evine bayıldım canım huzurla oturun
Teşekkürler canıım :)sade ve şık güle güle kullan şeker
bulduğun ev de çok güzelmişTeşekkürler canıım :)
Maviiii çok şıkmışşkızlar misafir için çay bardağı alıcam sizce hangisi
Haha sağol canım ama hayır ısrarla ulaşamadık resmen kendilerinebulduğun ev de çok güzelmişamca hala açmıyormu teli
canım numara yanlış falan olabilir. siteden msj atsanıza amcaya belki hani faydası olurHaha sağol canım ama hayır ısrarla ulaşamadık resmen kendilerine
Onu da denedim kuzu, mesaj gönder kısmı vardı nişanlımın telefonunu bıraktım oradan ama...canım numara yanlış falan olabilir. siteden msj atsanıza amcaya belki hani faydası olur
gidip bak ozaman canım en temizi :)Onu da denedim kuzu, mesaj gönder kısmı vardı nişanlımın telefonunu bıraktım oradan ama...
Uzakta değil aslında yarın falan yolumuz düşerse belki orada yakalarız bilemedim ki
bitecek inş kuzu :) bizde sanırım duvar kağıdı bakıcaz. nişanlım tv ünitesinin arkasına istiyor :) bugün malzemeleri almayı planlıyoruz pazra günüde çalışma var bakalımBoya işide tamamdır :) yavaş yavaş biticek ya bu ev inşallah
hayırlısı olur inşallah şekerHaha sağol canım ama hayır ısrarla ulaşamadık resmen kendilerine
Amin canım hayırlısı olsun tabikiihayırlısı olur inşallah şeker
Bizimde boya alındı canım haftasonu başlancak ondan sonrada duvar kağıdını alıcaz bizde :) ne renk alıyosunuz ?gidip bak ozaman canım en temizi :)
bitecek inş kuzu :) bizde sanırım duvar kağıdı bakıcaz. nişanlım tv ünitesinin arkasına istiyor :) bugün malzemeleri almayı planlıyoruz pazra günüde çalışma var bakalım
hıı evet doğru ya , teşekkür ederim
Mavisini pek bi sevdim ben :)
evine bayıldım canım huzurla oturun
Maviiii çok şıkmışş
kafein_ Mavii kesinlikle :))
kızlar çekimlerinizi nerede yapacaksınız ve düğün günündemi yoksa öncemi
sonrasında yapmak banada mantıklı geliyor ama arkadaşım öyle yapacaktı ha bugün ha yarın derken çektirmedi 1 seneyi geçti şimdide vazgeçtiBiz düğün günü yapacaktık sonra nişanda ne kadar zor olduğunu görünce vazgeçtik sonrasında yapıcaz
Ben öncesinde yapıcam :)kızlar çekimlerinizi nerede yapacaksınız ve düğün günündemi yoksa öncemi
Aaa o bayaa ilginçmişsonrasında yapmak banada mantıklı geliyor ama arkadaşım öyle yapacaktı ha bugün ha yarın derken çektirmedi 1 seneyi geçti şimdide vazgeçti
kızlar çekimlerinizi nerede yapacaksınız ve düğün günündemi yoksa öncemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?