- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
illa sorun çıkarcaklar ya yarım saat durcaz diye ikna et canım :)Off ya bu adam beni delirtecek ya. 24kasımda yemek var akşam. Milli eğitim müdürü yazı göndermiş adaylığı kalkan öğretmenlerin gitmesi mecburidir diye ki isim listemiz var yazıda. Müdür dedi ki siz gidin ne olur ne olmaz dedi. Ama benim odun nişanlım yok ne gerek var diyo. Diyorum liste gelmiş ismim var diye adam anlamıyo ya
Bizde ramazanda bu sebepten birbirmize grdik şirket iftar veriyo banada iki kişlik davetiye vermişler nişanlımla gelmem için bizim öküz ben gelmem sende gidemezsin mesaide zorunluluğn var mesai dışı oyle bişey yok gitmceksin bi hafta inletti beni bizim şirkette böyle seylere özen gösterir patron diyo istersen ailenide getir 4-5 kişi hc fark etmez adam böyle düşünüyo benmki tam tersi zor bela götrdüm ama ne surat ne kapris canm cıktı şimdi dün gelmiş bana diyo bzim dukkanın açılış yemeği var haftaya ee dedim noldu şimdi bana eziyet ettn şimdi kendin mi gidiceksin ee aşkm ne var bunda e be adam benden dolayı böyle bişey olunca sorunda senden olunca ne var bunda anacım bunlarn coğu boylee :) :)Off ya bu adam beni delirtecek ya. 24kasımda yemek var akşam. Milli eğitim müdürü yazı göndermiş adaylığı kalkan öğretmenlerin gitmesi mecburidir diye ki isim listemiz var yazıda. Müdür dedi ki siz gidin ne olur ne olmaz dedi. Ama benim odun nişanlım yok ne gerek var diyo. Diyorum liste gelmiş ismim var diye adam anlamıyo ya
Bu kutu yapan kiz vardi ya elifinelizi ona sordm 140 tl ddihangi sayfa canım? :)
herkese günaydın kızlar hayırlı cumalarr :)
bu erkekler boyle ya calismanizi isterler ama sirket yemegi vs sorun yaparlar.Bizde ramazanda bu sebepten birbirmize grdik şirket iftar veriyo banada iki kişlik davetiye vermişler nişanlımla gelmem için bizim öküz ben gelmem sende gidemezsin mesaide zorunluluğn var mesai dışı oyle bişey yok gitmceksin bi hafta inletti beni bizim şirkette böyle seylere özen gösterir patron diyo istersen ailenide getir 4-5 kişi hc fark etmez adam böyle düşünüyo benmki tam tersi zor bela götrdüm ama ne surat ne kapris canm cıktı şimdi dün gelmiş bana diyo bzim dukkanın açılış yemeği var haftaya ee dedim noldu şimdi bana eziyet ettn şimdi kendin mi gidiceksin ee aşkm ne var bunda e be adam benden dolayı böyle bişey olunca sorunda senden olunca ne var bunda anacım bunlarn coğu boylee :) :)
biraz bencillerr kendi btn gün kadınlarn arasında benmde işim inşaat malzemelri üzerine orda çalşmıcaksın gizem ee neden diyorm bi ton adam gelip gidiyo diyorum pess bari sen deme btn gün kadınlarn arasndasın :) Nasıl adamlar nerden bilcem bn diyo bi sürü herif dedim bna özel bi iş kur ozaaman hc hayr demem :) :)Bu kutu yapan kiz vardi ya elifinelizi ona sordm 140 tl ddi
bu erkekler boyle ya calismanizi isterler ama sirket yemegi vs sorun yaparlar.benim erkek arkadasimda gecen sene boyleydi artik yok gibi ama belli olmaz
bişey derdimde neyseBu kutu yapan kiz vardi ya elifinelizi ona sordm 140 tl ddi
Benim de işim geregi genellikle erkek agirlikli bi sektor. Bu erkek arkadasimi baya rahatsiz ediyor ama yapcak bisey yok yani :) simdi 1 kiz aldik asistanda biraz rahatladi :)biraz bencillerr kendi btn gün kadınlarn arasında benmde işim inşaat malzemelri üzerine orda çalşmıcaksın gizem ee neden diyorm bi ton adam gelip gidiyo diyorum pess bari sen deme btn gün kadınlarn arasndasın :) Nasıl adamlar nerden bilcem bn diyo bi sürü herif dedim bna özel bi iş kur ozaaman hc hayr demem :) :)
ben bu tarz kutu bakicam bakalim bulabilir miyim acaba :)bişey derdimde neyse
aslında aklımda kuran kabı büyüklüğünde küçük bi bohça var yine üstünde başharflerimiz işlenmiş olucak uygun kutu bulamazsam öyle bişey düşünüyorum
kutuyu kaplamak bile var aklımda yada kadife kaplı küçük kutular var ya belki onlar olabilir veya ahşap mini sandıklar ayyy aklımda 40 tilki varBenim de işim geregi genellikle erkek agirlikli bi sektor. Bu erkek arkadasimi baya rahatsiz ediyor ama yapcak bisey yok yani :) simdi 1 kiz aldik asistanda biraz rahatladi :)
ben bu tarz kutu bakicam bakalim bulabilir miyim acaba :)
komikler aslında erkekler ya neleri dert edip neylerler çözm buluyolar :)Benim de işim geregi genellikle erkek agirlikli bi sektor. Bu erkek arkadasimi baya rahatsiz ediyor ama yapcak bisey yok yani :) simdi 1 kiz aldik asistanda biraz rahatladi :)
ben bu tarz kutu bakicam bakalim bulabilir miyim acaba :)
Genel olarak boyleler demekki :)komikler aslında erkekler ya neleri dert edip neylerler çözm buluyolar :)
Şu ayıp olmasın, elalem ne der olaylarından istediğimiz hayatı yaşayamıyoruz vallahi..
Aynen bide bizde yüzük müzük takılmayacak ne gerek var yaa az olsun öz olsun işte işin felsefesine girmek istemiyorum şu anda ama "ayıp" nedir yaa
o kadar stresin içinde kimse kırılmasın diye olan bize oluyo ya. ogün ben zaten stresliydim. sağolsun annemle kardeşimde üzerime geldiler en son ben patladım
ya annem şuda olacak bu da olacak diyo kardeşim arkasından yorum yapıyodüğünü düşünemiyorum bide herkes ayrı yorum yapıyo o gün
ayy evett nasıl mutlu oldum ya cocuk gbiydim dün görüşemeynce insan anlıyo kıymetini walla dün onu anladım bi koltuk takımı begendik bakın atıcam fotosunu şimdi kızlar renkleri tamamen değişcek eger biz onaylarsak :)
Ne güzel yaa bende çok özledimhoş alışkınız uzaklığa biz ama uzakta olunca özlemek sevmek bir başka oluyo duygulandım çok
Çok güzel ama çok pahalıben mobilyalara adanadan bakacam. Orda çok uygun. Eğer nakliye parasıyla pahalı olmazsa ordan alacam:)
Love01 Tünaydın canım benim sanada hayırlı cumalar haklısın sende 1 ay oldu dimi ne zaman gelicek daha var mı zaman?
malesef belirli bişi yok ama sanırım sene sonunu bulacak,yani koskoca 2 ay olacakztn en çok yıpratan o karanlığın sonununda görünmüyor oluşu sayacak bi safak bile yok
Kızlar ya yarn erkek arkadaşım geliyor. gelmişken bohça işinide halledelim dediydi. bende bugün bir bakayım dedim fiyatlar çok pahallı hemde gecelikkler felan çok uzun ben kısa düşünüyorum çokta seçenek yok rengide pudra krem ekru tonları düşünüyorum çok az seçenek vardı olanlarda çok pahallı sadece 6 lı takımlar 500-600 felan canım sıkıldı sizler nasıl yaptınız neler aldınız alışverişinizde
6 lı takımların fiyatı zaten 400 den filan başlıyo canım...Kızlar ya yarn erkek arkadaşım geliyor. gelmişken bohça işinide halledelim dediydi. bende bugün bir bakayım dedim fiyatlar çok pahallı hemde gecelikkler felan çok uzun ben kısa düşünüyorum çokta seçenek yok rengide pudra krem ekru tonları düşünüyorum çok az seçenek vardı olanlarda çok pahallı sadece 6 lı takımlar 500-600 felan canım sıkıldı sizler nasıl yaptınız neler aldınız alışverişinizde
Bayadir yoktun kuzu hosgeldin :)malesef belirli bişi yok ama sanırım sene sonunu bulacak,yani koskoca 2 ay olacakztn en çok yıpratan o karanlığın sonununda görünmüyor oluşu sayacak bi safak bile yok
Canim bence biraz bekleyin. Hem begendigin seyleri alirsin hem daha uygn bulursn belki.Kızlar ya yarn erkek arkadaşım geliyor. gelmişken bohça işinide halledelim dediydi. bende bugün bir bakayım dedim fiyatlar çok pahallı hemde gecelikkler felan çok uzun ben kısa düşünüyorum çokta seçenek yok rengide pudra krem ekru tonları düşünüyorum çok az seçenek vardı olanlarda çok pahallı sadece 6 lı takımlar 500-600 felan canım sıkıldı sizler nasıl yaptınız neler aldınız alışverişinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?