2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güzelmiş aslında rengi falan da hoş. Ama bence biraz daha bak ya ben işte bu diyemedim. Gelinlikten sonra beklentiler arttı
Haha ondan mı diyemedin ki?
Yaa aslında sırtını ve etek kısmını çok beğendim şifon böyle uçuş uçuş bi havası var :) Rengide çok güzel ama tam kırmızı mı olmalı acaba diye bi düşündüm. Bakınayım diyorsun daha yani
Bir de dediğim gibi ben daha uyguna bulurum sanmıştım herhalde

Sırtını çok beğendim bende ama dediğin gibi daha kırmızı olabilir araştırmaya devam ozaman

Evet renk olarak da kırmızı olsa en azından daha iyi olabilir ama benim niyeyse model de sinmemiş olabilir içime bilemedim sen bak daha güzelini bulursun :)

Evet renk olarak da kırmızı olsa en azından daha iyi olabilir ama benim niyeyse model de sinmemiş olabilir içime bilemedim sen bak daha güzelini bulursun :)
Hee senin modelle ilgili de soru işaretlerin var demek. Ama sırtı çok güzeldi bee
Neyse bakınayım o zaman daha, olmazsa gider bunu alırım artık aklımda bir model var en azından

Uygun bence ama daha uygununu bulursun belki
Haha neyse bakınmaya devam o zaman
ben çok sade buldum canım ya. elbise güzel beğendim ama kına için giyeceğini düşününce amaca uygun değilmiş gibi geldi
Aaa sade mii. Yok yahu. Yani başka da alsam şatafatlı bişey almicam muhtemelen giyemiyorum öyle şeyle kuzu
Böyle modelde bi fark bi detay yeterli benim için kuzu.

Haha neyse bakınmaya devam o zaman

Aaa sade mii. Yok yahu. Yani başka da alsam şatafatlı bişey almicam muhtemelen giyemiyorum öyle şeyle kuzu
Böyle modelde bi fark bi detay yeterli benim için kuzu.
yok yok bende şatafatlı bişi demiyorum zaten. ama kınayada uygun gelmedi gibi.

günaydın kızlar.
Mrs Pink elbisene gelinliğine ayakkabına bayıldım. greenandblue dün görmüştüm zaten çatal kaşıkların pembesinden bende istiyorum ya ama göremedim daha önce bakmıştım da.yemek takımınıda çok beğendim almış olmasam bende bundan alırdım

bende bikaç ıvır zıvır aldım bi de dolaplarımız oldu.albüme atarım birazdan.

Teşekkür ederim canıım :)
Ama elbiseyi almadım henüz, fikir alayım sizden dedim ama sonuç olarak biraz daha bakınmam gerektiğine vardım sanırım. Ama sevdim dee, başka seçenek bulamazsam ona dönerim

Sıkılgan biriysen bence de alma, bende kahvaltı takımı pişmanlığı yaşıyorum mesela onun yerine birikim yapmak en mantıklısıı
Para da biriktiremiyorum elimde param olduğu anlaşıldığı an kardeşim sağolsun tuz buz oluveriyor Saklayamıyorum bir şekilde ortaya çıkıyor. Alıp bakmayayım bi daha yüzüne bana da sürpriz olsun

Gelinliğini çok çok beğendim ya, güle güle giy inşallah Ayakkabılarımız azıcık benziyor sanki Bu elbise de üst kısmı oturmamış sanki ya

Teşekkür ederim canıım :)
Ama elbiseyi almadım henüz, fikir alayım sizden dedim ama sonuç olarak biraz daha bakınmam gerektiğine vardım sanırım. Ama sevdim dee, başka seçenek bulamazsam ona dönerim

kına için dimi.farklı seçeneklerde olabilir gerçekten ama elbise çok güzel ben çok beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…