2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

nası anlatıyosun öyle aynısı sanırım.seninki kepçelerle aynı takımsa aynısı.çünkü kepçeler aynı takımın biliyorum.onlardan yok bende ama
Haha ay napim tarif etmek için şartları zorladım resmen
Ama kepçe aynı takıma ait değil kuzu, onları geçenlerde başka bni markadan alıp tamamladım

Kız o pahalıydı günlük olcak bişey değil bide düz değil bak bi şekil hareket var :)

tamam şimdi çözdüm benim dediğim emsan reyhan pixiebellada onu düşünüyodu günlük için.ama bu aldığı farklı model misafir için aldığı.reyhanın fiyatı da 200 küsürde onun için uygun dedim günlüğe

evet kahvaltılarda çok güzel oluyor, çelik kadar olmaz tabi ama olsun hevesimizi alırız
Bundan iki takım almak saçma olur o zaman , direkt 12 kişilik bakmak lazım...ay onlarda 500 falan ya

canım bak benimki bu 89 parça 12 kişilik kepçe falan filanda var içinde. kuponlarla kampanyayla 166 tl ye almışım bunu. sandıklısıda var ama ben kutulusunu aldım.
http://www.n11.com/nehir-lizbon-sade-89-parca-ahsap-sandiklikutulu-ckb-seti-P31132022

kızlar misafir için çay bardağı alıcam sizce hangisi

Eklentiler

• çay.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 43
  • çay2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…