2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım sen kendi imkanlarınla aldıysan neden onlara veriyorsun ki bohçaya koymaları için?

Bohca niyetiyle aldim zaten canim. Ayri gayrimiz yok, sevdicegim ben odeyeyim dedi ama gerek duymadim. Ben illa sunu erkek tarafi bunu kiz tarafi diye yapmicam hic. Elimden geldigince yapicam.

Biz ayrica nisan yapmicaz iste, bir kere olacak. Soz gibi ama aslinda nisanlanmis olucaz

Bizde öyle canım kız istemede kız verildiyse söz yerine geçer o yüzden sadece nişan yapıcaz biz de

Kızlar bu arada Laptop olmayınca pek giremiyorum kk'ya off ya ne zor bilgisayarsızlık ifadelerim de görünmüyor tepkisiz kaldım öyle.. Neyse yarın sağlık ocağına evlilik için sağlık raporu almaya gidiyorum inşallah yavaş yavaş gün almaya başlıcaz kızçelerimmmmm =))

Ben de bugün erkenden yatayım, yarın çocukların sınavı var malum TEOG.. Sabahın nurunda görev başında olcaz. :) Hayırlı geceler gelincikler..

Ben de bugün erkenden yatayım, yarın çocukların sınavı var malum TEOG.. Sabahın nurunda görev başında olcaz. :) Hayırlı geceler gelincikler..
TEOG sınavında bende görevliyim ama kurye olarak . Sabah bende cok erken kalkıcam cokta yorgun olmama rağmen uyku tutmafı

Waaaaooooww çok hizlisin bebek

Ben daha alyans secemedim

kızlar bu hediye nasıl olur sizce

Basarili

tez zamanda kavus ınsallah tatlım bılgısayarına senı cok ıyı anlıyorum zorlugundan yenı kurtulmus bırı olarak :)

yenılerde şişme yelek alarak atlattım ben o durumu :) ama erkek için hedıye cok zor canım kış nasılsa mevsım gayet guzl olur ıhtıyacı varsa
onlardan hoşlanmıyo canım bu aralar mrü şantiye ve şirket arasında geçiyo sürekli elinin altında olucak bi hediye istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…