Ahahah kesinlikleeekorkudan bayılır ancak insan o klibe
@blisss şu anda yangın sizin o tarafta mı ?Rica ederim kuzum
Brnde uyuyorum hala
Hahaha süper ya bülent ersoya bak
Evett karşımızda ki fabrika çok kötü@blisss şu anda yangın sizin o tarafta mı ?
Yine mi yangıın@blisss şu anda yangın sizin o tarafta mı ?
Ay yaz geldi yine yangınlar başladı deseneEvett karşımızda ki fabrika çok kötü
Allah yardımcıları olsun çokmu büyükEvett karşımızda ki fabrika çok kötü
Evet canım küle dönmüştür herhalde tam görünmüyor ama büyüktü bayaAllah yardımcıları olsun çokmu büyük
Ayyy inanmıyoruum. Rüyamda yangın görmüştüm ben. Hatta sabah 05:30 uyandım görüp fırladım resmen. Nişanlımı falan aradım rüyadan çok etkilendiğim için. Çünkü bacağımda hissetmiştim bile acıyı onunla fırladım yataktan..Evett karşımızda ki fabrika çok kötü
Merak etme benimkilerde bomba gibi geldi kuzuO klibe oldum olası bayılmışımdır zaten
Dudak uçuklatır diyeyim sen anla yani gerçekten öyle. Nasıl başarıyorum ben bunu yaa , sinir oldum kendime.
Baya büyük bi patlama sesi geldi bizde benzinlik mi dedik şimdi öğrendik fabrika olduğunuEvett karşımızda ki fabrika çok kötü
Ayy napıcaz ya cidden aklım almadı nasıl bu akdar coşarrMerak etme benimkilerde bomba gibi geldi kuzu
Amin canım inşallah olmamıştır birşey kimseye.Ayyy inanmıyoruum. Rüyamda yangın görmüştüm ben. Hatta sabah 05:30 uyandım görüp fırladım resmen. Nişanlımı falan aradım rüyadan çok etkilendiğim için. Çünkü bacağımda hissetmiştim bile acıyı onunla fırladım yataktan..
Sabahta anlamına falan baktım size söyleyecektim de aman dillendirmeyeyim demiştim..
İnşallah kimseye bişey olmadan biter gider ya Allah korusunnn...
Çok üzüldüm şuan
Baya büyük bi patlama sesi geldi bizde benzinlik mi dedik şimdi öğrendik fabrika olduğunuinsanlarda bişey varmı
İnşallah bişey yokturAmin canım inşallah olmamıştır birşey kimseye.
Allah hayra çıakrsın ne demekmiş anlamı hayra yor kuzum.
Boya fabrikası canım çok fazla ambulans var ama insanların durumu ne bilmiyorum
Hiç bilmiyorumAyy napıcaz ya cidden aklım almadı nasıl bu akdar coşarr
Gittikçe sıkışıyoruz ya gerçekten bunaldım bi yerlere para dağıtmaktan , ama duramıyorum da hep bi eksik var
İnşallah canımmİnşallah bişey yoktur
Yani bilmediğim bir binaydı, o şekilde görülürse beklenmedik bir haber alınacağına işaretmiş.. Uyanınca onu bizim binaya mı benziyodu diye düşünmem de ayrı bir psikopatlıktır inşallah tabiiiAmin canım inşallah olmamıştır birşey kimseye.
Allah hayra çıakrsın ne demekmiş anlamı hayra yor kuzum.
Evett baya baya hemde , hatta eski taşındığımız yerde olsaymışım baya karşı karşıya olcakmışızİnşallah canımm
Yalnız biz baya yakınız seninle :)
Dediğim gibi hayra yoralım iyi bir haber alacakssın diye düşünelim bende bazen böyle rüyalardan çok etkileniyorum malesef.Yani bilmediğim bir binaydı, o şekilde görülürse beklenmedik bir haber alınacağına işaretmiş.. Uyanınca onu bizim binaya mı benziyodu diye düşünmem de ayrı bir psikopatlıktır inşallah tabiii
Amin kuzucum amiin..
Evett baya baya hemde , hatta eski taşındığımız yerde olsaymışım baya karşı karşıya olcakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?