Bencede her yer sarı olmasın kuzum ama çok tatlıymış.Hahaha bütün evi sarı yapıcaz bu gidişleReni çok tatlıı
Banyoyu bari rahat bırakayım dedim daha çok doğal taş tarzı yaparım diyorum ben biraz otantik olsun mumlar falan
Gördüüüüüm nasıl buldun ya o kadar arıyorum bulamadıııım
Ama çok pahalıı ya, çok isterdim onu almak
Yani evet görüldü tabii de, hof nerden bulcam onu da dert ederim ben şimdşi
Hahah doğamda var bu benimDur canım daha zaman var acele etme bence
Hani hanii görelliiiimKızlar kına için aldığım dantel keselerim geldii çok tatlılarr süslücem en kısa sürede
bunu diyosun http://www.ankastrestore.com/inverno-banyo-set-sunset-5-li-kahve-pmu3556Bi model daha var aklımda ya da nasıl bulucam bilemedim. Böyle baya şıkır şıkır bişeydiHatta çook uzun zaman önce burdan biri almıştı gümüş gibi olanını. Bana da onun bronz-gold gibi olanı olabilir
Aa nasıl yaniii şıp diye anlayıp en ucuzunu nasıl gönderdin yaaa
Ay evet çok pahalı :/Gördüüüüüm nasıl buldun ya o kadar arıyorum bulamadıııım
Ama çok pahalıı ya, çok isterdim onu almak
Yok ya sıfırdan yapmak değil o kısmı ne çıkarsa bahtıma olacakOoo banyo aksesuarlarını seçmekle kalmadın sıfırdan yapıyosun tabii şuan. Mis gibi olurdu vallahii
Fotoğraf görmemiz lazım tabi bilemiycem tatlı mı değil miKızlar kına için aldığım dantel keselerim geldii çok tatlılarr süslücem en kısa sürede
Yaa evett çok güzel görünüyor ama korkuttu beni
Evet ama @Conchiglia 250 ye buldu , teselli mi bilemiyorum ama . Baya sevmiştim halbu kiiiAy evet çok pahalı :/
Yok ya sıfırdan yapmak değil o kısmı ne çıkarsa bahtıma olacakKısmet olur da projeden ev alırsak tabi neden olmasın Haftasonu bi baktık nişanlımla mutfak banyo falan baya heveslendik
Fotoğraf görmemiz lazım tabi bilemiycem tatlı mı değil mi
Yaa evett çok güzel görünüyor ama korkuttu beniNişanlım hep onlara baktı ben de böyle almak istemiyorum patlıyormuş tehlikeli dedim ama o bir şey olmaz bizde var sorun yaşamadık diyor, herhalde o da onları beğendi. Bilemedim ki
Ay al gitsin aklın kalacağına ya. Galiba şu an ben de öyle alma taraftarıyımEvet ama @Conchiglia 250 ye buldu , teselli mi bilemiyorum ama . Baya sevmiştim halbu kiii
Ah inşallah kısmet olur da yaparsınız kuzucuum ne de güzel olurdu vallahi :) Banyoları bile öyle güzel yapıyolar ki insan hevesleniyo
Ay bir de cidden cam almak istiyorum çok fena. Çünkü bariz bir görsellik farkı var yani.
Ama baya korkttun benii sen o vakitler
Bir yandan da tehlike hep var diyorum amaaa... Ay aman ya napcaaz
http://www.gold.com.tr/emincelik-12...u-cam-ocak_u?gclid=CM_dwvSqt8YCFUnItAodhAkHEg hihiAy al gitsin aklın kalacağına ya. Galiba şu an ben de öyle alma taraftarıyım
Hahahah ekliyorum birazdan kızlarAy evet çok pahalı :/
Yok ya sıfırdan yapmak değil o kısmı ne çıkarsa bahtıma olacakKısmet olur da projeden ev alırsak tabi neden olmasın Haftasonu bi baktık nişanlımla mutfak banyo falan baya heveslendik
Fotoğraf görmemiz lazım tabi bilemiycem tatlı mı değil mi
Yaa evett çok güzel görünüyor ama korkuttu beniNişanlım hep onlara baktı ben de böyle almak istemiyorum patlıyormuş tehlikeli dedim ama o bir şey olmaz bizde var sorun yaşamadık diyor, herhalde o da onları beğendi. Bilemedim ki
Bakıyormuş bilehttp://www.gold.com.tr/emincelik-12...u-cam-ocak_u?gclid=CM_dwvSqt8YCFUnItAodhAkHEg hihimarkaya dikkat mi etmek lazım acabaaa
evet bendimAa nasıl yaniii şıp diye anlayıp en ucuzunu nasıl gönderdin yaaaEvet buu. Yoksa diğer rengini alan senmiydin?
ayy ne güzelmiş kuzu bu :)
Hahah bakıyorum tabiiBakıyormuş bileYa onun altı niye yüksek peki öyle onu anlamadım
Hhah bakıyorum tabiii :d Setüstü bu kuzu ankastre değil ondan öyleeBakıyormuş bileYa onun altı niye yüksek peki öyle onu anlamadım
Aaa çok seivmli buuuuu :)
ayy ne güzelmiş kuzu bu :)
Hhah bakıyorum tabiii :d Setüstü bu kuzu ankastre değil ondan öylee
Aaa çok seivmli buuuuu :)
Ay cidden mi hahah çok iyimişevet bendim
iviiiiit gördük onayladık , görmeden bilemeyiz kiiiiYaaa tatlıymış dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?