Haha ondan mı diyemedin ki?Güzelmiş aslında rengi falan da hoş. Ama bence biraz daha bak ya ben işte bu diyemedim. Gelinlikten sonra beklentiler arttı
Sırtını çok beğendim bende ama dediğin gibi daha kırmızı olabilir araştırmaya devam ozamanAslında çok beğendim özellikle sırt ve etek kısmını. Ama tam kırmızı bişey mi olmalıydı acaba diyorum.
Bi de uygun bişey almak istemiştim fiyatı 260 lira. Çok değil aslında da..
Nişanlı bey bazen acayipleşiyor. Bunun fiyatını söyledim e uygunmuş alalım diyo
Haha e öyle yapayım madem, biraz daha bakınayım ama bulamazsam bu aklımda nasılsa . Fiyat nasıl sence?Sırtını çok beğendim bende ama dediğin gibi daha kırmızı olabilir araştırmaya devam ozaman
Evet renk olarak da kırmızı olsa en azından daha iyi olabilir ama benim niyeyse model de sinmemiş olabilir içime bilemedim sen bak daha güzelini bulursun :)Haha ondan mı diyemedin ki?
Yaa aslında sırtını ve etek kısmını çok beğendim şifon böyle uçuş uçuş bi havası var :) Rengide çok güzel ama tam kırmızı mı olmalı acaba diye bi düşündüm. Bakınayım diyorsun daha yani
Bir de dediğim gibi ben daha uyguna bulurum sanmıştım herhalde
Hee senin modelle ilgili de soru işaretlerin var demek. Ama sırtı çok güzeldi beeEvet renk olarak da kırmızı olsa en azından daha iyi olabilir ama benim niyeyse model de sinmemiş olabilir içime bilemedim sen bak daha güzelini bulursun :)
Haha e öyle yapayım madem, biraz daha bakınayım ama bulamazsam bu aklımda nasılsa . Fiyat nasıl sence?
ben çok sade buldum canım ya. elbise güzel beğendim ama kına için giyeceğini düşününce amaca uygun değilmiş gibi geldiEveeet haydi albüme
Haha neyse bakınmaya devam o zamanUygun bence ama daha uygununu bulursun belki
Aaa sade mii. Yok yahu. Yani başka da alsam şatafatlı bişey almicam muhtemelen giyemiyorum öyle şeyle kuzuben çok sade buldum canım ya. elbise güzel beğendim ama kına için giyeceğini düşününce amaca uygun değilmiş gibi geldi
yok yok bende şatafatlı bişi demiyorum zaten. ama kınayada uygun gelmedi gibi.Haha neyse bakınmaya devam o zaman
Aaa sade mii. Yok yahu. Yani başka da alsam şatafatlı bişey almicam muhtemelen giyemiyorum öyle şeyle kuzu
Böyle modelde bi fark bi detay yeterli benim için kuzu.
Bakınmaya devam edeceğim o halde. Emin olamamıştım haklıymışım demekyok yok bende şatafatlı bişi demiyorum zaten. ama kınayada uygun gelmedi gibi.
kesinlikle bak :) daha çok erken zatenBakınmaya devam edeceğim o halde. Emin olamamıştım haklıymışım demek
Aynen kuzu vakit bol henüzkesinlikle bak :) daha çok erken zaten
Teşekkür ederim canıım :)günaydın kızlar.
Mrs Pink elbisene gelinliğine ayakkabına bayıldım. greenandblue dün görmüştüm zaten çatal kaşıkların pembesinden bende istiyorum ya ama göremedim daha önce bakmıştım da.yemek takımınıda çok beğendim almış olmasam bende bundan alırdım
bende bikaç ıvır zıvır aldım bi de dolaplarımız oldu.albüme atarım birazdan.
Ben uzun süre bir şey almam yaİyiyim böyle beklemede kalayım daha çok var Kahvaltı takımımdan sıkıldım bile
Para da biriktiremiyorum elimde param olduğu anlaşıldığı an kardeşim sağolsun tuz buz oluveriyorSıkılgan biriysen bence de alma, bende kahvaltı takımı pişmanlığı yaşıyorum meselaonun yerine birikim yapmak en mantıklısıı
Yaa çok sevimlii, boyanınca daha güzel olacaaak :) Güle güle kullan kuzuu
Haha e peki madem geçerliymiş sebebinAma pelindeyiz, unutmiciiz
Ben de kızlara katılıyorum kuzu bana da karmaşık geldi. Ama renklerden çok üzerinde yazı var ya sanırım, ondan dolayı.
Hihih iyiymiş buAma bir bulaşık deterjanımız bile yok , hemen bunu almayaız
E sende burdan başlayabilirsin ?
Kızlarcıım birazdan albüme gelinliğimi ve gelin ayakkabılarımı yükleyeceğim ! Bekleyiniz
Artııı kına için bir elbise baktım ama karar veremedim bıraktım. Onu da onlardan sonra şey edicem size , fikir gerek bana
Ay değil mi bak benim de gözüme o takılmış olabilir belki. Tanımlayamadığımı sen tanımladın.Gelinliğini çok çok beğendim ya, güle güle giy inşallahAyakkabılarımız azıcık benziyor sanki Bu elbise de üst kısmı oturmamış sanki ya
Teşekkür ederim canıım :)
Ama elbiseyi almadım henüz, fikir alayım sizden dedim ama sonuç olarak biraz daha bakınmam gerektiğine vardım sanırım.Ama sevdim dee, başka seçenek bulamazsam ona dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?