Çok güzel olacak :))
Farklı mı oluyor onlar ben bilmiyordum ne cahilimHahah bakıyorum tabiisetüstü bu kuzu ankastre değil ondan
Aaa estapitipiti canım olur muÇok güzel olacak :))
Farklı mı oluyor onlar ben bilmiyordum ne cahilim
Ama sormuştum size almadan önceiviiiiit gördük onayladık , görmeden bilemeyiz kiiii
İnşallah canımm bakalmmmÇok güzel olacak :))
Farklı mı oluyor onlar ben bilmiyordum ne cahilim
kuzu bilindik bir marka al :) farkındaysan patlayanlar hep öbür firmalarhttp://www.gold.com.tr/emincelik-12...u-cam-ocak_u?gclid=CM_dwvSqt8YCFUnItAodhAkHEg hihimarkaya dikkat mi etmek lazım acabaaa
Haha olsun gelince de bakmazsak çatlarız bilmiyosun kiiiAma sormuştum size almadan önce
Ayy Allah korusun doğru olabilirr evet. Ama onların da setüstü için var mı acaba yoksa ankastre mi var hep . Bi bakayımkuzu bilindik bir marka al :) farkındaysan patlayanlar hep öbür firmalar
Ay ne bileyim hiç ankastrem olmamıştıAaa estapitipiti canım olur mu
Ankastre olanlar incecik oluyor tabii. Ama bizim mutfak öyle değil. Benimki böyle olmak durumunda.
Ama bence diğer ocaklardan güzel bu hali de
Bekoda da var patlayannkuzu bilindik bir marka al :) farkındaysan patlayanlar hep öbür firmalar
190 yada 200 lira kuzu :) istanbulda varmı bilmiyorum şu özşanal varya meşhur elden taksitle ödenen yer ordan almıştımAy cidden mi hahah çok iyimişSen ne kadara almıştııın
Biliyorum biliyorumHaha olsun gelince de bakmazsak çatlarız bilmiyosun kiii
İstanbulda yok canım190 yada 200 lira kuzu :) istanbulda varmı bilmiyorum şu özşanal varya meşhur elden taksitle ödenen yer ordan almıştım
Ay ne bileyim hiç ankastrem olmamıştı
Nasıl da gülüyo yaa hahaBekoda da var patlayann
Hee evet o bizde yok ne yazık ki uygunmuş seninkiii190 yada 200 lira kuzu :) istanbulda varmı bilmiyorum şu özşanal varya meşhur elden taksitle ödenen yer ordan almıştım
Aynen kuzucum evkur gibiHahah ebnim de yok zaten üzülme yalnız değilsin
Nasıl da gülüyo yaa haha
Hee evet o bizde yok ne yazık ki uygunmuş seninkiii@blisss evkur gibi demek ki
Ay açlık başıma vurdu ilk defa bu kadar çok acıktım ondan gülüyor olabilirimHahah ebnim de yok zaten üzülme yalnız değilsin
Nasıl da gülüyo yaa haha
Hee evet o bizde yok ne yazık ki uygunmuş seninkiii@blisss evkur gibi demek ki
Ay ne bileyim hiç ankastrem olmamıştı
Bekoda da var patlayann
Bana da öyle oldu bugün yaaAy açlık başıma vurdu ilk defa bu kadar çok acıktım ondan gülüyor olabilirim
Ama bu çok tatlııııı :)Mutfak tarafına bunun kremini yaptırıyorum kızlar dalgalı yeri olmayacak ama üstte ki alt kısımda da askılar olacak
Eki Görüntüle 1569485
Aa çok güzel bunlar :)Mutfak tarafına bunun kremini yaptırıyorum kızlar dalgalı yeri olmayacak ama üstte ki alt kısımda da askılar olacak
Eki Görüntüle 1569485
Deme öyle alınıyorumfelaket tellalı
Biliyorum biliyorum
İstanbulda yok canım
Bana da öyle oldu bugün yaa
Ama bu çok tatlııııı :)
Aa çok güzel bunlar :)
Deme öyle alınıyorum
bana sanki tüm dünyaya yayılmış gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?