- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aaa ediorm sanki ozelden bi ismini yaz bakiimmm :)Ben seni ediomda sen beni etmion sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ediorm sanki ozelden bi ismini yaz bakiimmm :)Ben seni ediomda sen beni etmion sanki![]()
Kızlar yarın yola çıkıyoruz:) çok heyecanlıyımmmm :)))
İnşallah bulurum istedğim gibi bi gelinlik :))Hadi bakalım hayırlısı canımm :)
İnşallah bulurum istedğim gibi bi gelinlik :))
:) :) Ben görmedim ama bende görmek istiyorum özelden atsana banadagreenandblue bende çok benzerim sevdiceğimle bizi ünide hep kardeş sanırlardı
![]()
Hadi insallah her istedigini hemencik bulursun :)Kızlar yarın yola çıkıyoruz:) çok heyecanlıyımmmm :)))
Ayy ne guzel bizim hic alakamiz yok sevgilim koca kafali:) :) Ben görmedim ama bende görmek istiyorum özelden atsana banadagreenandblue bende çok benzerim sevdiceğimle bizi ünide hep kardeş sanırlardı
![]()
cidden benzettim benGünaydın kızlar,Orya merhaba canım, güzel bir hafta diliyorum sana ve tüm gelinciklere
tasarimcibayan bi bakim ben hiç benzetmemiştim
![]()
En azından model bulup dikime başlarım :)İnşallah bulmadan dönme zaten :)
Hadi insallah her istedigini hemencik bulursun :)
Ayy ne guzel bizim hic alakamiz yok sevgilim koca kafali
cidden benzettim ben![]()
Günaydın kızlar,Orya merhaba canım, güzel bir hafta diliyorum sana ve tüm gelinciklere
tasarimcibayan bi bakim ben hiç benzetmemiştim
![]()
Kız niye koca kafali diyorsun ALLAH seni ne yapmasın emi , hiçte koca kafalı değl ben baktımn fotoğraflarına ,insan sevgilisine koca kafa dermi![]()
Günaydın kızlaaaarrrrr![]()
günaydın canımmGünaydın kızlaaaarrrrr![]()
gunaydın kızlar.. azcık okudumda yazmadan ogretmen arkadaslar var sanırım. ogretmenler gununu kutluyorum kımlerın oldugunu bılmıyorum ama:)
Günaydın canımm burada çoğu arkadaş öğretmen :) Bende onların öğrencisi sayılırım küçüğüm ya![]()
:) kac yasındasın kı canımGünaydın canımm burada çoğu arkadaş öğretmen :) Bende onların öğrencisi sayılırım küçüğüm ya![]()