2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bir anda bomba sesi gibi geldi ardından küçüük küçük patlamalar oldu tutuştu anında ambulanslar falan vızır vızır şimdi moralim bozuldu çok ya inşallah ölen yoktur

Evett karşımızda ki fabrika çok kötü
Ayyy inanmıyoruum. Rüyamda yangın görmüştüm ben. Hatta sabah 05:30 uyandım görüp fırladım resmen. Nişanlımı falan aradım rüyadan çok etkilendiğim için. Çünkü bacağımda hissetmiştim bile acıyı onunla fırladım yataktan..
Sabahta anlamına falan baktım size söyleyecektim de aman dillendirmeyeyim demiştim..
İnşallah kimseye bişey olmadan biter gider ya Allah korusunnn...
Çok üzüldüm şuan

Amin canım inşallah olmamıştır birşey kimseye.
Allah hayra çıakrsın ne demekmiş anlamı hayra yor kuzum.

Baya büyük bi patlama sesi geldi bizde benzinlik mi dedik şimdi öğrendik fabrika olduğunu insanlarda bişey varmı

Boya fabrikası canım çok fazla ambulans var ama insanların durumu ne bilmiyorum

Amin canım inşallah olmamıştır birşey kimseye.
Allah hayra çıakrsın ne demekmiş anlamı hayra yor kuzum.
Yani bilmediğim bir binaydı, o şekilde görülürse beklenmedik bir haber alınacağına işaretmiş.. Uyanınca onu bizim binaya mı benziyodu diye düşünmem de ayrı bir psikopatlıktır inşallah tabiii
Amin kuzucum amiin..

Dediğim gibi hayra yoralım iyi bir haber alacakssın diye düşünelim bende bazen böyle rüyalardan çok etkileniyorum malesef.
Evett baya baya hemde , hatta eski taşındığımız yerde olsaymışım baya karşı karşıya olcakmışız

Allahın işi işte dip dibe çalışıyoruz ama burada tanıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…