin nerelerden aldınız siz?
Ay aynısı bana da olduBen de tek tek aldım 200küsür oldu. Aldıktan sorna biraz daha uyguna tek takım halinde görmeye başladım.
O kadar da incelemiştim öncesinde halbuki
Hahah ay hatırlatmayaydın onu yaabiliyosun a101de bile kazık yemiş bi insanım benhatta bu nehir çatak kaşık bıçak takımının bıçaklarını almıştım a101den.internette daha ucuzdu birde bi mağaza aynı fiyatı vermişti ama pazarlıkla 5-10 lira indirirdik annemle.sen hangisini almıştın.
Ay bana da deyiverin nerelerden aldınız siz?
Hahah ay hatırlatmayaydın onu yaa
Albüme koydum kuzu ama model ismi bilmiyorum yani mağazada görüp beğenince tek tek alıverdim
Evet çok benziyo da aynı mı ben de bilemedim. Benimkinin yandan ya fotosu hafif bi çıkıntısı var gördün mü bilmiyorum. Yani kaşığın başından sonra yüklesip öyle geliyo sapıbenimkine benziyo gibi ama aynısı mı bilemedim
Perde bizim işimiz dermişimPerde dedin de aklıma geldi, dün bende annemle konuştum nasıl alayım perdeyi diye, o da senin gibi tarif etti iki parça şeklinde almam daha iyi olurmuş..anneme soracaklarımı sana sorucam artık
modelini bende merak ettim canımmHahah ay hatırlatmayaydın onu yaa
Albüme koydum kuzu ama model ismi bilmiyorum yani mağazada görüp beğenince tek tek alıverdim
Ben n11 de nehir diye bir markanınkini almıştım set halinde 200 küsürdü oda indirime denk getirirsen bide süper olur :)Ay bana da deyiverin nerelerden aldınız siz?
Evet çok benziyo da aynı mı ben de bilemedim. Benimkinin yandan ya fotosu hafif bi çıkıntısı var gördün mü bilmiyorum. Yani kaşığın başından sonra yüklesip öyle geliyo sapı
O kısmı sende de öyleyse aynı
modelini bende merak ettim canımm
Ben n11 de nehir diye bir markanınkini almıştım set halinde 200 küsürdü oda indirime denk getirirsen bide süper olur :)[/QUOTE
şimdi bakıyorum ama henüz bulamadım :)
çok şık canım süpernehir dalyan canım büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?