Ben kendi hesabimdan takip edeyim senii :)
ben bunu kahve fincanina yapicam bi tek erkek arkadasima yapicam ama herkesinkine degil. :)
ayyy bunlar çok tatlı olmuş :)Aynen canım Allaha şükür çeyizlik eşyalarımın çoğunu aldım ıvır zıvır eşyam kaldı birde işte arada heves edip aldığım şeyler :)
Söz -Nişan içinde hazırlıklarımda söz günü için alacağım süslemeler ferforje cam damacana ve kek standım eksik onları alacağım. Dağıtmalık için sözde resimdeki gibi konseptime uygun lavanta kesesi düşünüyorum. Ama nişandada bişey dağıtsammı karar veremedim. Diğer taraftan nişanlığımı diktiriyorum kızlar astar provalarım yapıldı bile hazırlıklarım böyle işte :)
çok tatlı güle güle kullanın :)Kızlaaaar önlüklerim tamam, bugün kargoya verildi. :) İsimleri sildim :)
Ben kendi hesabimdan takip edeyim senii :)
ben bunu kahve fincanina yapicam bi tek erkek arkadasima yapicam ama herkesinkine degil. :)
Ayy canim cok tesekkur ederimkabul ettim.çok güzelmişsin maşallah
Ayy canim cok tesekkur ederimben de simdi senin profiline bakicamm
tepsiyi görmüştüm ama yastığı görmemiştim canım çok güzel olmuş gerçekten :)Mutlu hatun daha önce görmüstü kızlar buda benim yüzük tepsim size fikir olabilir. Bas harflerimizi islettigim yastık yaptırdım. Tepsimi özel sectim tutma yerlerini nisan zamanı kurdela ile süsleyeceğim. Nişan makasım eksik onuda altın rengi taslı ve yine aynı renk kurdela ile suslu yapmayi veya almayı düsünüyorum
takip ediyormusum ztn,gecende yazmıstın sanırım yine o zmn etmeye baslamıstım gibi hatırlıyorum :) sewgicikkk kullanıcı adı bana ait :) bende seviyorum bu kupaları. 1.yıl dönümümüzde bende sözlüme yaptırmıstım çok beğenmişti :) kahve fincanıda istiyordum aslında,istemeye geldiklerinde kullanmak için ama onların tanesi sanırım 25 tl idi,6 tane yaptırsam cok pahalı olacaktı,kalsın demiştim
nişantaşını bana da söylediler ama nişantaşı lüks bi semt oldugundan sanki bana orda da pahalı olur gibi gelmişti.ortalama ne kdr fiyatlar orda bilgin var mı? ayhan magazasını işyerimdekilerde söyledi ama evet onlarda söyledi çok uçukmuş fiyatlar o yüzden bakmayı düşünmüyorum hiç orya
gel canım gel sayılı gün çabuk geçer2016 ya daha çok var bea
daha askerliği şu su bu su var ahğğğğğğğğğğğgel canım gel sayılı gün çabuk geçer
olsun canım sözü nişanı ne zaman düşünüyosunuz :)daha askerliği şu su bu su var ahğğğğğğğğğğğ
tam olarak bu değil ama benzerini görmüştüm :)kızlar kına için çk değiik bişey buldumm ilk defs böyle bişey görüyorum sizlerle de paylaşıyım kesinlikle böyle bişey düşünüyorum kınalık
http://instagram.com/p/sfVO49rXJ9/?modal=true
içine biraz gıda boyası katınca istediğin renk oluyor canım :)
çok güzelmiş bayıldımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?