kızlarr kuşak merasimi için iki tane müzik arasında kaldım
melih kibar sessiz veda
melih kibar sucu çocuk. bi dinleyip fikir verir misiniz:)
Ben mesaimin bitmesini bekliyorum. Buugun iki is arkadasim istifa ettizaten 5 kisiydik
düğünde salonda bağlanacak canım kuşak onun için müzik arıyorum da:)Canım kuşak merasimi derken?
Kızlar bende isten ciktim simdi eve gidiyorum. Neler yapıyosunuz
işin zorlaşmıştır tatlım senindeBen mesaimin bitmesini bekliyorum. Buugun iki is arkadasim istifa ettizaten 5 kisiydik
düğünde salonda bağlanacak canım kuşak onun için müzik arıyorum da:)
evet canım. bizde baba bağlamaz erkek kardeş bağlar. benimde erkek kardeşim yok ama kardeş gibi kuzenim var. o bağlayacak. ben evden çıkmaya dayanamam kuzum o yüzden salonda bağlanır.Öyle mi? Benim bildiğim kuşak kız evinden çıkmadan babası yada abisi bağlar ama ?? Gelinin beline takılan kırmızı kuşaktan bahsediyoruz değil mi?
evet canım. bizde baba bağlamaz erkek kardeş bağlar. benimde erkek kardeşim yok ama kardeş gibi kuzenim var. o bağlayacak. ben evden çıkmaya dayanamam kuzum o yüzden salonda bağlanır.
benide etkiliyo o müzik :) büyük ihtimal o olur:)Hımm anladım canım benim o da olur neden olmasın sen öyle istiyorsan.. Bu arada ikisinide dinledim bence Melih Kibar - Sucu Çocuk çok güzel bir fon müziği duygusu da çok güzel diğeri çok bi slow geldi bunda en azından müzikte inişler çıkışlar var
Hadi ya zor mu calisma sartlarinizBen mesaimin bitmesini bekliyorum. Buugun iki is arkadasim istifa ettizaten 5 kisiydik
Foto çekseydin keşke yaa..
Canim elbiseyi videoya cektim
Mail adresini yolla istersen sana mail atayim burda yukleyip rezil olmiyim
valla ben balayında yeme içme derdiyle ugraşmak istemem kapandıktan sonrada pek deniz canlısı birisi olmadım canım gezmekten yana kullanırım hakkımı daha bugün konuştuk bu konuyu nereye gitsek daha çok yer görürüz filan diye:)Kızlar size bir soru, sevdiceğimle balayımızı şimdiden ayarlamak istiyoruz büyük ihtimalle yurt içi olacak ben gezmekten yanayım o ise deniz istiyor dinlenmek falan.. Şimdi tesettürlüyüm yüksek ihtimalle sah inn paradise olacak ama özel villaları da düşündük ki ben bikiniyle rahat havuza girebileyim diye sonradan baktık çevreden havuzu en görünmeyen diye iddia edilen villalar bile görünüyorlar ayrıca yemek ve temizlik bende olacak böyle balayı olmaz diye tipik otel olsun dedik. Ama akıl akılan üstündür sizce ne yapalım?
kızlar sizce oyun havaları için salonda cd oluştursam mı ki yoksa salonun orkestrasına bıraksm mı
canım düğün ne zamandı. antalya da saklıköy evleri var ona bak bbi :)Kızlar size bir soru, sevdiceğimle balayımızı şimdiden ayarlamak istiyoruz büyük ihtimalle yurt içi olacak ben gezmekten yanayım o ise deniz istiyor dinlenmek falan.. Şimdi tesettürlüyüm yüksek ihtimalle sah inn paradise olacak ama özel villaları da düşündük ki ben bikiniyle rahat havuza girebileyim diye sonradan baktık çevreden havuzu en görünmeyen diye iddia edilen villalar bile görünüyorlar ayrıca yemek ve temizlik bende olacak böyle balayı olmaz diye tipik otel olsun dedik. Ama akıl akılan üstündür sizce ne yapalım?
hani pop şarkıları ben mi ayarlasam dedim de:) gittiğimde onlarlada görüşcem:)Bence orkestraya bırak canım sonuçta istediğin şarkıları da söylersin ona göre çalarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?