2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar yaaa moralim bozuldu biliyosunz nisanlık diktiriyorum diken kisi dantelimi istanbuldan sececekti fusya renk istiyorum biraz once telefon actilar fusya renk yok cok guzel turuncu ve su yesili var dedi :(( bende visne curugu ve gul kurusu rengini sorduruyorum ama onlarda yoktur kesin :((

Kızlar yaaa moralim bozuldu biliyosunz nisanlık diktiriyorum diken kisi dantelimi istanbuldan sececekti fusya renk istiyorum biraz once telefon actilar fusya renk yok cok guzel turuncu ve su yesili var dedi :KK43:( bende visne curugu ve gul kurusu rengini sorduruyorum ama onlarda yoktur kesin :KK43:(

Hay Allah ya ne olucak şimdi :( Moralini bozma canım bir beklesinler diktirme sakın istemediğin bir rengi

Evime geldim. Benimde yarın yoğun günüm hem nöbet hem 7 saat ders :) ama en iyi sınıflarımın dersi:) pazarteside yazılı yapıp tatile geçiyorum:)

Kızlar yaaa moralim bozuldu biliyosunz nisanlık diktiriyorum diken kisi dantelimi istanbuldan sececekti fusya renk istiyorum biraz once telefon actilar fusya renk yok cok guzel turuncu ve su yesili var dedi :KK43:( bende visne curugu ve gul kurusu rengini sorduruyorum ama onlarda yoktur kesin :KK43:(
bence danteli farklı bi renk dikmesinler modeli çok güzeldi bozulur:(

Tembellik yapıyorum canım ya:KK43: kendime ödül vercem artık. Akşama kadar bitirirsem akşm sevdicekle dışarı çıkacam :)
ben kendime böyle ödül versem bütün okulun sorularını hazırlarım :)
haddiii işlerine bitirde başlasın şu hazırlıklarr:KK68:

evet canım durmuş olması gerekiyor ama en sağlıklı öneriyi doktorun verir. ben denizlide oldum. o doktora komşum 5-6 yıl önce olmuş sonra kardeşi de oldu ben onlardan gaza gelerek oldum. iki bin beş yüze oldum. kendimi hiç kasmadım acımadı ama komşum kastı acımış . bi aparat takıyo göze souğuk bişiler döküyor önce adım adım anlatıyor şimdi şunu yapıcam diye retinayı kaldırıyo 10 sanye görmüyorsun o sırada lazer sesi ve yanık kokusu geliyor sonra takıyor sonra diğer göz. her gözle 1 dakika uğraşıyorç bitince bulanık görüyorsun ama füneş feci yapı . otele gittik babamla 2 saatte bir damla yapıldı karanlıkta yattım. bi 10 gün baş ağrm oldum ve güneş gözlüpü taktım ben haziran sonu oldum en iyi mevsimi mart nisan aslında. okul olduğu için ayarlayamadım. cuma oldum pazartesi okula başladım yani. bi 15 günde normale döndü her şey.
Geçmiş olsun diyecem ama geçmiş zaten çok şükür :) Benim son bikaç yıldır aklımda ama hem şu evlilik meselesinden dolayı para mı ona harcamak istemiyorum şimdilik lensle devam ediyorum hem de okuldan tezden vakit bulamadım artık kısmetse evlenince yaptırırım.. İyi araştırmak gerek doktoru hastaneyi bakalım en kısa zamanda bende yaptırırım inşallah :)

Benim bütün notlar duruyor daha hepsinin girme süresi geçti, e okul hata veriyor 2 haftadır, her şey birikti deli oldum. Tüm ingilizce öğretmenlerinin sistemde hata varmış.
Bizimde vardı ama dün arkadaş girmiş. Bende bugün girecem. İdarenin şifresiyle girebilirsin ama

Back
X