2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizde ramazanda bu sebepten birbirmize grdik şirket iftar veriyo banada iki kişlik davetiye vermişler nişanlımla gelmem için bizim öküz ben gelmem sende gidemezsin mesaide zorunluluğn var mesai dışı oyle bişey yok gitmceksin bi hafta inletti beni bizim şirkette böyle seylere özen gösterir patron diyo istersen ailenide getir 4-5 kişi hc fark etmez adam böyle düşünüyo benmki tam tersi zor bela götrdüm ama ne surat ne kapris canm cıktı şimdi dün gelmiş bana diyo bzim dukkanın açılış yemeği var haftaya ee dedim noldu şimdi bana eziyet ettn şimdi kendin mi gidiceksin ee aşkm ne var bunda e be adam benden dolayı böyle bişey olunca sorunda senden olunca ne var bunda anacım bunlarn coğu boylee :) :)
Ya kendi okullarındaki yemeğe beni zorla götürmüştü beni. Bende gitmek istwmiyorum ama zorunlu olduğunu anlatamıyorum beyefendiye. Üstelik resmi yazının fotosunu çekip gönderdim

Çok şık gerçekten :)
635094962385845668.JPG

bide bu var çok kararsızım :)

ayy kızlarr bakın size ne gösterceeemm benm buzdolabım buuu :) Eki Görüntüle 1310425
çok güzelmiş canım güle güle kullan :)

Ya kendi okullarındaki yemeğe beni zorla götürmüştü beni. Bende gitmek istwmiyorum ama zorunlu olduğunu anlatamıyorum beyefendiye. Üstelik resmi yazının fotosunu çekip gönderdim
işlerine geleni anlıyo canım onlar biz kendimzide yırtsak faydası yok malesef

Bohça alışverişini bizde haftaya yapacaz annem ve görümcelerim olacak. Bakalım nasıl geçecek. Bide ne alınır bilmiyorum ki:(

Kızlar bugün okulda konuşugoduk. Tupperla ilgili. Bi arkadaş dedi ki sen üye ol bende senden geliş fiyatına alırım dedi. Şimdi baktım 100liralık bi çanta alıyosun. Bide ilk ay 250 liralık sipariş veriyosun. Bem düşündüm ben olsam 100 liralık bi ürün 80e gelecek bana. İhtiyaçlarımı alıp üyeliğimi kapatırım sizce nasıl olur? Bu arada isteyene de geliş fiyatına satarım

Bohça alışverişini bizde haftaya yapacaz annem ve görümcelerim olacak. Bakalım nasıl geçecek. Bide ne alınır bilmiyorum ki:KK43:

Kızlar bugün okulda konuşugoduk. Tupperla ilgili. Bi arkadaş dedi ki sen üye ol bende senden geliş fiyatına alırım dedi. Şimdi baktım 100liralık bi çanta alıyosun. Bide ilk ay 250 liralık sipariş veriyosun. Bem düşündüm ben olsam 100 liralık bi ürün 80e gelecek bana. İhtiyaçlarımı alıp üyeliğimi kapatırım sizce nasıl olur? Bu arada isteyene de geliş fiyatına satarım
benm annem bana çeyiz düzdü bu şekilde tupperlardan şimdi dolu ev uygunada geldi çeklişleri hediyeleri falanda oluyo :)

Bohça alışverişini bizde haftaya yapacaz annem ve görümcelerim olacak. Bakalım nasıl geçecek. Bide ne alınır bilmiyorum ki:KK43:

Canım facede biri var o veriyo geliş fiyatına zaten ben olsam girmezdim fazla zaman alan bişey :(

Off ya bu adam beni delirtecek ya. 24kasımda yemek var akşam. Milli eğitim müdürü yazı göndermiş adaylığı kalkan öğretmenlerin gitmesi mecburidir diye ki isim listemiz var yazıda. Müdür dedi ki siz gidin ne olur ne olmaz dedi. Ama benim odun nişanlım yok ne gerek var diyo. Diyorum liste gelmiş ismim var diye adam anlamıyo ya

Ya ben geçen yıl yemin ettim, şimdi yazı gelmiş geçen sene yemin edenlerin yemin iptal diye, pazartesi tekrar gidecekmişiz. program falan olacakmış, bir de çoooook uzak dedikleri yer ya.. Zaten bulunduğum yerde toplu taşıma yok. İnsanlara nasıl eziyet ederiz diye oturup plan mı yapıyorlar bilmiyorum valla.. Akşamında da yemek varmış ama o zorunlu mu bilmiyorum. Böyle şeyleri hep ayak üstü öğreniyorum zaten, idarecilerimiz olmadığı için..

Sevgili gelin ve gelin adaylarımız,gelin makyajı yarışmasına bir göz atın hem fikir olur hem oy kullanırsınız :

Ya ben geçen yıl yemin ettim, şimdi yazı gelmiş geçen sene yemin edenlerin yemin iptal diye, pazartesi tekrar gidecekmişiz. program falan olacakmış, bir de çoooook uzak dedikleri yer ya.. Zaten bulunduğum yerde toplu taşıma yok. İnsanlara nasıl eziyet ederiz diye oturup plan mı yapıyorlar bilmiyorum valla.. Akşamında da yemek varmış ama o zorunlu mu bilmiyorum. Böyle şeyleri hep ayak üstü öğreniyorum zaten, idarecilerimiz olmadığı için..
Biz yemin etmedik canım. Ama zorunluluğu niye ya.

Back
X