2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

illa sorun çıkarcaklar ya yarım saat durcaz diye ikna et canım :)

Bizde ramazanda bu sebepten birbirmize grdik şirket iftar veriyo banada iki kişlik davetiye vermişler nişanlımla gelmem için bizim öküz ben gelmem sende gidemezsin mesaide zorunluluğn var mesai dışı oyle bişey yok gitmceksin bi hafta inletti beni bizim şirkette böyle seylere özen gösterir patron diyo istersen ailenide getir 4-5 kişi hc fark etmez adam böyle düşünüyo benmki tam tersi zor bela götrdüm ama ne surat ne kapris canm cıktı şimdi dün gelmiş bana diyo bzim dukkanın açılış yemeği var haftaya ee dedim noldu şimdi bana eziyet ettn şimdi kendin mi gidiceksin ee aşkm ne var bunda e be adam benden dolayı böyle bişey olunca sorunda senden olunca ne var bunda anacım bunlarn coğu boylee :) :)

hangi sayfa canım? :)

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalarr :)
Bu kutu yapan kiz vardi ya elifinelizi ona sordm 140 tl ddi
bu erkekler boyle ya calismanizi isterler ama sirket yemegi vs sorun yaparlar. benim erkek arkadasimda gecen sene boyleydi artik yok gibi ama belli olmaz

bu erkekler boyle ya calismanizi isterler ama sirket yemegi vs sorun yaparlar. benim erkek arkadasimda gecen sene boyleydi artik yok gibi ama belli olmaz
biraz bencillerr kendi btn gün kadınlarn arasında benmde işim inşaat malzemelri üzerine orda çalşmıcaksın gizem ee neden diyorm bi ton adam gelip gidiyo diyorum pess bari sen deme btn gün kadınlarn arasndasın :) Nasıl adamlar nerden bilcem bn diyo bi sürü herif dedim bna özel bi iş kur ozaaman hc hayr demem :) :)

bişey derdimde neyse
aslında aklımda kuran kabı büyüklüğünde küçük bi bohça var yine üstünde başharflerimiz işlenmiş olucak uygun kutu bulamazsam öyle bişey düşünüyorum

Benim de işim geregi genellikle erkek agirlikli bi sektor. Bu erkek arkadasimi baya rahatsiz ediyor ama yapcak bisey yok yani :) simdi 1 kiz aldik asistanda biraz rahatladi :)
bişey derdimde neyse
aslında aklımda kuran kabı büyüklüğünde küçük bi bohça var yine üstünde başharflerimiz işlenmiş olucak uygun kutu bulamazsam öyle bişey düşünüyorum
ben bu tarz kutu bakicam bakalim bulabilir miyim acaba :)

Benim de işim geregi genellikle erkek agirlikli bi sektor. Bu erkek arkadasimi baya rahatsiz ediyor ama yapcak bisey yok yani :) simdi 1 kiz aldik asistanda biraz rahatladi :)

kutuyu kaplamak bile var aklımda yada kadife kaplı küçük kutular var ya belki onlar olabilir veya ahşap mini sandıklar ayyy aklımda 40 tilki var

komikler aslında erkekler ya neleri dert edip neylerler çözm buluyolar :)

tünaydın kızlar..herkese iyi Cumalar..

Şu ayıp olmasın, elalem ne der olaylarından istediğimiz hayatı yaşayamıyoruz vallahi..

Aynen bide bizde yüzük müzük takılmayacak ne gerek var yaa az olsun öz olsun işte işin felsefesine girmek istemiyorum şu anda ama "ayıp" nedir yaa

ayy o dertten muzdarip olan tek ben değilmişim dmk,,sadece benim annem böyle sanırdım

o kadar stresin içinde kimse kırılmasın diye olan bize oluyo ya. ogün ben zaten stresliydim. sağolsun annemle kardeşimde üzerime geldiler en son ben patladım

ya annem şuda olacak bu da olacak diyo kardeşim arkasından yorum yapıyo düğünü düşünemiyorum bide herkes ayrı yorum yapıyo o gün

bende o gün artık patlamıştım,o kadar ki yeter artık gelmeyin üstüme olmasın bu işte yaa diye bağıracak haldeydim ztn yeterince streslisin bi de birilerinin lafı deli ediyor o an insanı

Ne güzel yaa bende çok özledim hoş alışkınız uzaklığa biz ama uzakta olunca özlemek sevmek bir başka oluyo duygulandım çok

ben napayımmmm kızlar,bugün tam 1 ay oldu görüşmeyeli Skype bile yok.yüzünü unutucam artık fotolarda olmasa

Çok güzel ama çok pahalı ben mobilyalara adanadan bakacam. Orda çok uygun. Eğer nakliye parasıyla pahalı olmazsa ordan alacam:)

sen Adana'dan bak,eğer nakliye çok tutmazsa,bende öyle yaparım madem hemşerim

Love01 Tünaydın canım benim sanada hayırlı cumalar haklısın sende 1 ay oldu dimi ne zaman gelicek daha var mı zaman?

Love01 Tünaydın canım benim sanada hayırlı cumalar haklısın sende 1 ay oldu dimi ne zaman gelicek daha var mı zaman?

malesef belirli bişi yok ama sanırım sene sonunu bulacak,yani koskoca 2 ay olacak ztn en çok yıpratan o karanlığın sonununda görünmüyor oluşu sayacak bi safak bile yok

malesef belirli bişi yok ama sanırım sene sonunu bulacak,yani koskoca 2 ay olacak ztn en çok yıpratan o karanlığın sonununda görünmüyor oluşu sayacak bi safak bile yok

Aaaa yapma böyle canım ne karanlığın ne sonu .. Şafak olmasına gerek yok ki yeni senede yanında olacak inşallah üzülme artıkk

Kızlar ya yarn erkek arkadaşım geliyor. gelmişken bohça işinide halledelim dediydi. bende bugün bir bakayım dedim fiyatlar çok pahallı hemde gecelikkler felan çok uzun ben kısa düşünüyorum çokta seçenek yok rengide pudra krem ekru tonları düşünüyorum çok az seçenek vardı olanlarda çok pahallı sadece 6 lı takımlar 500-600 felan canım sıkıldı sizler nasıl yaptınız neler aldınız alışverişinizde

Ne kadar da pahalıymışşş Valla canım biz daha bohça işine girmediğimiz için yardımcı olamayacağım ama beğenmediğin şeyleri alma biraz daha erteleyin olmaz mı? Hem para biriktirirsiniz :)

6 lı takımların fiyatı zaten 400 den filan başlıyo canım...
tek tek alıp takım yap istersen yada bohça işini biraz erteleyin olmaz mı

Canim bence biraz bekleyin. Hem begendigin seyleri alirsin hem daha uygn bulursn belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…