- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
yanlarındasın ya kıymet bilmiyolar![]()
Bu sanatçıların kaprislerinden bıktım vallahi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlarındasın ya kıymet bilmiyolar![]()
çok üzüldüm ya, yine iş kazası oldu burda![]()
ayy yazık yaaçok üzüldüm ya, yine iş kazası oldu burda![]()
Ne oldu canımmm![]()
ayy yazık yaaçok geççmiş olsun
katlardan düşmüş , demirlerin üstüne ağırmış durumu Allahım acil şifa versin ya..daha geçenlerde 1 kişi öldü..ortalık karıştı,
tehlikeli iş ya Allah şifa versin çok üzüldümkatlardan düşmüş , demirlerin üstüne ağırmış durumu Allahım acil şifa versin ya..daha geçenlerde 1 kişi öldü..ortalık karıştı,
katlardan düşmüş , demirlerin üstüne ağırmış durumu Allahım acil şifa versin ya..daha geçenlerde 1 kişi öldü..ortalık karıştı,
Aminnn inşallah.
Senin kararın canım dediğim gibi aranızda mesele istediğin gibi hallet tabii
Kızlar dediğim gibi yaptım. Açık açık dedim ki sen böyle devamm etceksen ben böyle biriyle evlenemem çünkü sen tanıdığımda böyle değildin dedim. Evlenip boşanmaktansa yol yakınken dönelim dedim. Böyle bişeyi ilk ve son kez kullandım zaten:) öküz ağladı kıyamadım ama napim. Bu kadar etkilendiğimi düşünememiş. Şimdi de soğuk davranıyorum gerekmedikçe konuşmuyorum. Beyefendi gelinlik bakmayı teklif etti düşünün yani ben şimdi çıkmıcam dedim :) az biraz yontuldu benim odun bugün:)Canım anladım mı bilmiyorum ama anladığım kadarıyla biraz bencil nişanlın yada şımartılarak büyütülmüş.. Sadece kendi duygularından haberi var senin de hislerinin olacağının farkında değil ben bunu anladım dediğim gibi bilemem. Ama böyleyse eğer inan çoğu erkek aynı durumda onların biraz büyütülmeleri gerekiyor dediğin gibi evlenene kadar vazgeçme ihtimalinin olduğunu bilmesi, sırtını tamamen yalamaması gerekiyor. İşte ben bu kadar trip atıyorum bağırıyorum falan ama sonuçta evli değiliz ya işi bozarsa diye düşünebilmesi lazım. Sen yine bitirmeyi düşünme kuzu bunlar büyük sorunlar değil ama seni yıpratacak şeyler o yüzden bence de biraz burnunu sürt, konuşmamaktan ziyade soğuk ve kararlı görün,konuş bence.. Çünkü küslük çok etkilemeyebilir çocuk gibi görebilir seni ama seni kaybedebileceğini anlamalı
birinin acısını çaresizligini fırsat bilenlerden nefret ediyorumİş kazasını fırsat bilip, ortalığı yıktılar daha önce ölen umurlarında bile değil..
Kızlar dediğim gibi yaptım. Açık açık dedim ki sen böyle devamm etceksen ben böyle biriyle evlenemem çünkü sen tanıdığımda böyle değildin dedim. Evlenip boşanmaktansa yol yakınken dönelim dedim. Böyle bişeyi ilk ve son kez kullandım zaten:) öküz ağladı kıyamadım ama napim. Bu kadar etkilendiğimi düşünememiş. Şimdi de soğuk davranıyorum gerekmedikçe konuşmuyorum. Beyefendi gelinlik bakmayı teklif etti düşünün yani ben şimdi çıkmıcam dedim :) az biraz yontuldu benim odun bugün:)
Kızlar dediğim gibi yaptım. Açık açık dedim ki sen böyle devamm etceksen ben böyle biriyle evlenemem çünkü sen tanıdığımda böyle değildin dedim. Evlenip boşanmaktansa yol yakınken dönelim dedim. Böyle bişeyi ilk ve son kez kullandım zaten:) öküz ağladı kıyamadım ama napim. Bu kadar etkilendiğimi düşünememiş. Şimdi de soğuk davranıyorum gerekmedikçe konuşmuyorum. Beyefendi gelinlik bakmayı teklif etti düşünün yani ben şimdi çıkmıcam dedim :) az biraz yontuldu benim odun bugün:)
bence çok güzelll![]()
![]()
![]()
nasıl sizce kızlar :)