2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O böyle yaptıkca benim hevesim kalmıyo hiç bişeye. Herşeyde önce bunu yapıyo. O yüzden soğudum düğünden de herşeyden de

Canım ne desen haklısın valla, evlilik öncesi bu işler işte insanı hep yıpratıyor aslında.. Hiç duymadım güllük gülistanlık evleneni, mutlaka bir şey çıkıyor. Gelip geçici bunlar öyle düşün.

math27 math27 hepsi bir günde zor tabii üstesinden gelirsiniz ama canım tabii insanın siniri bozuluyo o kadar izin alındı gidildi zamanda kısıtlı bir de bu kadar hevesli şeyler bu işler bohça falan dediğin gibi intten de yapılırdı tabii ama adetler böyle bende olsam bende güzelce alışveriş yapıp bohçamı tamamlamak isterim..Konuşunda bir ortak nokta bulun ne düşünüyorsun şimdi ne yapıcaksınız?

Şimdi abisine geçecez. Nasıl bişe yokmuş gibi gülecem bilmiyorum

Eklentiler

• 159670-3.webp
    159670-3.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 68
Canım ne desen haklısın valla, evlilik öncesi bu işler işte insanı hep yıpratıyor aslında.. Hiç duymadım güllük gülistanlık evleneni, mutlaka bir şey çıkıyor. Gelip geçici bunlar öyle düşün.
Üstüste gelince geçmiyo işte canım. Kendine 300 liralık alışveriş yapılırken bana sorulmadı bile

math27 math27 hepsi bir günde zor tabii üstesinden gelirsiniz ama canım tabii insanın siniri bozuluyo o kadar izin alındı gidildi zamanda kısıtlı bir de bu kadar hevesli şeyler bu işler bohça falan dediğin gibi intten de yapılırdı tabii ama adetler böyle bende olsam bende güzelce alışveriş yapıp bohçamı tamamlamak isterim..Konuşunda bir ortak nokta bulun ne düşünüyorsun şimdi ne yapıcaksınız?
Almıcam bişe canım. Hatta iğne dahi almıcam gecelikti pijemaydı.

Almıcam bişe canım. Hatta iğne dahi almıcam gecelikti pijemaydı.

Olur mu hiç öyle şey topla kendini canım sende takma bugün yarında ordasın sanırım.Gitmeden söyle benim bohçam bugün tamamlanıcak bohçam tamamlanmadan dönemem ben de para sıkıntın da beni ilgilendirmez sen tamam dedin geldik de.Kararlı ol böyle yok bişey istemem aldırmam deme.Hepsi senin hakkın bohça bu hem kaç kez olucak ki?Onun hatası hiç sıkma kendini moralinide bozma canım.

Olur mu hiç öyle şey topla kendini canım sende takma bugün yarında ordasın sanırım.Gitmeden söyle benim bohçam bugün tamamlanıcak bohçam tamamlanmadan dönemem ben de para sıkıntın da beni ilgilendirmez sen tamam dedin geldik de.Kararlı ol böyle yok bişey istemem aldırmam deme.Hepsi senin hakkın bohça bu hem kaç kez olucak ki?Onun hatası hiç sıkma kendini moralinide bozma canım.
Bide cumartesimiz var canım. Bugün bize gitcez. O geri dönecek. Bugün 2saattir oyalanıp duruyo. 2saatte en azından bi kısmı biterdi. Ha bide beyefendiye ben güneş gözlüğü aldım bugün.

Nasıl sıkılmasın ya yaptığına baksana. Hep yapıyo 1değil 2 değil bu
ne desen haklısın yaptığı büyük düşüncesizlik :(

Ah cahil ben, beni çok iyi kakalarlar bu konuda he, sahteyi gerçeği ayırt edemem bile :KK53::rolleyes::rolleyes:
bende ayırt edemem böyle begenirim sadece

bence böyle yaklaşırsa gerginlik artar...

Bide cumartesimiz var canım. Bugün bize gitcez. O geri dönecek. Bugün 2saattir oyalanıp duruyo. 2saatte en azından bi kısmı biterdi. Ha bide beyefendiye ben güneş gözlüğü aldım bugün.

Ne desem bilmiyorum canım üzüldüm senin adına :(

Kzlar bu 2si arasında kararsız kaldım. Bindallı da tarlatan olacak minik bi tane.

Canım bindallı çok güzel dediğin gibi tarlatanla daha iyi durucaktır. 2.si yani drapeli olan sende daha iyi durmuş oturmuş üzerine hoş diğeride olsa ölçülere göre yapılır ama ben drapeli olanı yakıştırdım :)

Back
X