2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim dolap halen kargoya verilmemiş msj yazmıştım işte tedarikci firmanın temin etmesi bekleniyor bir kaç gün daha beklemenizi rica ederiz demişler dün

Bu üşengeçlikle nasıl yaşıyoruz çok merak ediyorum ya bazen ben de yapıyorum bunu

Herkese bundan aldırana kadar kaldırmayacaklar bence kampanyayı
Hahha çok şükür yaşıyoruz işte
Bir site de bitse diğer sitede kampanya başlıyor çokmu dandik acaba

benim dolap halen kargoya verilmemiş msj yazmıştım işte tedarikci firmanın temin etmesi bekleniyor bir kaç gün daha beklemenizi rica ederiz demişler dün
Kuzu gelir ya hemen kullanmıcaksın sabırsızlaanma

heee yok biz mutfağa almadık canım doğalgazı :) ben bağlıyolar diye biliyorum
mağazada kadın bize küçük el aletlerine giriyor kendiniz alıp götürüp bağlayabilirisiniz demişti ondan dedim. yoksa servis gelmişken bende dicem bağlayın die. seninde doğalgaz yoksa kuzu tüpü alda hazır et. bak çıktımı bi masraf daha tüplerde çok pahalı
Hahha çok şükür yaşıyoruz işte
Bir site de bitse diğer sitede kampanya başlıyor çokmu dandik acaba

Kuzu gelir ya hemen kullanmıcaksın sabırsızlaanma
kuzu benimki bi gelse görücez dandikmi değilmi heheh gelde sabırsızlanma

ayyy evet ya çok pahalı

Hahahah doğru söylüyorsun

Ayy gel eski şen günlerimizi yadedelim yaa ben de eskisi gibi giremiyorum. Ne geyikler dönerdi ne gülerdik bi ara
Hakikatten ya gülmekten karnıma ağrılar girerdi

Dip notta vereyim çantamda dibimde ki dolapta

Neyse sürekli kampanya da zaten kaçırmazsın
haha son nokta diyorum ya yani benim de arkamda olur çantamın içinden bişey almaya üşenirim

Bu üşengeçlikle nasıl yaşıyoruz çok merak ediyorum ya bazen ben de yapıyorum bunu
korkuyorum artık bizden

Hakikatten ya gülmekten karnıma ağrılar girerdi

haha son nokta diyorum ya yani benim de arkamda olur çantamın içinden bişey almaya üşenirim

korkuyorum artık bizden
Hey gidi günler yaşlandık artık anacım
Bende 19 Mayıs geliniyim :))))
Heheh sonunda en son evlenecek kişi ben değilim bir mayıs gelini daha geldi Hoşgeldinn

Tüpe uygun derken baya gazlı ocak aldık
canım iki çeşitler biri tüpe biri doğalgaza uyumlu onu söyleyip öyle al mağazadan. tüplü olan doğalgaza çevriliyor sanırım ama doğalgaz olan tüpe çevrilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. tabi çevirmek için servise yaptırıp para ödüyorsun baştan tüpe uygunu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…