- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Canım modellerin resmini koyayım ama ben çok değiştirdim sanırımayyy çok sevindim begendiklerini görebilir miyiz şimdiden hayırlı olsun :)
evet bencede ama cogunun fiyatları da güzelOleg Cassini'yi de begenıyorum ama onun fiyatları daha da uçuk :)
Bilemedim valla :) ben hepsii ayri ayri olsun istiyorum. Dugunu seneye yazin dusunuyoruz. Biz biraz surecler uzun olsun istiyoryz ama aileler hemen olsun istiyorofff offf canım
söz için fiyonk felan abartı değil mi canım ? hani bn söz nişan bir arada sandım :)söz için bana kalırsa koton veya mango gibi yerlerden günlük siyah bir elbise veya saks maviside olabilir öyle tarz düşünürdüm açıkçası ama bnmki bir arada olacağı için uuzn bir elbise şart:)
Bilemedim valla :) ben hepsii ayri ayri olsun istiyorum. Dugunu seneye yazin dusunuyoruz. Biz biraz surecler uzun olsun istiyoryz ama aileler hemen olsun istiyor
Ben de ondan cok korkuyorum. Ama cok sukur ikimiznde aileleri oyle bize karisip bizi bunalticak insanlar degil :) bunlarin hepsini konustuk erkek arkadasimla :) bizi 4 ay sozlu 1 seneye yakinda nisanli olmus olucaz yani. Atanma durumumuz var cunku olmasa da biraz birikim yapmak acisindan aradaki zamanin uzun olmasini tercih ediyoruz yaniHımm evet aileler hemen olsun istiyor canım gerçi fazlada nişanlı alınca sorunlar oluşabiliyor
http://www.korkmaz.com.tr/urunler/pisirme-urunleri/5-li-tencere-seti/a1987-a1987---flora-843
canım sen bu linke bak istersen nette 450 tl yazıyor başka sitede ama 450-500 civarıdır sanırsam.
Bilmezmiyim, bir elbise beğendim gittim ,geldim belki fiyatları iner diye hiçbişey olmadı..Oleg cassini demi öyle ? Cevahir avm de var mağazası ama hiç girmemiştim içine
nasıl bişey var aklında canım ben dış çekimi galatada istiyorum bizim için özel diye:)
mekana karar versen detaylarda çıkar aslında :)
malesef bilmiyorum :)
kuzum çok para istiyolar böyle tepsilere ya
bide sadece kahve sunumu için fazla olabili bu tepsi :)
biz cibinlikli yatak istiyoruz kızlar :)
mobilyaları istediğimiz gibi bulamazsak mecbur yaptırcaz
bakayım cnm tşk ederim ama sanırım ben tencere için pahalı birşey almıcam.ilk esnada çok pahalı birşeye gerek yok die düşünüyorum.ztn iki kişiyiz,başlangıcta uygun bişi alıp,ilerde değişirim sanırım.şuan ztn hersey masraf o yuzden bi kaç parça tencereye bile 400 küsür vermek istemioruminsan içine girmeyince bilmiyormus bunların bu kdr pahalı oldugunu.çatal-kaşık dedıgın sey bile 300 tl'lerden başlıyor
oleg cassini'de daha pahalı fiyatlar.elbiseleri güzel ama fiyatlar ucuk.nette bi bak mesela,avuç içi kdr kısacık elbise bile 500 küsür ama kumaşı vs kaliteli orası başka :)
evet canım pahalı gerçekten ben hep aldığım içn hem bir borç ödeme durumum söz konusu bitmiyr birde yani.
ben geçen gün aldım misafir için 529 tl ye düşün
çok pahalı herşey ucuz bir şey yok
Bence hayalperest olmazsiniz. Instagramdan satis yapanlar da boyle boyle basliyorlar sonucta :)KIZLARRRRRR KONUYA COK ALAKASIZ Bİ YERDEN DALARAK HEPİNİZİN NACİZANE FİKRİNE İHTİYACIM VARR
Çok yakın bi arkdasım var annesi ve kendisii el işlerine acayip yatkınlar kuzenlern arkdasların nişanlara düğünlere kınalar hep bi mumluk nişan yastığı işte iğnelik falan yaparlar bizde arkdasmla konusyoruz ne zamandr bu işi biraz ticaret boyutuna getrsek belirli bi bütçe koysak once ufak tefek seyler yapıp dha sonra işi kavrayınca brlikte yürütsek gibi bi fikrimiz var artık dha da gündem de ailelermzle de knusup hayata gecirmeyi planlıyoruz sizce cok mu hayalperest davranmş oluruz ?
bakayım cnm tşk ederim ama sanırım ben tencere için pahalı birşey almıcam.ilk esnada çok pahalı birşeye gerek yok die düşünüyorum.ztn iki kişiyiz,başlangıcta uygun bişi alıp,ilerde değişirim sanırım.şuan ztn hersey masraf o yuzden bi kaç parça tencereye bile 400 küsür vermek istemioruminsan içine girmeyince bilmiyormus bunların bu kdr pahalı oldugunu.çatal-kaşık dedıgın sey bile 300 tl'lerden başlıyor
oleg cassini'de daha pahalı fiyatlar.elbiseleri güzel ama fiyatlar ucuk.nette bi bak mesela,avuç içi kdr kısacık elbise bile 500 küsür ama kumaşı vs kaliteli orası başka :)
ben seramik aldım canım...kızlar bu arada bende artık ufak tefek bişiler alıp başlayayım bi yerden çeyize diyorum.teflon tencere seti almayı düşünüyorum.tencere çeyiz setleri var ama onlarda cezve,çaydanlık,düdüklü flnda oluyor.benim düdüklüm var çeyizlik,evimde kullandıgım caydanlıgım ve cezvemde var.eski değiller o yuzden o setleri almayı düşünmüyorum cunku 300-400 tl arası oluyorlar pahalı gelıyor bana.dün n11'de gördüm 3 teflon tencere 50 küsürdü.var mı sizinde bildiğiniz bir kampanya? ya da çeyize aldıysanız nasıl bi tencere seti aldınız?
biz ikimizde istiyoruz valla ev belli ya o konuda şükür içimiz rahat gardırobu almıycaz mesela oda daha ferah görünür giyinme odası olcak :)konsepti bilmiyorum ama romantik fotograflar istiyorum
Bizde gecenlerde mobilya baktik aşkuşum takti bu cibinlikten istiyorum diye
Bende buyuk bi ev alirsan olur dedim halbuki istemiyorum
gunaydinn canim ne heyecanlisindir simdi sen
Ay ne kadar güzellll :) valla yazdıklarından heyecanlı halini hissettim bende 1 hafta önce böyleydim :) :)
hoşgeldinn Yekta sana çok ihtiyacım olucak çok güzel hazırlıkların var şimdiden :)
ayyy çok heyecanlı ya inşallah herşey çok güzel geçer :)
benimde nişanım sömestr tatilinde :) aynı günde olur belki de :)
31 Ocak olucak büyük ihtimalle bakalım dediğin gibi aynı gün olur belkide ne güzel olur
Çok sağol canım gercekten bunu teklif etmenin bile değeri cok büyük ilk adım atacak olan biri için düşününce :) biz malzemeleri aldığımz an haber veririm sana örnek bişeyler cıkmış olursa ortaya yyada istediğin beğendiğin tarzda bişey olursa ne şahane olur :)Bence hayalperest olmazsiniz. Instagramdan satis yapanlar da boyle boyle basliyorlar sonucta :)
Buradan ya fiyatlarini resminlerini paylasirsin bir konu acip, biz de goruruz hem belki siftahi bile yapariz :)
Kinam 31ocakta, disari cikip alisveris yapacak vaktim yok. Internetten almayi dusunuyorum bu tarz seyleri. Neden olmasin :)
hiç sorma canım alıyorum yapıyorum ama resmen hala yerimde sayıyorum bi türlü bitmiyo çeyizler bi yanda nişan hazırlıkları bi yanda resmen ortada kaldıkHoşbulduk canım amiiin çok sağol. Hazırlıklara hep beraber tam gaz devam daha çooook eksik var
Ailesi ile daha önce tanışmıştım oyüzden onlar tarafından rahatımda benim ailemle nasıl olacak bilmiyorum artık yrn görcezzz
İstanbuldasın sanırım sende, ben abimin düğünü için nişantaşından almıştım elbisemi orda da çok şık elbiseler var..Şişlide de ayhan mağzası var ama oranında fiyatları uçmuş..önceden böyle değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?