- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ahahahHayallerim hayal oldu resmen . Sebebini de çözemedim ya . Bu sene de ne çok kişi evleniyor arkadaş onlar mı tuttu naptı
Amin kuzu bakalım ne olacak 1 aya kadar belli olur artık
evet canımmmBen avrupa yakasındayım canım. Bu yakadan bi kaç bölgeye bakıyorum. Sen anadoludan bakıyosun sanırım dimi
Çok çılgın bir dönem seçmişiz gerçekten tebrikler bizeahahahay evet ya ne çok kişi evleniyor diye bende diyorum hızlı ol kuzu
İnşallah canım , hayırlısıyla bakalımbenimde limit 1200 bakalım inş buluruz düzgün bi ev
Canıım çok teşekkür ederim, çok sevindimm beğenmedene :) Ay bihterin yatak odası hiç aklımda kalmamıştı vallahiAma şimdi baktım evet zaten tam bizlikmiş Bu akşam bi başlıkla ilgili gidip görüşücem bakalım dediğin gibi soft renklere bakıcam. Seçenekleri değerlendiricem bir nevi , malum başım belada mobilyacıyla :)
Hahah aynı ben!benim hiç aklımdan çıkmıyo kimakyaj aynası perdeler yatak başlığı kapitoneli koltuk hepsi çok güzel.dolaplarda gömme dolap.abajurlarda taşlı taşlı zaten bayılırım gösterişti avizelere abajurlara tam tersi olmasın valla mobilyacıların benimle başı belada bence
kızlaar aranızda kapadokyaya balayına gidecek olan varmı?
içine sinen bulursan kaçırmassın kuzu :)Çok çılgın bir dönem seçmişiz gerçekten tebrikler bize
Ya kuzu şimdi de erken işte biz böyle Temmuz ortası falan tutalım istemiştik ama bakalım
Öyle tabii canım bakıcaz artıkiçine sinen bulursan kaçırmassın kuzu :)
bizde seninle aynı yerlere bakıyoruz canım ama bizim limit 900evet canımmm
Nasıl yaniiii, istemez olur muyuz. Bak canlandım bi an
aynen bizde oralara bakıyoruz. Gerçi henüz bakamadık sizin düğün ne zxman?. Ne zaman tutacaksınız? Biz temmuzda bakmaya başlcazbizde seninle aynı yerlere bakıyoruz canım ama bizim limit 900
örnek mahallesi özellikle
Bekletmen hata
eveeeetttt isterizzzz
Ay benim de gözler açıldı birdenNasıl yaniiii, istemez olur muyuz. Bak canlandım bi an
ivitt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?