- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
günlük pijama takımı
6 lı set
sütyen takımı
günlük kıyafet
nişan kıyafeti
ayna takımı
ayakkabı
çanta
cüzdan
terlik
çorap
havlu
lif
tülbent
seccade
namazlık
tesbih
bakım seti
bunlar gerekli diye biliyorum canım :)
Kizlar ben simdi bohca icin geceliklerimi kendim aldim. Pijamayi da begenip alicam. Sutyen takimi aldim ama bitane daha alicam. Corap alicam. Bakim seti dedigimiz grup icin, kullandigim sampuan, sac kremi, parfum, makyaj malzemelerinin bir kismi, cilt temizlik urunleri kremler falan hepsini aldim. Bunlari ablaya yani gorumceme vericem, o da bohcayi soyle boyle yapariz diye anlatiyor bana, bende bunlari aldigimi soyledim tamam dedi. Bunlara ek olarak seccade, tulbent, havlu lif vs koymak gerektigini soyliyim mi ben ona
Bana uzerinde fransiz danteli olan havlular almisti, onlari koyarsa olur herhalde.
Bir de söz gunu yani yuzuk takicagimiz gun getircekler dimi
Kizlar ben simdi bohca icin geceliklerimi kendim aldim. Pijamayi da begenip alicam. Sutyen takimi aldim ama bitane daha alicam. Corap alicam. Bakim seti dedigimiz grup icin, kullandigim sampuan, sac kremi, parfum, makyaj malzemelerinin bir kismi, cilt temizlik urunleri kremler falan hepsini aldim. Bunlari ablaya yani gorumceme vericem, o da bohcayi soyle boyle yapariz diye anlatiyor bana, bende bunlari aldigimi soyledim tamam dedi. Bunlara ek olarak seccade, tulbent, havlu lif vs koymak gerektigini soyliyim mi ben ona
Bana uzerinde fransiz danteli olan havlular almisti, onlari koyarsa olur herhalde.
İyi o zaman öyleyse bunu bigünde hallederim ben :) bide bizde günlük kıyafet alınır. Ama ben bakım setini almıcam:)Kizlar ben simdi bohca icin geceliklerimi kendim aldim. Pijamayi da begenip alicam. Sutyen takimi aldim ama bitane daha alicam. Corap alicam. Bakim seti dedigimiz grup icin, kullandigim sampuan, sac kremi, parfum, makyaj malzemelerinin bir kismi, cilt temizlik urunleri kremler falan hepsini aldim. Bunlari ablaya yani gorumceme vericem, o da bohcayi soyle boyle yapariz diye anlatiyor bana, bende bunlari aldigimi soyledim tamam dedi. Bunlara ek olarak seccade, tulbent, havlu lif vs koymak gerektigini soyliyim mi ben ona
oo tayın netlestıgınde cok yorucu olur canım senın ıcın gecıkmelı olarak ev kurcaksınız anladıgım kadaryla sızEvet ya alışcaz mecbur. Bide ramazan zor geçer bana. Çünlü tayinim belli olmadığı için evimde olmayack ortada kalacaz yani
Evet canım. Geç kurcaz evi. Aslında düğünle bi olmadığı için daha kolay olacak :) hazirandan itibaren eşya bakmaya başlarım. Netleşince hemen alırız zaten:)oo tayın netlestıgınde cok yorucu olur canım senın ıcın gecıkmelı olarak ev kurcaksınız anladıgım kadaryla sız
Oda dogru sımdı sadece gelınlıgıne dugune odaklanabılırsın ne guzel :)Evet canım. Geç kurcaz evi. Aslında düğünle bi olmadığı için daha kolay olacak :) hazirandan itibaren eşya bakmaya başlarım. Netleşince hemen alırız zaten:)
İşte bulunduğum yerde bişe olmayınca hazırlık yapamıyprum canımOda dogru sımdı sadece gelınlıgıne dugune odaklanabılırsın ne guzel :)
Nerde gorev yapıyosun canım sen? bu haftayı hangı sehırde gecırceksın sızlerı yavas yavas tanıyorum valla kusura bakmayın :)İşte bulunduğum yerde bişe olmayınca hazırlık yapamıyprum canımo sorun oluyodu. Ama bu hafta halledecem hepsini inşallah:)
Van ercişteyim canım. Bu haftayı gaziantep osmaniyede geçircez. Ben osmaniyeliyim:)Nerde gorev yapıyosun canım sen? bu haftayı hangı sehırde gecırceksın sızlerı yavas yavas tanıyorum valla kusura bakmayın :)
hmmm anladım canım.. İyi barı bu hafta bıldıgın yerlerden guzelce bakar ıcıne sınenlerı bulursun ınsallah :)Van ercişteyim canım. Bu haftayı gaziantep osmaniyede geçircez. Ben osmaniyeliyim:)
İyi akşamlarrr:)Iyi akşamlar hatunlarr
İnşallah tatlım. Çok yoğun olacak ama bulurum inşallah:)hmmm anladım canım.. İyi barı bu hafta bıldıgın yerlerden guzelce bakar ıcıne sınenlerı bulursun ınsallah :)
valla canım bence bol bol gez bak herseye dondugunde keske baksaydım dıcegın yerler kalmasın pısman olma sonra.. ben agustosta evlenıcem nasıpse sımdıden mobılya bıle bakıyorum bellı olmayan eve sonucta fıkır olusuyo :)İnşallah tatlım. Çok yoğun olacak ama bulurum inşallah:)
Canım 3 4gün boyunca heryere bakacam. Hatta kendi memleketimden bile bohça için bakacam. Dediğin gibi aklımda kalmasın :)valla canım bence bol bol gez bak herseye dondugunde keske baksaydım dıcegın yerler kalmasın pısman olma sonra.. ben agustosta evlenıcem nasıpse sımdıden mobılya bıle bakıyorum bellı olmayan eve sonucta fıkır olusuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?