- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Haha anlaşıldı 6 kişilik alınmıi, neyse tamamlayacaksın herhalde diye düşünüyoruz..
Höfff peki anneAl işte !
Vur diyince öldürmesen sorun olmayacak aslındaO ne öyle ayol 380 liraya günlük yemek takımı mı olurmuş.
Maksimum 160 a çıkabilirsin
Ayy çok güldümteşekkür ederim canımçerçeve ve feneri nişanlı aldı
hııı oldu o zaman benim biraz işim var sonra konuşuruz
eee senin işler nasıl
Ay çok da güzel olur :)Kızlar bende birşeyler aldım ama rsim bulamadım çekmemiştim de şimdi gösteremiyorum size
Bir tanesi bu ama boyamayı düşünüyorum sprey boyayla
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/29890714-32639-ithal-metal-mumluk
bencede sonra alınıp tamamlanabilirHaha anlaşıldı 6 kişilik alınmıi, neyse tamamlayacaksın herhalde diye düşünüyoruz..
çok şirin :)Kızlar bende birşeyler aldım ama rsim bulamadım çekmemiştim de şimdi gösteremiyorum size
:) ilerde bekliyoruz canımama param kalmadı ya, geçerli sebebim var ilerde alıcam inşallah
İnşallah tutarsa rengi güzel olacakHöfff peki anneAma şimdi alttakileri okudum greenandblue nun izinden gidip çaktırmadan yapabilirim bunu
Ayy çok güldümKuzu çok güzeller gözün aydın hadi halloldu bu da
Ay çok da güzel olur :)
Teşekkür edderim kuzucumbencede sonra alınıp tamamlanabilir
çok şirin :)
:) ilerde bekliyoruz canım
Bana biraz karmaşık geldi ya. Neden düz renkte bir halı düşünmüyorsunuz canım hem daha ferah durur.kızlar yeni bir halıyla karşınızdayım nasıl sizce salon için :)
canım koluklar sade mobilyalar sade perdelerde düz tül olacak sade yani oyüzdne tek hareket takacak halı kalıyorBana biraz karmaşık geldi ya. Neden düz renkte bir halı düşünmüyorsunuz canım hem daha ferah durur.
Höfff peki anneAma şimdi alttakileri okudum greenandblue nun izinden gidip çaktırmadan yapabilirim bunu
Ayy çok güldümKuzu çok güzeller gözün aydın hadi halloldu bu da
Ay çok da güzel olur :)
Koltuğa koyduğunuz minderlerle renk katarsınız olmaz mıı. Bir de mobilyalar hep açık renkse biraz daha koyu renk yine düz bir halı bile ruh verir öyle soluk kalmaz. Ya da tablolarla renklendirebilirsiniz. Bilmiyorum ben halıda deseni pek sevemedim gibi belki ondandır.canım koluklar sade mobilyalar sade perdelerde düz tül olacak sade yani oyüzdne tek hareket takacak halı kalıyor
Ben uzun süre bir şey almam yaAlırken bile, kızlar şimdi soracak ne desem diye düşünürken buldum kendimiSonra aklıma kredi kartı ekstresi geldi, vazgeçtim çok teşekkür ederim canım, artık sıra sende
bencede sonra alınıp tamamlanabilir
çok şirin :)
:) ilerde bekliyoruz canım
Renkler güzel ama desen biraz karmaşık geldi bana canımkızlar yeni bir halıyla karşınızdayım nasıl sizce salon için :)
duvar kağıdı koyu renk oldu. off bilmiyorum ya nişanlı ile farklı görüşlerdeyiz bu dekorasyon konularında oyüzden orta yol bulmaya çalışıoruz ama olmuyro sanırım.Koltuğa koyduğunuz minderlerle renk katarsınız olmaz mıı. Bir de mobilyalar hep açık renkse biraz daha koyu renk yine düz bir halı bile ruh verir öyle soluk kalmaz. Ya da tablolarla renklendirebilirsiniz. Bilmiyorum ben halıda deseni pek sevemedim gibi belki ondandır.
kiri belli etmez işte fenamı hiihhiRenkler güzel ama desen biraz karmaşık geldi bana canım
Hahaha o da iyi tabi belli olmazduvar kağıdı koyu renk oldu. off bilmiyorum ya nişanlı ile farklı görüşlerdeyiz bu dekorasyon konularında oyüzden orta yol bulmaya çalışıoruz ama olmuyro sanırım.
kiri belli etmez işte fenamı hiihhi
bu konuda baya dertliyim buaralar. mobilyalar çok şükür aynı fikirdeyiz. ama avize konusunda mesela benim asla dönüp bakmayacağım avizeleri çok beğeniyor nolur bunları alalım diyor. benim beğendiklerime de parasından dolayımı bilmiyorum ne gerek var beğenmedim diyor. halıda da ben sade şeyler olsun istiyorum o evde renk olmuyor ben çok sıkılırım diyor. bunun gibi bir sürü şey daha var buaralar haftasonuda çok tartıştık buyüzdenHahaha o da iyi tabi belli olmazNişanlın nasıl bir şey istiyor ki
Ay çok zor işin ya :/ Ben de aynı olayı yaşayabilirim gibi geliyor. Dün aynen dönüp bakmayacağım avizeleri baya bi beğendi de ben direk söyledim takmam onu çok şatafatlı diye.bu konuda baya dertliyim buaralar. mobilyalar çok şükür aynı fikirdeyiz. ama avize konusunda mesela benim asla dönüp bakmayacağım avizeleri çok beğeniyor nolur bunları alalım diyor. benim beğendiklerime de parasından dolayımı bilmiyorum ne gerek var beğenmedim diyor. halıda da ben sade şeyler olsun istiyorum o evde renk olmuyor ben çok sıkılırım diyor. bunun gibi bir sürü şey daha var buaralar haftasonuda çok tartıştık buyüzden
Şaka maka çok ucuz beÇeyize almak isteyenler baksııın
http://www.hepsiburada.com/bahar-temizligi-paketi-cillit-bang-airwick-vanish-marc-p-ZYBENC9370
@Conchiglia özellikle
Yaa çok sevimlii, boyanınca daha güzel olacaaak :) Güle güle kullan kuzuuKızlar bende birşeyler aldım ama rsim bulamadım çekmemiştim de şimdi gösteremiyorum size
Haha e peki madem geçerliymiş sebebinama param kalmadı ya, geçerli sebebim var ilerde alıcam inşallah
Ben de kızlara katılıyorum kuzu bana da karmaşık geldi. Ama renklerden çok üzerinde yazı var ya sanırım, ondan dolayı.kızlar yeni bir halıyla karşınızdayım nasıl sizce salon için :)
Hihih iyiymiş buÇeyize almak isteyenler baksııın
http://www.hepsiburada.com/bahar-temizligi-paketi-cillit-bang-airwick-vanish-marc-p-ZYBENC9370
@Conchiglia özellikle
E sende burdan başlayabilirsin ?Şaka maka çok ucuz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?