2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Makyaj seti, parfüm de var. :) Bir de bir büyük bir küçük sandık alınmıştı diye biliyorum ablamın nişan alışverişinde..

Kizlar ben simdi bohca icin geceliklerimi kendim aldim. Pijamayi da begenip alicam. Sutyen takimi aldim ama bitane daha alicam. Corap alicam. Bakim seti dedigimiz grup icin, kullandigim sampuan, sac kremi, parfum, makyaj malzemelerinin bir kismi, cilt temizlik urunleri kremler falan hepsini aldim. Bunlari ablaya yani gorumceme vericem, o da bohcayi soyle boyle yapariz diye anlatiyor bana, bende bunlari aldigimi soyledim tamam dedi. Bunlara ek olarak seccade, tulbent, havlu lif vs koymak gerektigini soyliyim mi ben ona

Bana uzerinde fransiz danteli olan havlular almisti, onlari koyarsa olur herhalde.

Bir de söz gunu yani yuzuk takicagimiz gun getircekler dimi

Canım sen kendi imkanlarınla aldıysan neden onlara veriyorsun ki bohçaya koymaları için?

Canım bence onlar ne koyulacağını biliyorlardır ama hani çokta yakınsanız muhabbetiniz iyi ise söyleyebilirsin yanlış anlaşılmaz Havlularıda koysun :) İsterseniz söz günü isterseniz nişan günü getirilir.Biz mesela nişanda istedik bohçamızı geline ve damada yapılacak sadece.Uzak olduğumuz için tanışmaya geldiklerinde söz kestik ve ben yanlarında değildim hani birşeyler alınacak bana sözlüme o yüzden nişan da geldiklerinde buraya bana alınacak bizde aynı şekilde sözlüme bedenine zevkine göre alıcaz.

İyi o zaman öyleyse bunu bigünde hallederim ben :) bide bizde günlük kıyafet alınır. Ama ben bakım setini almıcam:)

Evet ya alışcaz mecbur. Bide ramazan zor geçer bana. Çünlü tayinim belli olmadığı için evimde olmayack ortada kalacaz yani
oo tayın netlestıgınde cok yorucu olur canım senın ıcın gecıkmelı olarak ev kurcaksınız anladıgım kadaryla sız

oo tayın netlestıgınde cok yorucu olur canım senın ıcın gecıkmelı olarak ev kurcaksınız anladıgım kadaryla sız
Evet canım. Geç kurcaz evi. Aslında düğünle bi olmadığı için daha kolay olacak :) hazirandan itibaren eşya bakmaya başlarım. Netleşince hemen alırız zaten:)

İyi aksamlar hatunlar cooook yorgunum bugun iste yoruldum bayaa

Evet canım. Geç kurcaz evi. Aslında düğünle bi olmadığı için daha kolay olacak :) hazirandan itibaren eşya bakmaya başlarım. Netleşince hemen alırız zaten:)
Oda dogru sımdı sadece gelınlıgıne dugune odaklanabılırsın ne guzel :)

kızlar Crystal otellerı hakkında bılgısı olan varmı daha once gıdıpte memnun kalan yada duyan?

İşte bulunduğum yerde bişe olmayınca hazırlık yapamıyprum canım o sorun oluyodu. Ama bu hafta halledecem hepsini inşallah:)
Nerde gorev yapıyosun canım sen? bu haftayı hangı sehırde gecırceksın sızlerı yavas yavas tanıyorum valla kusura bakmayın :)

Nerde gorev yapıyosun canım sen? bu haftayı hangı sehırde gecırceksın sızlerı yavas yavas tanıyorum valla kusura bakmayın :)
Van ercişteyim canım. Bu haftayı gaziantep osmaniyede geçircez. Ben osmaniyeliyim:)

İnşallah tatlım. Çok yoğun olacak ama bulurum inşallah:)
valla canım bence bol bol gez bak herseye dondugunde keske baksaydım dıcegın yerler kalmasın pısman olma sonra.. ben agustosta evlenıcem nasıpse sımdıden mobılya bıle bakıyorum bellı olmayan eve sonucta fıkır olusuyo :)

Canım 3 4gün boyunca heryere bakacam. Hatta kendi memleketimden bile bohça için bakacam. Dediğin gibi aklımda kalmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…