2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tatlım ben 8 sene bekledım ve dıyodm kı artık evlenemıcez bız ama sımdı gun sayıyorum. cabucak gecsın zaman dıyorum hepımız ıcın gecsınde herkes kavussun sevdıgıne mutlulukla ınsallah :)

Yok o kadar bekleyemem ben canım ya, zaten yaşım 25, isteme nişan düğün derkene kaç olacak kim bilir :( Bir an önce teklif etsin artıkın..

Yok o kadar bekleyemem ben canım ya, zaten yaşım 25, isteme nişan düğün derkene kaç olacak kim bilir :KK43: Bir an önce teklif etsin artıkın..
hıc beklemedıgın bı anda gelır o teklıf bence canım :) bugun bu kadar teklıf muhabbı okuynca kendı teklıfım geldı aklıma resımlerımze baktımda cok guzel seyler bunlar ınsallah tez zamanda bekledıgının otesınde bı teklıf alırsın paylasırız mutlulugunu:)

hıc beklemedıgın bı anda gelır o teklıf bence canım :) bugun bu kadar teklıf muhabbı okuynca kendı teklıfım geldı aklıma resımlerımze baktımda cok guzel seyler bunlar ınsallah tez zamanda bekledıgının otesınde bı teklıf alırsın paylasırız mutlulugunu:)

İnşallah canım :)

greenandblue greenandblue cnmm cok mutlu oldm senin adina.allah utandirmasin ve daim etsin :* instagramdan takiplesiomuyduk senle

Ya kizlar ben hala kim kim yerlestremedim kafamda ..yardm edin.nicklern bas ve son harflerini yazarmsnz.

Kuzulu olani biliyorum :) benm hy...35 olan

Teşekkür ederim canım çok sağol..bu arada günaydın..:KK54: Benim adresim Tu...Cu ile biten :) acayip bişey oldu en iyisi ben sana özelden yazim:D

Kuzu sen nerde yaşıyordun? Tuhaf bi soru oldu :KK70:Nereden katılıyorsun hacı yarışmamıza? :KK70: İstanbulsa eğer kuaförü birlikte araştıralım diyecektim çünkü başörtü konusunda bende çok titizim tbi ki makkyaj konusunda da
Canım ben Trabzondayım . Ama evlenince istanbulda oturucaz dugun felan istanbulda olucak

greenandblue greenandblue cnmm cok mutlu oldm senin adina.allah utandirmasin ve daim etsin :* instagramdan takiplesiomuyduk senle

Ya kizlar ben hala kim kim yerlestremedim kafamda ..yardm edin.nicklern bas ve son harflerini yazarmsnz.

Kuzulu olani biliyorum :) benm hy...35 olan
Benmki tugbat.. olan snnle zaten takiplesiyoruz sanirm :)
arkadaş amma konuşkan guruba düşmüşüm ben yaaa :D aman maşallah nazar değmesin :D oku oku bitmedi:D

12 eylül 2015 te nasipse :D parasal konuları birlikte aşıcaz canım biz eminim buna çok şükür yan yana olalımda gerisi gelir elbette...

ben teklifi sundum daha önce hayatında ilk defa benim için 5 gün sigarasız dayandı ona bile çok şaşırmıştım pek yapamam bu stressle dedi ama denerim dedi seni bi alayım sonra sigara falan içmem diyor :D

ya kızlar ben bu yüzük muhabbetini geçenlerde açtım da bizde şimdi sağda takılı ben soluma saat dışında birde söz bileziğim dışında hiç birşey takamıyorum zaten takı toka özürlüyüm. benimkide sağolsun ben gibi sağ elde kalsın istedi :D öylece rahatladı içim. size şimdi yazarken bi deneyeyim dedim de psikolojikmen sol kolum ağırlık yapıyor bünyem şaştı :D:D:D:D:D

bizim de 2 aralık bu arada tasarımlarına bayıldım <3 bende kağıtlara isim yazıp xxxx yyyy seni çok seviyor falan onları çektiricem video yapıcam birde atkı örücem birde video çekmeyi planlıyorum büşra seni çok seviyor diye böyle herkese ama birşeyler söyleticem :D bakalım ne olacak bunları yapmaya vakit bulursam inşallah :D

hadi güzel haber bu maşallah canım :) rabbim devamı daim etsin inşallah :D

bende okuyunca çok şaşırdım :D kendimden beklerim böyle davranışıda ben kadar olanı da varmış dedim D:
Tesekkur ederim canim :) video konusunda sana yardimci olurm ben aklinda bulunsun :)

Gunaydin kizlar :)
ogretmenler gununuz kutlu olsunn:KK49:
cocugm olsa da ogretmenine hediye alsaydk ya:KK51:

Tesekkur ederim canim :) video konusunda sana yardimci olurm ben aklinda bulunsun :)

Oda olur bi gün inşallah:))

Kızlarrr günaydın :KK25:

Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsunn :KK73::KK73::KK73:
öğretmenler-günü-tebrik-mesajı.webp

Ben seni ediomda sen beni etmion sanki :KK53:

Back
X