- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Oof ne cok detay var yaabu kutuya hiç babaya dair bişey konduğunu duymadım canım...
zaten kutu isteme olduktan sonra anne tarafından kayınvalideye veriliyor :)
bu kutu fikri bana sıcak geliyor ama :)Oof ne cok detay var yaa
Kızlar ben yüzüktepsime yastık yaptırdımya simdi yükseltilerde hosuma gidiyo onlarada heves ettim sizce sadece yastıkmi kalsın yanına yükseltec koysam yastık orda tek abeskmi durur bana fikir önerin lütfeeenn
Benim de cok aklima yatti bu fikir :)bu kutu fikri bana sıcak geliyor ama :)
Bence yastik kalsin canim hem yastik hem yukselti olmaz cunkuKızlar ben yüzüktepsime yastık yaptırdımya simdi yükseltilerde hosuma gidiyo onlarada heves ettim sizce sadece yastıkmi kalsın yanına yükseltec koysam yastık orda tek abeskmi durur bana fikir önerin lütfeeenn
yüzük tepsisini nişan için düşündüm ben sözde ayrı tepsimi kullanıcaz?
Valla canım sen bilirsin ben sözde gümüş tepsi kullandım nişan da da aynalı tepsi düşünüyorum
sözde ayrı yüzükmü taktınız ? sözde sadece tek taş takılacak onun için tepsi gerek yok die düşündüm
benimde yok da nişanlım çok istiyor onu da yabenim bindallı hevesim yok pek ama beğendiğim kibar bi kına tacı var,onunla kırmızı bi elbise giymeyi istiyorum gelinliği çıkarıp.bakalım artık hayırlısı o zmn neler olucak :)
sözde ayrı yüzükmü taktınız ? sözde sadece tek taş takılacak onun için tepsi gerek yok die düşündüm
Canım sözde bana evlilik teklifi edildiğinde takılan tek taş sözlümede gümüş bir yüzük aldım ben onlar takıldı ve kurdeleler kesildi.Amacı da bu zaten söz kesmeye gelecekler ya tepsisiz yüzüksüz olur mu hiç?
benimde yok da nişanlım çok istiyor onu da yaişte kıyafet değiştirmek sıkıntı olacak hayırlısı
Kızlar merhaba nasılsınız?
H.g. canım sağol sen nasılsın?
anladım canımbiz baya uzaktayız bakalım. birde eşya almayacağız benimde hevesim olmuyor o nedenlekınada erkek olma ihtimali yüksek canım o yüzden tam karar vermedim daha çok var düşünemedim bile :)
bohçayı ilk erkek tarafı getirirde canım gelen sepetle yollandığını ilk sen duydum :)
ben sevgilimin bohçasınıda hazırladım sayılır gerçi :)
ben begendiğimi yaptığımı gösteriyorum o da fikrini belirtiyo ama aşkım nişanda şuda olsun dediğini duymadım :)
ama evimize düğüne damatlığına ve beyaz eşyalara fazlasıyla meraklı
hayırlı olsun tatlım çok sevindim :)
kaçıncı geldinİyidir şükür, dün sevdiceğimleydim maratona katıldık bacaklarım ağrıyor
Hahaha maraton dediğime bakma halk yürüyüşükaçıncı geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?