Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar tanismada ne giyeyim sizce![]()
etek gömlek yada pantolon gmlek olabilir bence :)Kizlar tanismada ne giyeyim sizce![]()
Günaydın fıstıklarımdün yemin etmeye gitmiştim okul müdürüm 6 kişilik yemek takımı almış öğretmenler günü hediyesi olarak porland marka. hediyeler bile çeyize yönelik
![]()
gule gule kullan canım :)Günaydın fıstıklarımdün yemin etmeye gitmiştim okul müdürüm 6 kişilik yemek takımı almış öğretmenler günü hediyesi olarak porland marka. hediyeler bile çeyize yönelik
![]()
Evet oryacığım ilaç gibi geldi günlük yemek takımı almama gerek yokGünaydın canım :) Ayy ne güzel ya çeyizine koyuver![]()
sağol canım benimgule gule kullan canım :)
Kizlar tanismada ne giyeyim sizce![]()
canım bence şık bı pantlon bluz veya gomlek yeterlı olur çıtayı yukseltme bence daha sonra ıstemede sozde dusunursun bıdaha hele benım gıbı kararsızsan ısın zor :)Kizlar tanismada ne giyeyim sizce![]()
evet canım tıklım tıklımdı orasıda en son gıttıgımde ama ogretmen olanlaraydı sanırım yorganlar 25 lraya dusuyoduhayalseverrr madame coco da kaz tüyü yastık ve yorganlarda indirim var :)
Ben nette gördümde yarın bakacam. Kaz tüyü çift kişilik yorgan 230 tl falandıevet canım tıklım tıklımdı orasıda en son gıttıgımde ama ogretmen olanlaraydı sanırım yorganlar 25 lraya dusuyodu
Hımm kapalı mısın?Açık mısın? :) Ten rengin saç rengin göz rengin (şaka şaka :) )
Beyaz ve siyah olmasın ama,cevaplarına göre seçenekleri söylücem :)
etek gömlek yada pantolon gmlek olabilir bence :)
bence diz hizasında bi elbise olabilir.ne çok şık ne de çok spor.ikisinin ortası.
canım bence şık bı pantlon bluz veya gomlek yeterlı olur çıtayı yukseltme bence daha sonra ıstemede sozde dusunursun bıdaha hele benım gıbı kararsızsan ısın zor :)
Acigim canim
sac rengim kahve kizil gibi, gozlerim de kahve normal siradan
Yarin izinliymisim bari gidip biseyler bakiyim
Siyah etek krem gomlek giymiyim yani![]()
Sadece tanışma olucak dimi ?
bı arastır canım ama kampanya bıtmıs olabılır dun. bende 25 tl yı duyunca sasırdım tatlım ogretmenlere 25e dusuyomus ogretmen olmayanlara 50 tl demıslerdı bı arastır bızede haber verırsen sevınırım:)Ben nette gördümde yarın bakacam. Kaz tüyü çift kişilik yorgan 230 tl falandı