- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bende düşünmüyorum valla en azından ilk zamanlar için çok gerekli grmüyorum :)bu konuda bitek rahat benim galibaalmayı düşünmediğim için
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende düşünmüyorum valla en azından ilk zamanlar için çok gerekli grmüyorum :)bu konuda bitek rahat benim galibaalmayı düşünmediğim için
![]()
Biz yemin etmedik canım. Ama zorunluluğu niye ya.
merhaba tatlım hoşgeldin :)Merhaba hatunlarr![]()
biz o zamanda bi yolunu buluruzKızlar ya alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Ne olacak bu bağımlılık bilmem. Şimdi bekar bekar tek başıma yaşıyorum alıyorum da evlenince işim zor valla..![]()
biz o zamanda bi yolunu buluruz![]()
bu konuda bitek rahat benim galibaalmayı düşünmediğim için
![]()
canım normalde ilk zamanlar bende düşünmüyodum ama bugün arkadaşın dediği mantıklı geldibende düşünmüyorum valla en azından ilk zamanlar için çok gerekli grmüyorum :)
bişeler almamak için zor tutuyorum kendimiBu bağımlılık gitgide artan bir bağımlılık ya.. Bu adamlar bizden çok çekecek valla![]()
Bence ilk koyduklarında daha açık renk olan :)![]()
bide bu rengi var sz günü kullanmayı planlıyorum :)
Geçmiş olsun canımmçok tşkler kızlar.evet idarar yollarımı üşütmüşüm
aaa bu hangi marka? hangi model?
Geçmiş olsun canımm
Merhaba canım hoşgeldin![]()
merhaba tatlım hoşgeldin :)
Lg gc-b40bsgrj gardrop tipi buzdolabı CANIM BU DOLABIN MARKA VE MODELİçok tşkler kızlar.evet idarar yollarımı üşütmüşüm
aaa bu hangi marka? hangi model?
tşk ederim cnm.
uzat ayaklarını güzelceee dinlen :)Kızlar bugün o kadar yoruldum ki((( nöbetçiydim bide
![]()
Yemek yok ve mutfak bi yığın bulaşıkuzat ayaklarını güzelceee dinlen :)
amannnn ekmek arası bişeyler ye canım boşverYemek yok ve mutfak bi yığın bulaşık![]()