- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
biz ikimizde istiyoruz valla ev belli ya o konuda şükür içimiz rahat gardırobu almıycaz mesela oda daha ferah görünür giyinme odası olcak :)
nişan fotoğraflarına bakıp karar vermen daha kolay olur aslında hatta begendiğin pozları çektirirsiniz :)
kızlar sahte kremayı biliyo musunuz?
biz de ev bakiyoruz iste ev alicaz insallah gonlume gore bi yer bulursak esyalari hemen aramaya baslicam, simdi de bakiyorum ama en azindan elimde ölcü olacak.
ben biliyorum sahte kremayiNapican ki ?
KIZLARRRRRR KONUYA COK ALAKASIZ Bİ YERDEN DALARAK HEPİNİZİN NACİZANE FİKRİNE İHTİYACIM VARR
Çok yakın bi arkdasım var annesi ve kendisii el işlerine acayip yatkınlar kuzenlern arkdasların nişanlara düğünlere kınalar hep bi mumluk nişan yastığı işte iğnelik falan yaparlar bizde arkdasmla konusyoruz ne zamandr bu işi biraz ticaret boyutuna getrsek belirli bi bütçe koysak once ufak tefek seyler yapıp dha sonra işi kavrayınca brlikte yürütsek gibi bi fikrimiz var artık dha da gündem de ailelermzle de knusup hayata gecirmeyi planlıyoruz sizce cok mu hayalperest davranmş oluruz ?
hobi malzemesi satan yerlerde hem bu kremelari hem de bu minyaturleri bulabilirsn canim. :)bu tarz kavanoz kapaklarına canım :)
ayyy çok güzel olur valla ne için kullancaksın tepsiyi:)Dun buraya koydugum tepsi vardi ya kizlar simdi tekrar ekliyorum 90 tl mis fiyati. Erkek arkadasim bayildii. Ben de arastirdim simdi tepsinin siparisini verdim. 14 tl :) kendim yapicam
bende küçükten başlıyalım diyorum hatta bi süre çalışmayada devam edip boş zamanlarmda eve gidip ürünleri yaparım diyorum arkdasmla evlerimizde yakın o şuanda calısmıyo dha da hakim olabilr o yüzden eger yürür giderse devamını getirip işimz haline getirirz ve severek yapacağımz bi işimiz olur diye umuyorum :)Kesinlikle yap. Once instagramdan hesap ac. Oradan cok satis yaparsin. Ben arkadasimin nisanina pankart yapmistm sonra bi kac arkadasim daha istedi. Dedim ee satayim bari. Sayfa actim satis yapmaya basladim ve piyasanin cok altina sattim. Islerimde iyi ozellikle yazin cok sukur :)
hobi malzemesi satan yerlerde hem bu kremelari hem de bu minyaturleri bulabilirsn canim. :)
isteme gununde kahve servisinde dusundum :) fincanida boyuycam buarada gordunuz mu hic ? Bak boyle olcak :)ayyy çok güzel olur valla ne için kullancaksın tepsiyi:)
kesinlikle olur ozellikle sezonunda olur. Arada sayfani duyrmak icin cekilis filan yaparsin :) ben mayistan beri yapiyorum suan 2500 civari takipcim var. Ve herkes birbirine oneriyor filan harika bi duygu. Ben ek is olarak yapiyorum ama yazin bildigin maas aliyo gibi kazaniyordum. Simdi daha nadir ama olsun yani :)bende küçükten başlıyalım diyorum hatta bi süre çalışmayada devam edip boş zamanlarmda eve gidip ürünleri yaparım diyorum arkdasmla evlerimizde yakın o şuanda calısmıyo dha da hakim olabilr o yüzden eger yürür giderse devamını getirip işimz haline getirirz ve severek yapacağımz bi işimiz olur diye umuyorum :)
evet bu aralar bu fincanlar moda görmüştüm :)isteme gununde kahve servisinde dusundum :) fincanida boyuycam buarada gordunuz mu hic ? Bak boyle olcak :)
kesinlikle olur ozellikle sezonunda olur. Arada sayfani duyrmak icin cekilis filan yaparsin :) ben mayistan beri yapiyorum suan 2500 civari takipcim var. Ve herkes birbirine oneriyor filan harika bi duygu. Ben ek is olarak yapiyorum ama yazin bildigin maas aliyo gibi kazaniyordum. Simdi daha nadir ama olsun yani :)
isteme gununde kahve servisinde dusundum :) fincanida boyuycam buarada gordunuz mu hic ? Bak boyle olcak :)
kesinlikle olur ozellikle sezonunda olur. Arada sayfani duyrmak icin cekilis filan yaparsin :) ben mayistan beri yapiyorum suan 2500 civari takipcim var. Ve herkes birbirine oneriyor filan harika bi duygu. Ben ek is olarak yapiyorum ama yazin bildigin maas aliyo gibi kazaniyordum. Simdi daha nadir ama olsun yani :)
Aa cok sevinirimm canim tasarimevimm sonunda iki tane m var :)cnm instagram hesabın nedir? bende takip edeyim merak ettim :)
Fincanlari da kendim boyuycam ya da ressam arkadasima boyaticam o zamanlar gelince koyarim buraya da :)evet bu aralar bu fincanlar moda görmüştüm :)
çok şirin olur :)
Aa cok sevinirimm canim tasarimevimm sonunda iki tane m var :)
begendigin bisey olursa seve seve yardimci olurum
sen yaparsın bence ben sadece kurdele bağlayıp altına not koyucam :)Fincanlari da kendim boyuycam ya da ressam arkadasima boyaticam o zamanlar gelince koyarim buraya da :)
bu tarz kavanoz kapaklarına canım :)
bakıyım burayadabenim eminönunde tepsimi aldigim yerde var bunlardan ama baya gider bence cunku kucuk tuplerde 100-150ml falan. O üstundeki aksesuarlar da var. Su sayfaya bak instagramda altemboya_hobievi
Internet satislari da var
İnşlllaah olur canm biraz tedirginim haliyle aama güzel yorumlar içimi ferahlatıyo biraz dha :)isteme gununde kahve servisinde dusundum :) fincanida boyuycam buarada gordunuz mu hic ? Bak boyle olcak :)
hiç sorma canım alıyorum yapıyorum ama resmen hala yerimde sayıyorum bi türlü bitmiyo çeyizler bi yanda nişan hazırlıkları bi yanda resmen ortada kaldık
bide insan detaycı olunca iş daha zor
Ben kendi hesabimdan takip edeyim senii :)takip ediyormusum ztn,gecende yazmıstın sanırım yine o zmn etmeye baslamıstım gibi hatırlıyorum :) sewgicikkk kullanıcı adı bana ait :) bende seviyorum bu kupaları. 1.yıl dönümümüzde bende sözlüme yaptırmıstım çok beğenmişti :) kahve fincanıda istiyordum aslında,istemeye geldiklerinde kullanmak için ama onların tanesi sanırım 25 tl idi,6 tane yaptırsam cok pahalı olacaktı,kalsın demiştim
benim eminönunde tepsimi aldigim yerde var bunlardan ama baya gider bence cunku kucuk tuplerde 100-150ml falan. O üstundeki aksesuarlar da var. Su sayfaya bak instagramda altemboya_hobievi
Internet satislari da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?