- 25 Aralık 2013
- 5.592
- 4.756
- 448
kısa dönem canım.... tabi yaparım :)
Süper :) haydi 2015 bizim senemiz olsun yihhhhuuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa dönem canım.... tabi yaparım :)
Precious özel mesaj attı sağ olsun kim kimdir yazmış, daha da silmem o mesajıBak seni de biliyormuşum ama, burda avatarındaki arabanın pembesi ile instagramdaki profil fotondaki elbisenin rengini eşleştirmişim beynimde
![]()
Arkadaşlar öğretmen yeminimi ettim geldim hepimizin kutlu olsun![]()
Selam hatunlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakiyim keyifler nasıl
Saol canım benimÖğretmenim öğretmenler günün kutlu olsun :) :)
Ohh garanti olmuşBen de ettim bugün hem de ikinciye.. Geçen yıl da etmiştim, çift dikiş oldu anlayacağın
ben dısardan takıp ettıgımde daha hareketlıydı buralar uye oldum kımsecıkler yok :) ben televızyon ızlıyorm ve aynı zamanda bırazda burdayım tatlım :)Kimsecikler yok mu bu akşamm :)
ben dısardan takıp ettıgımde daha hareketlıydı buralar uye oldum kımsecıkler yok :) ben televızyon ızlıyorm ve aynı zamanda bırazda burdayım tatlım :)
Ben burdayimm kizlar![]()
gunduz gordum canım ama teyzemlerdeydım cok yazamadım. bılgısayarı beklıyorum dort gozle komsumuzun kardesı format atıyo gelır az sonra sanırım burdan zor oluyo ama bılgısayardan yetısıırım ben kacırdıgım muhabbetlere: )Yok canım aslında gayet aktifiz ama akşam pek kimse olmuyo![]()
gunduz gordum canım ama teyzemlerdeydım cok yazamadım. bılgısayarı beklıyorum dort gozle komsumuzun kardesı format atıyo gelır az sonra sanırım burdan zor oluyo ama bılgısayardan yetısıırım ben kacırdıgım muhabbetlere: )
bende aynısını yapıyorum:)Ben de dizi izliyordum kızçeler :)