Bu üşengeçlikle nasıl yaşıyoruz çok merak ediyorum ya bazen ben de yapıyorum bunuDip notta vereyim çantamda dibimde ki dolapta
aynenn :)Dip notta vereyim çantamda dibimde ki dolapta
Neyse sürekli kampanya da zaten kaçırmazsın
Herkese bundan aldırana kadar kaldırmayacaklar bence kampanyayıNeyse sürekli kampanya da zaten kaçırmazsın
canım ocak doğalgazlı değil mi? bişi yokki ondan doğalgazın borusuna bağlayacaklar. birde ocak için sevis gelmiyor sanırım kendin bağlıyorsuncurlygirl ne sorucam sana şimdi beyaz eşyaları getircekler ya tüp olmadan ocağı bağlamazlar heralde dimi
heee yok biz mutfağa almadık canım doğalgazı :) ben bağlıyolar diye biliyorumcanım ocak doğalgazlı değil mi? bişi yokki ondan doğalgazın borusuna bağlayacaklar. birde ocak için sevis gelmiyor sanırım kendin bağlıyorsun
Bu üşengeçlikle nasıl yaşıyoruz çok merak ediyorum ya bazen ben de yapıyorum bunu
Hahha çok şükür yaşıyoruz işteHerkese bundan aldırana kadar kaldırmayacaklar bence kampanyayı
Kuzu gelir ya hemen kullanmıcaksın sabırsızlaanmabenim dolap halen kargoya verilmemişmsj yazmıştım işte tedarikci firmanın temin etmesi bekleniyor bir kaç gün daha beklemenizi rica ederiz demişler dün
hadi ya arada olabiliyo öyle aksaklık merak ettşkce gelmez inatla heebenim dolap halen kargoya verilmemişmsj yazmıştım işte tedarikci firmanın temin etmesi bekleniyor bir kaç gün daha beklemenizi rica ederiz demişler dün
mağazada kadın bize küçük el aletlerine giriyor kendiniz alıp götürüp bağlayabilirisiniz demişti ondan dedim. yoksa servis gelmişken bende dicem bağlayın die. seninde doğalgaz yoksa kuzu tüpü alda hazır et. bak çıktımı bi masraf daha tüplerde çok pahalıheee yok biz mutfağa almadık canım doğalgazı :) ben bağlıyolar diye biliyorum
kuzu benimki bi gelse görücez dandikmi değilmi hehehHahha çok şükür yaşıyoruz işte
Bir site de bitse diğer sitede kampanya başlıyor çokmu dandik acaba
Kuzu gelir ya hemen kullanmıcaksın sabırsızlaanma
ayyy evet ya çok pahalımağazada kadın bize küçük el aletlerine giriyor kendiniz alıp götürüp bağlayabilirisiniz demişti ondan dedim. yoksa servis gelmişken bende dicem bağlayın die. seninde doğalgaz yoksa kuzu tüpü alda hazır et. bak çıktımı bi masraf daha tüplerde çok pahalı
kuzu benimki bi gelse görücez dandikmi değilmi hehehgelde sabırsızlanma
ocağı tüpe uygun aldın dimi canımayyy evet ya çok pahalı
Hahahah doğru söylüyorsunmağazada kadın bize küçük el aletlerine giriyor kendiniz alıp götürüp bağlayabilirisiniz demişti ondan dedim. yoksa servis gelmişken bende dicem bağlayın die. seninde doğalgaz yoksa kuzu tüpü alda hazır et. bak çıktımı bi masraf daha tüplerde çok pahalı
kuzu benimki bi gelse görücez dandikmi değilmi hehehgelde sabırsızlanma
Tüpe uygun derkenocağı tüpe uygun aldın dimi canım
Ay ben bu habere pek bi üzüldüm yaa, ben de heyecanla bekliyordum senin dolabıııbenim dolap halen kargoya verilmemişmsj yazmıştım işte tedarikci firmanın temin etmesi bekleniyor bir kaç gün daha beklemenizi rica ederiz demişler dün
Hakikatten ya gülmekten karnıma ağrılar girerdiAyy gel eski şen günlerimizi yadedelim yaa ben de eskisi gibi giremiyorum. Ne geyikler dönerdi ne gülerdik bi ara
haha son nokta diyorum ya yani benim de arkamda olur çantamın içinden bişey almaya üşenirimDip notta vereyim çantamda dibimde ki dolapta
Neyse sürekli kampanya da zaten kaçırmazsın
korkuyorum artık bizdenBu üşengeçlikle nasıl yaşıyoruz çok merak ediyorum ya bazen ben de yapıyorum bunu
çok sexy ve hoş:)Kızlar balayı içinn nasıl ? http://tr.aliexpress.com/item/Vinta...rochet-Hippie-Dress-Vestidos/32303071841.html
Hey gidi günler yaşlandık artık anacımHakikatten ya gülmekten karnıma ağrılar girerdi
haha son nokta diyorum ya yani benim de arkamda olur çantamın içinden bişey almaya üşenirim
korkuyorum artık bizden
Heheh sonunda en son evlenecek kişi ben değilim bir mayıs gelini daha geldiBende 19 Mayıs geliniyim :))))
canım iki çeşitler biri tüpe biri doğalgaza uyumlu onu söyleyip öyle al mağazadan. tüplü olan doğalgaza çevriliyor sanırım ama doğalgaz olan tüpe çevrilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. tabi çevirmek için servise yaptırıp para ödüyorsun baştan tüpe uygunu alTüpe uygun derkenbaya gazlı ocak aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?