- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Teşekkürler canımenucuzkaplar ve tupperzeynep canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımenucuzkaplar ve tupperzeynep canım..
Teşekkürler canım
kızlar minik kavanozda kahve etiket süsleme 2.25 nasıl sizce fiyatı
kuzum önce 40 düşündüm ama fazla oluyo gibi 20 iyi sanırımKaç tane olacağına bağlı canım..
Kızlar aranızda lens kullanan var mı?
tabi ki bunlarda çok tatlı güle güle kullan :)
kuzum önce 40 düşündüm ama fazla oluyo gibi 20 iyi sanırım
çok güzel cnm.güle güle kullan.pike takımı dimi bu? bide sorması ayıp,ne kdara aldın?
tabi ki bunlarda çok tatlı güle güle kullan :)
20 olursa uygun bence :)
Evet canım,şu anda markafonide 39.90 her iki takım da :)
cnm moralini bozmak istemem ama sen bunu herşey 39.99 tl kampanyasından mı aldın? bi de eline ulaştımı aldıkların?
Yok canım ulaşmadı, neden ki?
iki hafta önce bende ordan fotolara inanarak 3 nevresim takımı ve 2 yatak örtüsü aldım.ama gelen ürünlerin kalitesi o kdr berbattı ki,resmen naylon gibi o çarşaflar.hele açık renk olan resmen iplik gibi kumaşı.kimse beğenmedi işyerindebende bugün geri iade ettim çünkü günlük bile kullanılamayacak kdr kalitesiz çıktılar.fotolarda görünen ile asla alakası yoktu.bi de aldıgım modelleri çok begenmiştim,biri sözlümün tuttuğu takımın rengindeydi ama mecburen geri gönderdim
umarım sende benim gibi hayal kırıklıgına ugramazsın.gelsin bakalım eline nasıl cıkacak kalitesi.
Ayy iptal edeyim o zaman canım, markalı bir şeyler alayım en iyisi..
Katılıyorum sana markafoni çok güvenilir değil. Bi arkadaş saklama kabı almış. Metal yazıyomuş resmen teneke gelmiş. N11den aldım ben güzel geldi memnunumiki hafta önce bende ordan fotolara inanarak 3 nevresim takımı ve 2 yatak örtüsü aldım.ama gelen ürünlerin kalitesi o kdr berbattı ki,resmen naylon gibi o çarşaflar.hele açık renk olan resmen iplik gibi kumaşı.kimse beğenmedi işyerindebende bugün geri iade ettim çünkü günlük bile kullanılamayacak kdr kalitesiz çıktılar.fotolarda görünen ile asla alakası yoktu.bi de aldıgım modelleri çok begenmiştim,biri sözlümün tuttuğu takımın rengindeydi ama mecburen geri gönderdim
umarım sende benim gibi hayal kırıklıgına ugramazsın.gelsin bakalım eline nasıl cıkacak kalitesi.
eğer nevresim takımı alacak isen,n11'de bi kampanya var,Aryıldızın iki adet çift kişilik nevresim 69 tl.markafoni paramı iade etsin,onlardan alıcam bende.modelleri o kdr beğenmiştim ki,çok üzüldüm geri gönderdiğime.ama resmen dikiş arası bile açılacak haldeydi nevresimin.birini lila diye aldım koyu lila,bi geldi apaçık soluk bi renk.bu 39.99 kampanyası hep oluyor bide markafonide.ama daha hayatta bu kampanyadan bişi almam.
kızlar merhabalarrrr :)