2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha bütün evi sarı yapıcaz bu gidişle Reni çok tatlıı
Banyoyu bari rahat bırakayım dedim daha çok doğal taş tarzı yaparım diyorum ben biraz otantik olsun mumlar falan
Bencede her yer sarı olmasın kuzum ama çok tatlıymış.
Güzel fikir otantikk banyo farklı olur
Gördüüüüüm nasıl buldun ya o kadar arıyorum bulamadıııım
Ama çok pahalıı ya, çok isterdim onu almak

Yani evet görüldü tabii de, hof nerden bulcam onu da dert ederim ben şimdşi

Dur canım daha zaman var acele etme bence

H happy__ şimdi benim setüstü ocak almam lazım ama verdiğin cam ocak haberleri yüzünden ne edeceğimi bilemiyorum O da muallak şuan meselaaa

Gördüüüüüm nasıl buldun ya o kadar arıyorum bulamadıııım
Ama çok pahalıı ya, çok isterdim onu almak
Ay evet çok pahalı :/
Ooo banyo aksesuarlarını seçmekle kalmadın sıfırdan yapıyosun tabii şuan. Mis gibi olurdu vallahii
Yok ya sıfırdan yapmak değil o kısmı ne çıkarsa bahtıma olacak Kısmet olur da projeden ev alırsak tabi neden olmasın Haftasonu bi baktık nişanlımla mutfak banyo falan baya heveslendik
Kızlar kına için aldığım dantel keselerim geldii çok tatlılarr süslücem en kısa sürede
Fotoğraf görmemiz lazım tabi bilemiycem tatlı mı değil mi
H happy__ şimdi benim setüstü ocak almam lazım ama verdiğin cam ocak haberleri yüzünden ne edeceğimi bilemiyorum O da muallak şuan meselaaa
Yaa evett çok güzel görünüyor ama korkuttu beni Nişanlım hep onlara baktı ben de böyle almak istemiyorum patlıyormuş tehlikeli dedim ama o bir şey olmaz bizde var sorun yaşamadık diyor, herhalde o da onları beğendi. Bilemedim ki

Evet ama @Conchiglia 250 ye buldu , teselli mi bilemiyorum ama . Baya sevmiştim halbu kiii
Ah inşallah kısmet olur da yaparsınız kuzucuum ne de güzel olurdu vallahi :) Banyoları bile öyle güzel yapıyolar ki insan hevesleniyo
Ay bir de cidden cam almak istiyorum çok fena. Çünkü bariz bir görsellik farkı var yani.
Ama baya korkttun benii sen o vakitler
Bir yandan da tehlike hep var diyorum amaaa... Ay aman ya napcaaz

Ay al gitsin aklın kalacağına ya. Galiba şu an ben de öyle alma taraftarıyım

Hahahah ekliyorum birazdan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…