- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Bazı eklenen fotoğrafları ben göremiyorum neden olabilir sizce kızlar?
Bende bazen göremiyorum ofisteki pc de ama evdekinin maşallahı var nazar değmesinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı eklenen fotoğrafları ben göremiyorum neden olabilir sizce kızlar?
Bende bazen göremiyorum ofisteki pc de ama evdekinin maşallahı var nazar değmesinn:)
ben evde de göremiyorum ki?
Sonunda anlamış seni canım :) Devam böyle![]()
fikir edinmek için kıyafet bakmayada başladıım :)bence çok güzelll
bende 2. rengini begendim :)2. rengi beğendim ben :)
1evlilik setiKızlar yatak odası için almamız gerekenleri ve adetlerini yazar mısınız ortalama olarak?
çok sevimli olur :)hatıra panosu nasıl olmuş kızlar
1.5 metre olcak
ilk defa yaptım bu tarz bi çalışma. hatıra çerçevelerinden gına geldi artıkçok sevimli olur :)
1evlilik seti
5 nevresim takımı
2 pike takımı
1 alez
2 battaniye
2 yorgan
6 yastık
2 misafir nevresim takımı ( 1 çift kişilik 1 tek kişilik)
ben bunları aldım canım
düğün için böyle bişey benimde aklımda:)ilk defa yaptım bu tarz bi çalışma. hatıra çerçevelerinden gına geldi artık![]()
ayyy annen güldürdü beni yaaAz önce anneme whatsapptan soruyorum benim ne almam lazım yatak odası için diye.. Tüm yatak odası diyor, dedim sağolBir de dün akşam aldığım nevresimin fotosunu atmıştım ama gördü cevap yazmadı, bugün dedim neden bişi yazmadın, ne demem lazımdı diyor, dedim aaa bayıldım falan yazman gerekiyordu, zaten o an bayıldığım için yazamadım diyor
![]()
Biraz o biraz biz degiscez artik canimNasıl alışacaz bilmiyorum![]()
annemde bana interneti yasaklıycakmış ne görsen istiyosun çocukken böyle değildin teknolojiyi kötü kullanıyosun diyoKadın bir alem valla![]()
annemde bana interneti yasaklıycakmış ne görsen istiyosun çocukken böyle değildin teknolojiyi kötü kullanıyosun diyo![]()
Ben ve tanidigim butun yengecler daginikYengecler daginik mi oluurbenim sevgilim cok duzenli ama ben cok daginigm
ofiste 2 tane uzun masaya sigamiorm mesela
![]()
Ben ve tanidigim butun yengecler daginik![]()