bu konuda baya dertliyim buaralar. mobilyalar çok şükür aynı fikirdeyiz. ama avize konusunda mesela benim asla dönüp bakmayacağım avizeleri çok beğeniyor nolur bunları alalım diyor. benim beğendiklerime de parasından dolayımı bilmiyorum ne gerek var beğenmedim diyor. halıda da ben sade şeyler olsun istiyorum o evde renk olmuyor ben çok sıkılırım diyor. bunun gibi bir sürü şey daha var buaralar haftasonuda çok tartıştık buyüzden
Evet gerçekten ucuzŞaka maka çok ucuz be
Yaa çok sevimlii, boyanınca daha güzel olacaaak :) Güle güle kullan kuzuu
Haha e peki madem geçerliymiş sebebinAma pelindeyiz, unutmiciiz
Ben de kızlara katılıyorum kuzu bana da karmaşık geldi. Ama renklerden çok üzerinde yazı var ya sanırım, ondan dolayı.
Hihih iyiymiş buAma bir bulaşık deterjanımız bile yok , hemen bunu almayaız
E sende burdan başlayabilirsin ?
Kızlarcıım birazdan albüme gelinliğimi ve gelin ayakkabılarımı yükleyeceğim ! Bekleyiniz
Artııı kına için bir elbise baktım ama karar veremedim bıraktım. Onu da onlardan sonra şey edicem size , fikir gerek bana
kuzu bende söylüyorum. busferde bana kızıyor sadece kendi zevkine göre alıyorsun diyye. ama gerçekten onun zevki alınacak gibi değilki :)Ay çok zor işin ya :/ Ben de aynı olayı yaşayabilirim gibi geliyor. Dün aynen dönüp bakmayacağım avizeleri baya bi beğendi de ben direk söyledim takmam onu çok şatafatlı diye.
inş canım :)Bir şekilde orta yolu bulmalısınız kuzum. Gerginlikler olabiliyor bu konuda yine renkli ama daha düz şeylere baksanız
Evet gerçekten ucuz
Teşekkür ederim canımm. Deterjanıda sonra alırız
Resimleri bekliyoruuuz
Harikaaa ikisi de çok güzelKızlaaar gelinlik ve ayakkabılar albümde.Pek belli olmuyordu diye azcık oynadım tuhaf gelirse diye söyleyeyim baştan
Beğendin miiii, teşekkür ederiiim :) Kollar düz değil de yan gelecek biraz o fark var. Bi de sırt dekoltesi olacak ama arkasını zaten çekmemişimHarikaaa ikisi de çok güzelGüle güle giy canım ayakkabı rahat mı ?
Çok heyecanlandımmYaa çok sevimlii, boyanınca daha güzel olacaaak :) Güle güle kullan kuzuu
Haha e peki madem geçerliymiş sebebinAma pelindeyiz, unutmiciiz
Ben de kızlara katılıyorum kuzu bana da karmaşık geldi. Ama renklerden çok üzerinde yazı var ya sanırım, ondan dolayı.
Hihih iyiymiş buAma bir bulaşık deterjanımız bile yok , hemen bunu almayaız
E sende burdan başlayabilirsin ?
Kızlarcıım birazdan albüme gelinliğimi ve gelin ayakkabılarımı yükleyeceğim ! Bekleyiniz
Artııı kına için bir elbise baktım ama karar veremedim bıraktım. Onu da onlardan sonra şey edicem size , fikir gerek bana
Yuvayı dişi kuş kurar de geçkuzu bende söylüyorum. busferde bana kızıyor sadece kendi zevkine göre alıyorsun diyye. ama gerçekten onun zevki alınacak gibi değilki :)
inş canım :)
Çok beğendim gerçekten çok farklı gelinlik üzerinde de görürüz inşallahBeğendin miiii, teşekkür ederiiim :) Kollar düz değil de yan gelecek biraz o fark var. Bi de sırt dekoltesi olacak ama arkasını zaten çekmemişim
Ayakkabılar çok çok rahat canım. Yani bi kaç saat sonraki halini bilmiyorum tabi her ayakkabı rahatsız edecektir mutlaka ama çok rahat şuan, hele o yüksekliğe göre
Ay çok sevindim o zamaaan :)
Onu düşünüyorum zaten kuzu hatta şunu alıcam sanırımÇok beğendim gerçekten çok farklı gelinlik üzerinde de görürüz inşallah
Yedek ayakkabı alabilirsin babet falan sonra ona geçersin olmazsa
Çok güzel canım bütün gece onunla duramazsın çünküAy çok sevindim o zamaaan :)
İkinci provada belirginleşir biraz dedi hatun o vakit görürsünüz inşallah :)
Onu düşünüyorum zaten kuzu hatta şunu alıcam sanırım
Hihi evet topuğu 15,5 cm.Çok güzel canım bütün gece onunla duramazsın çünkü
ayakkabılar çok ciciKızlaaar gelinlik ve ayakkabılar albümde.Pek belli olmuyordu diye azcık oynadım tuhaf gelirse diye söyleyeyim baştan
Evet canım model ayynen dediğin gibi içi balık dışı tül :) Önceden baktığımla alakası yok zaten ama görünce ou unutuvermiştimayakkabılar çok cicibaya yüksek gözüktü gözüme ama artık bir süre dayanacaksın :) gelinlikle aslında diğer modelden çok farklı. üst kısmı zaten çok zarif. altıda yeni yeni moda oluyor heralde içi balık dışı tüllü bende beğenmeye başladım bu modelleri :) güzel seçimler huzurla sağlıkla giy inşallah
Hadi at ama görelimm meraklanıyorum buradaKızlar şimdi bir de kına için denediğim elbiseyi atıcam albüme. Emin olamadım bıraktım bakıp bi fikir verin. Denediğim fotolarda renk pek belli değil. Sadece kumaşı çektiğim fotodan anlayın onu da
Eveeet haydi albümeHadi at ama görelimm meraklanıyorum burada
Eveeet haydi albüme
Güzelmiş aslında rengi falan da hoş. Ama bence biraz daha bak ya ben işte bu diyemedim. Gelinlikten sonra beklentiler arttıEveeet haydi albüme
Aslında çok beğendim özellikle sırt ve etek kısmını. Ama tam kırmızı bişey mi olmalıydı acaba diyorum.Çok zarif bence neden karasız kaldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?