Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldukk, nasılsınızz? :)
iyi seyirleerr, ben de işten geldim yemek falan yedim hemen koştum geldim kk'ya![]()
sağol canım herkes kendini tanıtmış galiba ilk sayfada gördüm de![]()
nişanlıyım canımEvet canım @mutluhatun sayfanın sahibi :) o düzenliyor sende özelden mesaj atar söylersin ekler seni de
Senin söz nişan düğün ?? :)
nişanlıyım canımona da atayım hemenn
![]()
evet canıım, tesadüfe bakk ne güzel canıım, amiiin Şubat 2013ten beri birlikteyiiiz,ne zaman geliyorsun nasipseeAt ekler o seni de :) Hayırlısı olsun inşallah ne zamandır birliktesiniz? Sende mi öğretmensin :)
Aaaa hemde Bursadan :) Bende bursaya gelin gelicem İnegöl e inşallah :)
![]()
![]()
Kızlar bu nasıl? Sarev'in.. Bana çok cıvıl cıvıl geldi![]()
Bak en güzeli olmuş işte canım sevindim sizin adınıza:)Kizlar iyi aksamlaar.
Konustuk bugun sevdicegimde kararimiz soyle oldu;
Subatta planladigmz gibi sozumuzu yapicaz aileler arasinda
daha sonra yazin onun 1 donem mi yoksa 2 donem mi okulunun uzayacagi belli olcak ona gore eger 1 donemse yazin nisan yapicaz martta askere gidick ve gelince dugunu yapicaz. (En basindan istedigimz gibi)
Eger iki donem uzayacaksa onumzdeki ilkbaharda nisani yapip askerden gelince dugunu yapicaz.
Istersen simdi bile askere giderim diyor fakat icim uzun donem yapmasini hic mi hic istemiyor
buarada ev alcak kadar parayi daha rahat biriktirmis olacagiz. Daha rahat bir surec olcak..
Süpermiişşşşş bayıldım:)![]()
![]()
Kızlar bu nasıl? Sarev'in.. Bana çok cıvıl cıvıl geldi![]()
Kizlar iyi aksamlaar.
Konustuk bugun sevdicegimde kararimiz soyle oldu;
Subatta planladigmz gibi sozumuzu yapicaz aileler arasinda
daha sonra yazin onun 1 donem mi yoksa 2 donem mi okulunun uzayacagi belli olcak ona gore eger 1 donemse yazin nisan yapicaz martta askere gidick ve gelince dugunu yapicaz. (En basindan istedigimz gibi)
Eger iki donem uzayacaksa onumzdeki ilkbaharda nisani yapip askerden gelince dugunu yapicaz.
Istersen simdi bile askere giderim diyor fakat icim uzun donem yapmasini hic mi hic istemiyor
buarada ev alcak kadar parayi daha rahat biriktirmis olacagiz. Daha rahat bir surec olcak..
evet canıım, tesadüfe bakk ne güzel canıım, amiiin Şubat 2013ten beri birlikteyiiiz,ne zaman geliyorsun nasipsee![]()
Allah tamamına erdirsin evet bebeğim ikimiz de Bursalıyız burda yaşamaya devam edeceğiiz Allah nasip ederseeTam tarihimiz belli değil canım geçen ay sözlendik 2015 ilkbaharda nişan düşünüyoruz nasipse bu yaz olmazsa seneyeSiz orada mı yaşayacaksınız?
Allah tamamına erdirsin evet bebeğim ikimiz de Bursalıyız burda yaşamaya devam edeceğiiz Allah nasip edersee![]()