İşte havuzda takılmayacaksınız o zaman eşle birlikte denize gireceksiniz benim planım böyle en azından :)hee işte benimde aklıma yatmayan kısmı bu bide balayı... yine 2 aile gitsek kadınlar erkekler ayrı takılalım diycemde ee balayına gidiyorum sap gibi napıyım oralarda
geçen yaz gittik canım tatile sevgilimle havuza girdin mi diye sorarsan girmedimNormalde açıklar bile bile daha rahat etmek içn tercih ediyorlar sen nasıl yapacaksın canım diğer otellerde?
Onu da düşündük canım ama bi sebepten vazgeçmiştik nedendi hatırlamıyorumMuhafazakar otellerden biri olan Alanya da ki Bera otele gittim ben canım.. otelin genel misafirleri tesettürlü guzel bi aile ortamı var..muhafazarlık cercevesınde ise havuzlar,hamam,saunası,fitness,buhar banyosu ayrı denizi ortak..bayan erkek asansörü ayrı (isteğe göre erkeklerin asansörüde ortak kullanılabılıyor aileler tarafından.) ve yemeklerı cok güzel en olumlu etkısı bu oldu sanırım bende..
Canım zaten ayrı olmayacaksınız ayrı olacaksak kimse gitmez zaten mantığı yokgeçen yaz gittik canım tatile sevgilimle havuza girdin mi diye sorarsan girmedim
ama spor yaparkende sevgilimden ayrı olmak istemem...
zaten benimkide muhafazakar otel fikrine pek sıcak bakmaz o dipdibe olmaktan yana dakika başı mesaj atar napıyosun nerde kaldın gelsene diye
yok anlamadığım kısımları var aklıma yatmıyoCanım zaten ayrı olmayacaksınız ayrı olacaksak kimse gitmez zaten mantığı yok
otel dışında aklıma bi ev geliyor valla başkada seçeneğim yokKızlar hadiii balayında otel dışında nerelere gidebiliriz herkese fikir olurr :) he bu arada bir sürü şey sorucam size dahaa
Haftaya kız istme var kuzu sonra hemen bohça alışverişine çıkıcaz şimdi soru 1) Hala hala hala kendime ait bir parfümüm yok beğenemiyorum kolay kolay, bi tek lacoste touch of pinke parfümünü beğendim bu arada burberry weekend'ı aşırı övüyorlar kullanan var mı yada kokusunu bilen? soru 2) Göz kalemi ve rimel olarak özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka? kalemde golden rose kullanıyorum çabuk akması dışında memnunum ama çabuk akmayan bişey istiyorum, rimelde de maybellinenin the falsiesini kullanıyorum aynı durum çok memnunum topaklanma yok doğal bir görüntüsü var ama çabuk akıyor durum buotel dışında aklıma bi ev geliyor valla başkada seçeneğim yok
başka ne sorcaksın merak ettim :)
İşte bu sebeplerden bende tercih etmiyorum yoksa gayet güzel yerler var sevgilim 5 vakit namaz kılan biri hem o rahatsız olacak hem ben daha da kötüsü cidden çok kıskancım taş gibi hatunları görünce çıldırırım benBen bu butik oteli ( bordubet.com.tr)internetten görüp asırı begendim tam istedigim gibi bi yer denizi var dersi var orman evleri ver herseyi harika tabi resimlerden. Ama cok acıklar gidiyormus buraya ve uygunsuz haldelermis ustsuz ve ulu orta yerde opusmek vb seyler yapiyolarmis oyuzden hevesim kırildiydi
otel dışında aklıma bi ev geliyor valla başkada seçeneğim yok
başka ne sorcaksın merak ettim :)
Canım parfümde pink rose kullanıyosan benim gibi hafif kokuları seviyosun demekki gucci önerebilirim siyahlı kırmızılı sisesi lancome da guzel birde victoria secret parfumleri harika rimelde sana lancome önerebeilirim kalemde mac in kalemi iyidirHaftaya kız istme var kuzu sonra hemen bohça alışverişine çıkıcaz şimdi soru 1) Hala hala hala kendime ait bir parfümüm yok beğenemiyorum kolay kolay, bi tek lacoste touch of pinke parfümünü beğendim bu arada burberry weekend'ı aşırı övüyorlar kullanan var mı yada kokusunu bilen? soru 2) Göz kalemi ve rimel olarak özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka? kalemde golden rose kullanıyorum çabuk akması dışında memnunum ama çabuk akmayan bişey istiyorum, rimelde de maybellinenin the falsiesini kullanıyorum aynı durum çok memnunum topaklanma yok doğal bir görüntüsü var ama çabuk akıyor durum bu.. soru 3) Gelin bohçasında kaç adet iç çamaşırı takımı falan oluyor var mıdır bir sayısı?
Benim erkek arkadasimla ayni kafada :)Bence en güzeli ev valla, biz balayına da gitsek benimki otelden çıkmaz
Canım kış olacağı için uludağı düşünmez misiz? Yada palandöken, erciyes falankızlar bizde antalyaya gitcez kışın. kapodakya istemiyo nişanlım abant düşündük odaa çok uzak olacak. karadenize de kışın gidemeyiz. o yüzden buna karar kıldık. otel için de düşündük taşındık dünya para verip bi çok aktivitesini kullanamıcamız otel istemedim. o yüzden uygun bi iste çıkardım birini seçcez inşallah:)
O parfümü kullanmadım canım ama ck kullandım beğendim (çok değil).. Hafif kokuları seviyorum evet ama kalıcı olacak bende kalmıyor kokular, Lacoste'a bayıldım dediğim gibi.. Bir de şekerli kokular sanırım kalıcı oluyor bendeCanım parfümde pink rose kullanıyosan benim gibi hafif kokuları seviyosun demekki gucci önerebilirim siyahlı kırmızılı sisesi lancome da guzel birde victoria secret parfumleri harika rimelde sana lancome önerebeilirim kalemde mac in kalemi iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?