Aa aynı biz yaa valla bizim de aynı tatlım adam aşırı titiz annesinden öyle görmüş bende dağınık bir yengeçÇok sık yemek yapmam canım ama yaptım mı pörfekt olur(böyle de mütevaziyim işte) yemek konusunda kendime güvenim tam amaaaaaaa aşırı tembelim ve dağınığım bu konuda napıcam bilmiyorum aksine sevgilim çok titiz kendi eşyaları, odası, kıyafetleri, bilgisayarının masaüstü, tertibi düzeni konusunda aşırı hassas yandım ben
Yengecler daginik mi oluurAa aynı biz yaa valla bizim de aynı tatlım adam aşırı titiz annesinden öyle görmüş bende dağınık bir yengeç
Tesekkur ederim canim sanada hayirli cumalar cnm bnmtasarimcibayan YEKTA61 april1109 G gzmsnk fid Tikkabilla
Günaydın kızlarrrrHayırlı cumalar hepinize güzel bir gün diliyorum Eki Görüntüle 1310174
Günaydınnnn :) :)Günaydıınnnnn :)
Günaydınnnn :) :)
Kızlar dünn nişanlım işyerinden izin almş geldi bni almaya cıkışa süpriz yapmş ayy nasıl mutlu oldumm göremiyorum dye isyan edyodumm karşmda görnce şok oldum :) gittik bide mobilya bakmaya falan çok güzeldi :) :)
Cok guzel canim cok iyi olmus:)))Kızlar dünn nişanlım işyerinden izin almş geldi bni almaya cıkışa süpriz yapmş ayy nasıl mutlu oldumm göremiyorum dye isyan edyodumm karşmda görnce şok oldum :) gittik bide mobilya bakmaya falan çok güzeldi :) :)
Aaa ne tatli :) super yapmis aferin onaKızlar dünn nişanlım işyerinden izin almş geldi bni almaya cıkışa süpriz yapmş ayy nasıl mutlu oldumm göremiyorum dye isyan edyodumm karşmda görnce şok oldum :) gittik bide mobilya bakmaya falan çok güzeldi :) :)
Yaaa ne güzel canım senin adına sevindim ee neler baktınızz :)
Aaa ne tatli :) super yapmis aferin ona
ayy evett nasıl mutlu oldum ya cocuk gbiydim dün görüşemeynce insan anlıyo kıymetini walla dün onu anladım bi koltuk takımı begendik bakın atıcam fotosunu şimdi kızlar renkleri tamamen değişcek eger biz onaylarsak :)Cok guzel canim cok iyi olmus:)))
ayy evett nasıl mutlu oldum ya cocuk gbiydim dün görüşemeynce insan anlıyo kıymetini walla dün onu anladım bi koltuk takımı begendik bakın atıcam fotosunu şimdi kızlar renkleri tamamen değişcek eger biz onaylarsak :)
Benim erkwk arkadasimda bugun geliyor istanbuldan ankaraya bence cok mutluyum:)) 20 lik disim cekildi gecmis olsuna geliyor canim benim yaayy evett nasıl mutlu oldum ya cocuk gbiydim dün görüşemeynce insan anlıyo kıymetini walla dün onu anladım bi koltuk takımı begendik bakın atıcam fotosunu şimdi kızlar renkleri tamamen değişcek eger biz onaylarsak :)
ay yarana tuz basmış gibi oldumNe güzel yaa bende çok özledimhoş alışkınız uzaklığa biz ama uzakta olunca özlemek sevmek bir başka oluyo duygulandım çok
Agrı kesicin geliyor yani desene ne hoş :)Benim erkwk arkadasimda bugun geliyor istanbuldan ankaraya bence cok mutluyum:)) 20 lik disim cekildi gecmis olsuna geliyor canim benim ya
Aynen ya canim valla koltuklar nasil merak ettim:)Agrı kesicin geliyor yani desene ne hoş :)
ay yarana tuz basmış gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?