2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet canim:KK76:

Ardindan iste belki biz bi kere gideriz, sonrada soz nisan:KK71:

Hımm bence elbise abartı olur hemde zaten bu havalarda dizlerde elbise giysen olmaz ki ev içinde de olsa değişik durur hani yaz mevsimi olsa neyse,hem klasik elbisede ağır durur tanışma için.Siyah klasik pantolun ve şık bir bluz olabilir.Ben isteme sandım ondan siyah giyme dedim sana :) :) hayırlısı olsun inşallah ;)

Hımm bence elbise abartı olur hemde zaten bu havalarda dizlerde elbise giysen olmaz ki ev içinde de olsa değişik durur hani yaz mevsimi olsa neyse,hem klasik elbisede ağır durur tanışma için.Siyah klasik pantolun ve şık bir bluz olabilir.Ben isteme sandım ondan siyah giyme dedim sana :) :) hayırlısı olsun inşallah :KK66:

isteme söz bir olacak zaten, hatta nisan:KK49:

Cok tasarruflu hatunum hepsini bir arada halledicem:KK70:

canım cok güzel kalem etekler var sık bi bluz kalem etek topuklu bomba hatun olursun :)

kalem etek dusunuyorum bende galiba:KK69:

Uzerine de gomlek giyerim belki:KK75:

English homeda da masa ortuleri indirimde dün mesaj geldi:KK37:

Ben cok aldigim icin almicam ama belki bitane alirim:KK70:

E tanışmaya geliyorlar dedin ya o yüzden yoksa tabii ki elbiseee :) :) :) hem söz ve nişan olucakmış pantolon bluz olur muymuş hiç :KK57:

kalem etek dusunuyorum bende galiba:KK69:

Uzerine de gomlek giyerim belki:KK75:
canım sozle bı aradaysa elbıse derım bende ama kahve esnasında egılıp kalkarken rahat edebılcegn bısey tercıh etmelısın ben cok aramıstım bı kac gun kala zor buldum hatta Allah kolaylık versın :)

bı arastır canım ama kampanya bıtmıs olabılır dun. bende 25 tl yı duyunca sasırdım tatlım ogretmenlere 25e dusuyomus ogretmen olmayanlara 50 tl demıslerdı bı arastır bızede haber verırsen sevınırım:)
Canım bu 25 kasımda başlayan kampanyaydı sanırım. Yarın denk gelirse bakacam :) çünkü gelinlik bakacam asıl amacım:)ama öğrenirsem haber veririm :)

Evet canım :) ama ilk defa annemden önce kayınvalideme gitcem biraz tuhafım :)
guzel haberlerle don ınsallah canım e alıscaz bunada gunlerımız sayılı artık hem cabuk gecsın ıstıyoz hem tuhaf hıssedıyoz ama bence en guzel heycanları yasıyoz suan:)

Merhaba kızlaarrr bugün pınarşemse gittim bikaç kıyafet arasında kaldım annemle bidaha gidicez karar vericez inşallah  kızlar bide gelen kutuma bi erkek sağlık sigortası hakkında bilgi verebilirim isterseniz diye yazmış sizede geldi mi böyle bi mesaj? 

Merhaba kızlaarrr bugün pınarşemse gittim bikaç kıyafet arasında kaldım annemle bidaha gidicez karar vericez inşallah  kızlar bide gelen kutuma bi erkek sağlık sigortası hakkında bilgi verebilirim isterseniz diye yazmış sizede geldi mi böyle bi mesaj? 
bana gelmedi canım :)

Back
X