2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

0026830-1024x768.jpg

4240_buyuk_zoom.jpg

Kızlar bu nasıl? Sarev'in.. Bana çok cıvıl cıvıl geldi :D

Kizlar iyi aksamlaar.
Konustuk bugun sevdicegimde kararimiz soyle oldu;
Subatta planladigmz gibi sozumuzu yapicaz aileler arasinda
daha sonra yazin onun 1 donem mi yoksa 2 donem mi okulunun uzayacagi belli olcak ona gore eger 1 donemse yazin nisan yapicaz martta askere gidick ve gelince dugunu yapicaz. (En basindan istedigimz gibi)
Eger iki donem uzayacaksa onumzdeki ilkbaharda nisani yapip askerden gelince dugunu yapicaz.
Istersen simdi bile askere giderim diyor fakat icim uzun donem yapmasini hic mi hic istemiyor :(
buarada ev alcak kadar parayi daha rahat biriktirmis olacagiz. Daha rahat bir surec olcak..

At ekler o seni de :) Hayırlısı olsun inşallah ne zamandır birliktesiniz? Sende mi öğretmensin :)
Aaaa hemde Bursadan :) Bende bursaya gelin gelicem İnegöl e inşallah :)
evet canıım, tesadüfe bakk ne güzel canıım, amiiin Şubat 2013ten beri birlikteyiiiz,ne zaman geliyorsun nasipsee:KK68:

Kizlar iyi aksamlaar.
daha sonra yazin onun 1 donem mi yoksa 2 donem mi okulunun uzayacagi belli olcak ona gore eger 1 donemse yazin nisan yapicaz martta askere gidick ve gelince dugunu yapicaz. (En basindan istedigimz gibi)
Eger iki donem uzayacaksa onumzdeki ilkbaharda nisani yapip askerden gelince dugunu yapicaz.
Istersen simdi bile askere giderim diyor fakat icim uzun donem yapmasini hic mi hic istemiyor :KK43:
buarada ev alcak kadar parayi daha rahat biriktirmis olacagiz. Daha rahat bir surec olcak..
Bak en güzeli olmuş işte canım sevindim sizin adınıza:)

Kizlar iyi aksamlaar.
Istersen simdi bile askere giderim diyor fakat icim uzun donem yapmasini hic mi hic istemiyor :KK43:

Ne güzel işte canım şubatta karar verdiğiniz gibi söz olur sonra da duruma göre nişan..
Evet acele etmeyin uzun dönem olmasındansa beklemek daha iyi bence hem o sırada dediğin gibi para biriktirirsiniz ;)
Rahatlamışsındır sende biraz :)

evet canıım, tesadüfe bakk ne güzel canıım, amiiin Şubat 2013ten beri birlikteyiiiz,ne zaman geliyorsun nasipsee:KK68:

Tam tarihimiz belli değil canım geçen ay sözlendik 2015 ilkbaharda nişan düşünüyoruz nasipse bu yaz olmazsa seneye ;) Siz orada mı yaşayacaksınız?

Tam tarihimiz belli değil canım geçen ay sözlendik 2015 ilkbaharda nişan düşünüyoruz nasipse bu yaz olmazsa seneye :KK66: Siz orada mı yaşayacaksınız?
Allah tamamına erdirsin evet bebeğim ikimiz de Bursalıyız burda yaşamaya devam edeceğiiz Allah nasip edersee:KK68:

Allah tamamına erdirsin evet bebeğim ikimiz de Bursalıyız burda yaşamaya devam edeceğiiz Allah nasip edersee:KK68:

Ne güzell :) Benim sözlümde bursa inegölden :) Amin Allah nasip etsin inşallah tam olarak neresindesin sen her yeri gezmesemde isim olarak biliyorum ve bursa benim için apayrı bir şehir

Back
X