- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
İnternetten yapılacaksa ben 3aydır yapardım.bide vaktiniz çok yok onunda gerginliği vardır senin üstünde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten yapılacaksa ben 3aydır yapardım.bide vaktiniz çok yok onunda gerginliği vardır senin üstünde...
evet canım zende begendim....
acaba sözde 5 taş mı aldırsam![]()
O böyle yaptıkca benim hevesim kalmıyo hiç bişeye. Herşeyde önce bunu yapıyo. O yüzden soğudum düğünden de herşeyden de
Üstüste gelince geçmiyo işte canım. Kendine 300 liralık alışveriş yapılırken bana sorulmadı bileCanım ne desen haklısın valla, evlilik öncesi bu işler işte insanı hep yıpratıyor aslında.. Hiç duymadım güllük gülistanlık evleneni, mutlaka bir şey çıkıyor. Gelip geçici bunlar öyle düşün.
mesaj attım 5 tane tek taş simgesi gönderdim bu ne bil bakalım dedim kuyumcu dükkanı dediAldır gitsin kuzu, amaaaan bi daha mı gelicez dünyaya..![]()
sıkma canım kendini boşverİnternetten yapılacaksa ben 3aydır yapardım.
Beş taş dediğin ne oluyor ki ?![]()
Almıcam bişe canım. Hatta iğne dahi almıcam gecelikti pijemaydı.math27 hepsi bir günde zor tabii üstesinden gelirsiniz ama canım tabii insanın siniri bozuluyo o kadar izin alındı gidildi zamanda kısıtlı bir de bu kadar hevesli şeyler bu işler bohça falan dediğin gibi intten de yapılırdı tabii ama adetler böyle bende olsam bende güzelce alışveriş yapıp bohçamı tamamlamak isterim..Konuşunda bir ortak nokta bulun ne düşünüyorsun şimdi ne yapıcaksınız?
Nasıl sıkılmasın ya yaptığına baksana. Hep yapıyo 1değil 2 değil bumesaj attım 5 tane tek taş simgesi gönderdim bu ne bil bakalım dedim kuyumcu dükkanı dedi
sıkma canım kendini boşver
Ah cahil ben, beni çok iyi kakalarlar bu konuda he, sahteyi gerçeği ayırt edemem bilebu tatlım :)![]()
Almıcam bişe canım. Hatta iğne dahi almıcam gecelikti pijemaydı.
Bide cumartesimiz var canım. Bugün bize gitcez. O geri dönecek. Bugün 2saattir oyalanıp duruyo. 2saatte en azından bi kısmı biterdi. Ha bide beyefendiye ben güneş gözlüğü aldım bugün.Olur mu hiç öyle şey topla kendini canım sende takma bugün yarında ordasın sanırım.Gitmeden söyle benim bohçam bugün tamamlanıcak bohçam tamamlanmadan dönemem ben de para sıkıntın da beni ilgilendirmez sen tamam dedin geldik de.Kararlı ol böyle yok bişey istemem aldırmam deme.Hepsi senin hakkın bohça bu hem kaç kez olucak ki?Onun hatası hiç sıkma kendini moralinide bozma canım.
ne desen haklısın yaptığı büyük düşüncesizlikNasıl sıkılmasın ya yaptığına baksana. Hep yapıyo 1değil 2 değil bu
bende ayırt edemem böyle begenirim sadeceAh cahil ben, beni çok iyi kakalarlar bu konuda he, sahteyi gerçeği ayırt edemem bile![]()
bence böyle yaklaşırsa gerginlik artar...Olur mu hiç öyle şey topla kendini canım sende takma bugün yarında ordasın sanırım.Gitmeden söyle benim bohçam bugün tamamlanıcak bohçam tamamlanmadan dönemem ben de para sıkıntın da beni ilgilendirmez sen tamam dedin geldik de.Kararlı ol böyle yok bişey istemem aldırmam deme.Hepsi senin hakkın bohça bu hem kaç kez olucak ki?Onun hatası hiç sıkma kendini moralinide bozma canım.
bence böyle yaklaşırsa gerginlik artar...
Bide cumartesimiz var canım. Bugün bize gitcez. O geri dönecek. Bugün 2saattir oyalanıp duruyo. 2saatte en azından bi kısmı biterdi. Ha bide beyefendiye ben güneş gözlüğü aldım bugün.
Kzlar bu 2si arasında kararsız kaldım. Bindallı da tarlatan olacak minik bi tane.