2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

A.s canım :)
Ayyy ne güzel çok sevindimm tanışsınlar bakalım gelsinlerrr yihuu :KK49::KK49: Stres olur biraz tabii ama sevdiceğinin de dediği gibi bak ne güzel hayalleriniz yavaş yavaş gerçekleşiyor mutlu ol anın tadını çıkart :) severler tabii neden sevmesinler canım :KK66: İsteme değil dimi tanışmak için gelicekler ?

bu tanışma:KK66: sonra belki biz bir kere gideriz. sonra da söz-nişan olucak işte:KK68:

ben onun ailesini tanıdığım için hiç korkum yok. sevdiceğime de diyorum sen görücüye çıkıyorsun aslında:KK70: ama ee ne olmuş herkes tanışıyor diyor adam sıfır stres:KK69:

Kızlaaaarrrrrr aranızda kyk kredi borçlarını ödeyenler vardı bi bakabilirler mi buraya bişey sorucam?????????????

canım okudum sorunu. bende 2013ekimde başladım ödemeye. bana gelen kağıtta ertelemek isterseniz gelecek seneye erteleyebilirsiniz diyordu dilekçe vererek. ama faiz yazmıyordu. sen kyk'yı arayarak öğren bence de en mantıklısı:KK51:

cnm anlamadım ne demek istediğini? nerede instagramda mı:KK17:

evet:KK73:

bu tanışma:KK66: sonra belki biz bir kere gideriz. sonra da söz-nişan olucak işte:KK68:

ben onun ailesini tanıdığım için hiç korkum yok. sevdiceğime de diyorum sen görücüye çıkıyorsun aslında:KK70: ama ee ne olmuş herkes tanışıyor diyor adam sıfır stres:KK69:

Erkekler böyle canım ne heyecan var ne stres bende sevdiceğimin ailesini sülalesini :) :) tanıyordum onlar geldi ama önce bi terledi kuzucum sonra ben ceketini aldım da rahatladı bir de herkes ona bakıyordu :) :) beni zaten herkescikler tanıyo bende heyecanlıyım ama bütün gözler onun üzerindeydi ;) ;) baskı uyguladıkkk :rolleyes::rolleyes:

Erkekler böyle canım ne heyecan var ne stres bende sevdiceğimin ailesini sülalesini :) :) tanıyordum onlar geldi ama önce bi terledi kuzucum sonra ben ceketini aldım da rahatladı bir de herkes ona bakıyordu :) :) beni zaten herkescikler tanıyo bende heyecanlıyım ama bütün gözler onun üzerindeydi :KK66: :KK66: baskı uyguladıkkk :rolleyes::rolleyes:

aynı bizim durumumuz işte:KK70: bende hakkaten sülalaesini tanıyorum:KK70::KK70:

kızlar bu arada galiba görümceme haksızlık etmişim. cumartesi biz kapalı çarşıya giderken söz çikolatası için de tepsi-gondol bakın demiş. baktık ama pek bişey beğenemedik. dün de konuştuk. özel bişey olsun sıradan olmasın istiyorum ben dedi. aynı benim cümlelerim:KK57:

kızlar bu arada galiba görümceme haksızlık etmişim. cumartesi biz kapalı çarşıya giderken söz çikolatası için de tepsi-gondol bakın demiş. baktık ama pek bişey beğenemedik. dün de konuştuk. özel bişey olsun sıradan olmasın istiyorum ben dedi. aynı benim cümlelerim:KK57:
baya haksızlık etmişsin valla güzel bişeyler var mıydı peki:KK76:

baya haksızlık etmişsin valla güzel bişeyler var mıydı peki:KK76:

beğenmedim ya:KK51: hep aynı şeyler. paşabahçe mağazasına falan bakıcam, ayaklı cam güzel bişey bulabilirim orda. varsın gümüş olmasın. abla (görümceye abla diyorum) kendisi evlenirken rahmetli anne nişantaşından bi yerden almış, çok güzelmiş. öyle bişey arıyor yine.

Anladım canım ertelerken peki haber falan vermedin mi o zaman faiz binmesi çok normal ..Bence yarın hemencik ara konuş
İşte faiz bindiğini bilmiyordum ki haber vermeye gerek duymadım bilseydim zaten araştırırdım çok kötü oldu yaa dediğin gibi hemen yarın gideyim de ödemeye başlayım offffff safi sıkıntı :KK14:

Canim benim erkek arkadasim snn gibi. 1 ay geciktirdi ve otomatk olarak vergi dairesine attilar artk bankamatkten yatiramiyor odemeyi. Her ay vergi dairesine gitmek zornda
Hmm o zmaan bende vergi dairesine öderim büyük ihtimal. Ne güzel yaa 1 ay geciktirmiş sadece ben 2 seneeee :KK61::KK61:

canım okudum sorunu. bende 2013ekimde başladım ödemeye. bana gelen kağıtta ertelemek isterseniz gelecek seneye erteleyebilirsiniz diyordu dilekçe vererek. ama faiz yazmıyordu. sen kyk'yı arayarak öğren bence de en mantıklısı:KK51:

evet:KK73:
Kuzu kyknın sitesinde borç sorgulamaya girince faiz tutarları ay ay çıkıyor karşıma baya bildiğin yemişim faiz :KK43:

Kuzu kyknın sitesinde borç sorgulamaya girince faiz tutarları ay ay çıkıyor karşıma baya bildiğin yemişim faiz :KK43:

canım o zaman sen mezun oldun 2sene geçti ödeme kağıdın geldi. sende ödemedin öyle bıraktın üstünden de 2sene geçti, bu arada da faiz geldi. doğru muo_O

Back
X