2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar sahte kremayı biliyo musunuz?

biz de ev bakiyoruz iste ev alicaz insallah gonlume gore bi yer bulursak esyalari hemen aramaya baslicam, simdi de bakiyorum ama en azindan elimde ölcü olacak.

ben biliyorum sahte kremayi Napican ki ?

biz de ev bakiyoruz iste ev alicaz insallah gonlume gore bi yer bulursak esyalari hemen aramaya baslicam, simdi de bakiyorum ama en azindan elimde ölcü olacak.

ben biliyorum sahte kremayi Napican ki ?
bu tarz kavanoz kapaklarına canım :)

Kesinlikle yap. Once instagramdan hesap ac. Oradan cok satis yaparsin. Ben arkadasimin nisanina pankart yapmistm sonra bi kac arkadasim daha istedi. Dedim ee satayim bari. Sayfa actim satis yapmaya basladim ve piyasanin cok altina sattim. Islerimde iyi ozellikle yazin cok sukur :)

hobi malzemesi satan yerlerde hem bu kremelari hem de bu minyaturleri bulabilirsn canim. :)

Dun buraya koydugum tepsi vardi ya kizlar simdi tekrar ekliyorum 90 tl mis fiyati. Erkek arkadasim bayildii. Ben de arastirdim simdi tepsinin siparisini verdim. 14 tl :) kendim yapicam

Eklentiler

• fotolu-tepsimmm-366x366.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 49
Dun buraya koydugum tepsi vardi ya kizlar simdi tekrar ekliyorum 90 tl mis fiyati. Erkek arkadasim bayildii. Ben de arastirdim simdi tepsinin siparisini verdim. 14 tl :) kendim yapicam
ayyy çok güzel olur valla ne için kullancaksın tepsiyi:)

bende küçükten başlıyalım diyorum hatta bi süre çalışmayada devam edip boş zamanlarmda eve gidip ürünleri yaparım diyorum arkdasmla evlerimizde yakın o şuanda calısmıyo dha da hakim olabilr o yüzden eger yürür giderse devamını getirip işimz haline getirirz ve severek yapacağımz bi işimiz olur diye umuyorum :)

ayyy çok güzel olur valla ne için kullancaksın tepsiyi:)
isteme gununde kahve servisinde dusundum :) fincanida boyuycam buarada gordunuz mu hic ? Bak boyle olcak :)

kesinlikle olur ozellikle sezonunda olur. Arada sayfani duyrmak icin cekilis filan yaparsin :) ben mayistan beri yapiyorum suan 2500 civari takipcim var. Ve herkes birbirine oneriyor filan harika bi duygu. Ben ek is olarak yapiyorum ama yazin bildigin maas aliyo gibi kazaniyordum. Simdi daha nadir ama olsun yani :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-05-22-33-32.webp
    29 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2014-09-05-22-42-32.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 48
evet bu aralar bu fincanlar moda görmüştüm :)
çok şirin olur :)

cnm instagram hesabın nedir? bende takip edeyim merak ettim :)

Aa cok sevinirimm canim tasarimevimm sonunda iki tane m var :)
begendigin bisey olursa seve seve yardimci olurum

takip ediyormusum ztn,gecende yazmıstın sanırım yine o zmn etmeye baslamıstım gibi hatırlıyorum :) sewgicikkk kullanıcı adı bana ait :) bende seviyorum bu kupaları. 1.yıl dönümümüzde bende sözlüme yaptırmıstım çok beğenmişti :) kahve fincanıda istiyordum aslında,istemeye geldiklerinde kullanmak için ama onların tanesi sanırım 25 tl idi,6 tane yaptırsam cok pahalı olacaktı,kalsın demiştim

benim eminönunde tepsimi aldigim yerde var bunlardan ama baya gider bence cunku kucuk tuplerde 100-150ml falan. O üstundeki aksesuarlar da var. Su sayfaya bak instagramda altemboya_hobievi

Internet satislari da var

benim eminönunde tepsimi aldigim yerde var bunlardan ama baya gider bence cunku kucuk tuplerde 100-150ml falan. O üstundeki aksesuarlar da var. Su sayfaya bak instagramda altemboya_hobievi

bakıyım burayada

İnşlllaah olur canm biraz tedirginim haliyle aama güzel yorumlar içimi ferahlatıyo biraz dha :)

hiç sorma canım alıyorum yapıyorum ama resmen hala yerimde sayıyorum bi türlü bitmiyo çeyizler bi yanda nişan hazırlıkları bi yanda resmen ortada kaldık
bide insan detaycı olunca iş daha zor

Aynen canım Allaha şükür çeyizlik eşyalarımın çoğunu aldım ıvır zıvır eşyam kaldı birde işte arada heves edip aldığım şeyler :)
Söz -Nişan içinde hazırlıklarımda söz günü için alacağım süslemeler ferforje cam damacana ve kek standım eksik onları alacağım. Dağıtmalık için sözde resimdeki gibi konseptime uygun lavanta kesesi düşünüyorum. Ama nişandada bişey dağıtsammı karar veremedim. Diğer taraftan nişanlığımı diktiriyorum kızlar astar provalarım yapıldı bile hazırlıklarım böyle işte :)

Ben kendi hesabimdan takip edeyim senii :)
ben bunu kahve fincanina yapicam bi tek erkek arkadasima yapicam ama herkesinkine degil. :)

cnm tepsi derken hemen atlayayım :) Eminönünden aldığın nişan tepsisi mi aldıgın,yüzükler için? bende ordan nişan tepsisi bakmak istiyorumda,fiyatları ve özellikle modeller nasıl merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…