2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay aynısı bana da oldu Ben de tek tek aldım 200küsür oldu. Aldıktan sorna biraz daha uyguna tek takım halinde görmeye başladım.
O kadar da incelemiştim öncesinde halbuki

Evet english homedan canımm bunun pudrasını istiyorum işte.
Ay şaka gibi kadına bak sinsii

aynen bende önce pudra bakmıştım da kalmamıştı.belki gelir yeniden.beni izlemiş elimdekileri masaya bırakır bırakmaz birini almış hiç farketmemişim ya.çalışanla baya aradık.

Ay aynısı bana da oldu Ben de tek tek aldım 200küsür oldu. Aldıktan sorna biraz daha uyguna tek takım halinde görmeye başladım.

Ay bana da deyiverin nerelerden aldınız siz?

Ay bana da deyiverin nerelerden aldınız siz?

benim annemde var bu model nehir dalyan.hem çeliği iyi hemde sade seviyorum fiyatı da diğerlerine göre uygundu.http://www.n11.com/nehir-dalyan-sade-60-parca-karton-kutulu-ckb-takimi-P40416539 bunu almıştım yalnız bıçakları yok bçaklarını da ekstradan almıştım.270e falan gelmişti.ama zaten 250ye toptan satıyolar sanırım birde @Pixiebelle nın aldığı takım var emsan reyhandı sanırım oda çok güzel günlük kullanmak için.fiyatıda aşağı yukarı aynıydı.

biliyosun a101de bile kazık yemiş bi insanım ben hatta bu nehir çatak kaşık bıçak takımının bıçaklarını almıştım a101den.internette daha ucuzdu birde bi mağaza aynı fiyatı vermişti ama pazarlıkla 5-10 lira indirirdik annemle.sen hangisini almıştın.

Hahah ay hatırlatmayaydın onu yaa
Albüme koydum kuzu ama model ismi bilmiyorum yani mağazada görüp beğenince tek tek alıverdim

benimkine benziyo gibi ama aynısı mı bilemedim
Evet çok benziyo da aynı mı ben de bilemedim. Benimkinin yandan ya fotosu hafif bi çıkıntısı var gördün mü bilmiyorum. Yani kaşığın başından sonra yüklesip öyle geliyo sapı
O kısmı sende de öyleyse aynı

nası anlatıyosun öyle aynısı sanırım.seninki kepçelerle aynı takımsa aynısı.çünkü kepçeler aynı takımın biliyorum.onlardan yok bende ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…