2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Al işte !
Vur diyince öldürmesen sorun olmayacak aslında O ne öyle ayol 380 liraya günlük yemek takımı mı olurmuş.
Maksimum 160 a çıkabilirsin
Höfff peki anne Ama şimdi alttakileri okudum greenandblue nun izinden gidip çaktırmadan yapabilirim bunu
teşekkür ederim canım çerçeve ve feneri nişanlı aldı
hııı oldu o zaman benim biraz işim var sonra konuşuruz

eee senin işler nasıl
Ayy çok güldüm Kuzu çok güzeller gözün aydın hadi halloldu bu da
Ay çok da güzel olur :)

Haha anlaşıldı 6 kişilik alınmıi, neyse tamamlayacaksın herhalde diye düşünüyoruz..
bencede sonra alınıp tamamlanabilir
çok şirin :)
ama param kalmadı ya, geçerli sebebim var ilerde alıcam inşallah
:) ilerde bekliyoruz canım

kızlar yeni bir halıyla karşınızdayım nasıl sizce salon için :)

Eklentiler

• Sanat-Pop-Sanat-6492-piri-reis-haritali-hali.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 48
Höfff peki anne Ama şimdi alttakileri okudum greenandblue nun izinden gidip çaktırmadan yapabilirim bunu

Ayy çok güldüm Kuzu çok güzeller gözün aydın hadi halloldu bu da

Ay çok da güzel olur :)

Alırken bile, kızlar şimdi soracak ne desem diye düşünürken buldum kendimi Sonra aklıma kredi kartı ekstresi geldi, vazgeçtim çok teşekkür ederim canım, artık sıra sende

canım koluklar sade mobilyalar sade perdelerde düz tül olacak sade yani oyüzdne tek hareket takacak halı kalıyor
Koltuğa koyduğunuz minderlerle renk katarsınız olmaz mıı. Bir de mobilyalar hep açık renkse biraz daha koyu renk yine düz bir halı bile ruh verir öyle soluk kalmaz. Ya da tablolarla renklendirebilirsiniz. Bilmiyorum ben halıda deseni pek sevemedim gibi belki ondandır.

Alırken bile, kızlar şimdi soracak ne desem diye düşünürken buldum kendimi Sonra aklıma kredi kartı ekstresi geldi, vazgeçtim çok teşekkür ederim canım, artık sıra sende
Ben uzun süre bir şey almam ya İyiyim böyle beklemede kalayım daha çok var Kahvaltı takımımdan sıkıldım bile

duvar kağıdı koyu renk oldu. off bilmiyorum ya nişanlı ile farklı görüşlerdeyiz bu dekorasyon konularında oyüzden orta yol bulmaya çalışıoruz ama olmuyro sanırım.
Renkler güzel ama desen biraz karmaşık geldi bana canım
kiri belli etmez işte fenamı hiihhi

Hahaha o da iyi tabi belli olmaz Nişanlın nasıl bir şey istiyor ki

Hahaha o da iyi tabi belli olmaz Nişanlın nasıl bir şey istiyor ki
bu konuda baya dertliyim buaralar. mobilyalar çok şükür aynı fikirdeyiz. ama avize konusunda mesela benim asla dönüp bakmayacağım avizeleri çok beğeniyor nolur bunları alalım diyor. benim beğendiklerime de parasından dolayımı bilmiyorum ne gerek var beğenmedim diyor. halıda da ben sade şeyler olsun istiyorum o evde renk olmuyor ben çok sıkılırım diyor. bunun gibi bir sürü şey daha var buaralar haftasonuda çok tartıştık buyüzden

Ay çok zor işin ya :/ Ben de aynı olayı yaşayabilirim gibi geliyor. Dün aynen dönüp bakmayacağım avizeleri baya bi beğendi de ben direk söyledim takmam onu çok şatafatlı diye.

Yaa çok sevimlii, boyanınca daha güzel olacaaak :) Güle güle kullan kuzuu
ama param kalmadı ya, geçerli sebebim var ilerde alıcam inşallah
Haha e peki madem geçerliymiş sebebin Ama pelindeyiz, unutmiciiz
kızlar yeni bir halıyla karşınızdayım nasıl sizce salon için :)
Ben de kızlara katılıyorum kuzu bana da karmaşık geldi. Ama renklerden çok üzerinde yazı var ya sanırım, ondan dolayı.
Hihih iyiymiş bu Ama bir bulaşık deterjanımız bile yok , hemen bunu almayaız
Şaka maka çok ucuz be
E sende burdan başlayabilirsin ?

Kızlarcıım birazdan albüme gelinliğimi ve gelin ayakkabılarımı yükleyeceğim ! Bekleyiniz
Artııı kına için bir elbise baktım ama karar veremedim bıraktım. Onu da onlardan sonra şey edicem size , fikir gerek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…