- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
BEn yükleyeyim istersen canım
Niye öyle oldu ki anlamadım
Evet 3 tane var ama stickerlarda küçükŞimdi oldu sanırım :)
HAhahahaha çok iyiymiş görmedim benAy ben naptım gördünüzmü davetiyeyi avatarım yaptım resme bakarken aahahha
hahah kaçırdıın çok komiktiHAhahahaha çok iyiymiş görmedim ben
Ahaha işte benim eserim diye koyaydınAy ben naptım gördünüzmü davetiyeyi avatarım yaptım resme bakarken aahahha
Ahaha işte benim eserim diye koyaydın
Büyük halini görünce daha bi sevdim ben yaa çok güzel olmuuuuş
Az tutaydın eğleneydikhahah kaçırdıın çok komikti
Teşekkürlerr kuzucum ben hepsini beğendim hepsi benim bebeklerimay ben yeni farkettim nasılda geç kalmışım@blisss ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar greenandblue güle güle dağıtın diyim artık ben çiçekler köşede olanı daha çok beğendim
Yaaa bir şokla kaldırdım işteAz tutaydın eğleneydikStickerlardan da sonuncu diyorum. Seçiyo muyuz bu arada ben bilemedim de hemen yorum yaptım greenandblue
Benim favorim çiçeklerin ortalanmış halde olanı , nasıl anlatsam bilemedim de anla senYaa gurulansaydım dimi kaldırmasaydım keşke ay ama şok oldum orda görünce
Hangisini beğendiin ?
Hahaha hepsinde aynısını seçtik yaBenim favorim çiçeklerin ortalanmış halde olanı , nasıl anlatsam bilemedim de anla sen
Stickerlardan sağ alttaki
Benim favorim çiçeklerin ortalanmış halde olanı , nasıl anlatsam bilemedim de anla sen
Aay yine mi hahaHahaha hepsinde aynısını seçtik ya
Benim favorim çiçeklerin ortalanmış halde olanı , nasıl anlatsam bilemedim de anla sen
stickerlarda sizinle aynı fikir deyimHahaha hepsinde aynısını seçtik ya
Eee hepsi çocukların gibi tabiii elinde büyüdüler nasıl ayıracaksınAnladım anladımDediğim gibi ben ayrım yapamıyorum ama o stickere sıcak bakıyorum elektrik alıyorum ondan
Tabiki ellerimle besledim seçemiyorum evlat sonuçtaEee hepsi çocukların gibi tabiii elinde büyüdüler nasıl ayıracaksın
Stickerlardan birini ayırmışsın ama, erkek evladını kızlarından ayıran anneler gibi yapma rica ederim blisssTabiki ellerimle besledim seçemiyorum evlat sonuçta
ben göremiyorum
biz hafta sonu öylesine bakındık canım şimdi sadece takipteyiz diyelim temmuz ortası tutmak istiyoruzaynen bizde oralara bakıyoruz. Gerçi henüz bakamadık sizin düğün ne zxman?. Ne zaman tutacaksınız? Biz temmuzda bakmaya başlcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?