2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben kendi hesabimdan takip edeyim senii :)
ben bunu kahve fincanina yapicam bi tek erkek arkadasima yapicam ama herkesinkine degil. :)

evet o da olurmus aslında,sadece iki tane yaptırabilirdim daha sonra evimizde kullanırdık :) neyse geçti artık ya da beni istemeye bidaha gelsinler

ayyy bunlar çok tatlı olmuş :)
benimde büyük parçalar bitti ama içim rahat etmiyo bi türlü:)
bizim söz nişan aynı gün olucak
ama isteme ayrı:)
isteme günü için bişey dağıtmıycam sanırım
sadece kahveler olucak kahvelerin yanına şeker hamuruyla süslenmiş lokumlar:)
sevgilimin fincanına kurdele ve not
bide çay yanında servis:)
herşeyi nişana saklıyorum sabun ve gül suyu dağıtıcam :)
tabi bir sürü ayrıntı var :)

Mutlu hatun daha önce görmüstü kızlar buda benim yüzük tepsim size fikir olabilir. Bas harflerimizi islettigim yastık yaptırdım. Tepsimi özel sectim tutma yerlerini nisan zamanı kurdela ile süsleyeceğim. Nişan makasım eksik onuda altın rengi taslı ve yine aynı renk kurdela ile suslu yapmayi veya almayı düsünüyorum

tepsiyi görmüştüm ama yastığı görmemiştim canım çok güzel olmuş gerçekten :)
kahve sunumunda nasıl bi tepsi düşünüyosun canım :)

bende seni takip edim mi :) bn ablamdan giriyorum bn kendi hesabımın şifresini unuttuğum için .ama genel olarak bn kullanıyorm canım

250-300 den başlıyo fiyatlar..mağaza ve kumaş kalitesine göre değişiyo tabi..Benim arkadaşımda osmanbeyden kumaşları alıp dikimevinde yaptırmıştı nişan elbisesini. 1200 tl değerinde olan elbiseyi 600 tl ye bitirmişti.

harikasınız kızlar inanılmaz fikir olştruryorsunuız bana .

bn mini kavanozlara kolonya yaptırabilirim veya yapacağım kendim ama renkli nasl yapılıyor bilmiyorm

daha askerliği şu su bu su var ahğğğğğğğğğğğ
olsun canım sözü nişanı ne zaman düşünüyosunuz :)
kızlar kına için çk değiik bişey buldumm ilk defs böyle bişey görüyorum sizlerle de paylaşıyım kesinlikle böyle bişey düşünüyorum kınalık
http://instagram.com/p/sfVO49rXJ9/?modal=true
tam olarak bu değil ama benzerini görmüştüm :)
anahtarlık oluyo sanırım bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…