2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Onu da denedim kuzu, mesaj gönder kısmı vardı nişanlımın telefonunu bıraktım oradan ama...
Uzakta değil aslında yarın falan yolumuz düşerse belki orada yakalarız bilemedim ki
gidip bak ozaman canım en temizi :)
Boya işide tamamdır :) yavaş yavaş biticek ya bu ev inşallah
bitecek inş kuzu :) bizde sanırım duvar kağıdı bakıcaz. nişanlım tv ünitesinin arkasına istiyor :) bugün malzemeleri almayı planlıyoruz pazra günüde çalışma var bakalım

Bizimde boya alındı canım haftasonu başlancak ondan sonrada duvar kağıdını alıcaz bizde :) ne renk alıyosunuz ?

hıı evet doğru ya , teşekkür ederim

rica ederim :)

Mavisini pek bi sevdim ben :)

bende ilk kez maviyi sevdim

evine bayıldım canım huzurla oturun

teşekkür ederim inşallah
Maviiii çok şıkmışş

maviyi alcaktım ama şansıma bi tane kalmış sadece.misafire olcağı için 2 takım almak lazım.araştırmaya devam

Biz düğün günü yapacaktık sonra nişanda ne kadar zor olduğunu görünce vazgeçtik sonrasında yapıcaz
sonrasında yapmak banada mantıklı geliyor ama arkadaşım öyle yapacaktı ha bugün ha yarın derken çektirmedi 1 seneyi geçti şimdide vazgeçti

sonrasında yapmak banada mantıklı geliyor ama arkadaşım öyle yapacaktı ha bugün ha yarın derken çektirmedi 1 seneyi geçti şimdide vazgeçti
Aaa o bayaa ilginçmiş
Ben öncesinde yapıcam sanırım. Çünkü balayı sonrası öyle bir vaktim olmayan işe dönücem tekrar.
Aynı günde istemiyorum o telaşda çok stres olurum ben.
Nişanlım aynı gün yapalım ikinci kez mi uğraşıcaz dedi de yani o bi takım giyip çıkmış olacak uğraşacak olan benim. Geniş bi vakitte rahatça hazırlanırım

kızlar çekimlerinizi nerede yapacaksınız ve düğün günündemi yoksa öncemi

biz düğün günü yaparız sanırım.nişanlım fotoğraf çektirmeyi sevmiyo öncesinde yada sonrasında hayatta giyip çektirmez.sabah erkenden kuaföre gitmeyi düşünüyorum 12de de biter sanırım.düğün 7-8 gibi başlıycak.4 saatlik bi boşluğumuz olucak zaten planlarıma göre.inşallah bi aksilik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…