Haha ay napim tarif etmek için şartları zorladım resmennası anlatıyosun öyle aynısı sanırım.seninki kepçelerle aynı takımsa aynısı.çünkü kepçeler aynı takımın biliyorum.onlardan yok bende ama
bakabilirsin canım :)modelini bende merak ettim canımm
Haha ay napim tarif etmek için şartları zorladım resmen
Ama kepçe aynı takıma ait değil kuzu, onları geçenlerde başka bni markadan alıp tamamladım
Kız o pahalıydı günlük olcak bişey değil bide düz değil bak bi şekil hareket var :)
Kız o pahalıydı günlük olcak bişey değil bide düz değil bak bi şekil hareket var :)
Ondan da var bende Reyhan ı diyosunuz dimi?Kız o pahalıydı günlük olcak bişey değil bide düz değil bak bi şekil hareket var :)
Yok daha pahalıydı canımay ben mi yanlış hatırladım 200 küsür değilmiydi o
evet kahvaltılarda çok güzel oluyor, çelik kadar olmaz tabi ama olsun hevesimizi alırız
Bundan iki takım almak saçma olur o zaman , direkt 12 kişilik bakmak lazım...ay onlarda 500 falan ya
canım bak benimki bu 89 parça 12 kişilik kepçe falan filanda var içinde. kuponlarla kampanyayla 166 tl ye almışım bunu. sandıklısıda var ama ben kutulusunu aldım.
12 kişilik almaya karar vermemişmiydin bu 6 kişiliği.http://www.n11.com/emsan-reyhan-84-parca-kutulu-catal-kasik-bicak-seti-P61521576 12lisi burda.
bence sarı canım biev bu işi biliyorkızlar misafir için çay bardağı alıcam sizce hangisi
Mavisini pek bi sevdim ben :)kızlar misafir için çay bardağı alıcam sizce hangisi
sade ve şık güle güle kullan şekerbakabilirsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?